Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***
Raspunsuri - Pagina 20
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Multi pupici catre Micsunica sa se faca bine. Gianina acum sta acasa? Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
da, e acasa cu mama
tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca-i mai rau
si trebuie sa fug la dr acusiGianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
Gianina34 spune:
floricule - 1. lasa prostiile
2. nu trebuie sa-mi multumesti special
; nu stii ce bucuroasa sunt cand vad ca sunt de folos cuiva (de aceea si insist cu postarea meniurilor)
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
Gianina34 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
eu sunt deja acolo ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
eram precisa ca asa te fac sa apari pe aici
olishka spune:
Pikka imi pare rau ca se poarta asa urat cu Mariuca. Da le-ai auzit tu?
La gradinita sigur se poarta frumos cu el, altfel nici nu as accepta. Daca plange il tin in brate si ii cauta ocupatie pana se linisteste. De fiecare data cand l-am luat de lagradi l-am gasit in brate laeducatoare ocupandu-se de el (desenau, mancau, se jucau). Am observat ca el este prioritatea acum in gradinita. Toata lumea se staruie sa faca sa-i fie lui bine, nici vorba sa tipe.
In 20 min ma duc dupa el 
Astazi am calcat un teanc de rufe care asteptau de saptamani bune sa fie calcate.
Olga, mamica lui David iepurasul 

anamariame spune:
Gianina, si eu iti salvez menu-urile.Nu stiu inca ce sa fac cu ea, chiar refuz sa o mai plimb pe la cabinete medicale, pentru ca imi e frica sa nu ia un brontozaur si mai mare de acolo, mai ales ca e sensibila in perioada asta.Daca e viroza, nu ar trebui sa aiba si alte manifestari oare? Ea face doar febra si are rosu-n gat, de mancat mananca bine, se joaca, nu are nas infundat, daaar, tuseste. Sigur ca arsenalul de panadol, sinupret etc i-l dau oricum.Ana-Maria, mami de
Eva Maria (23 aprilie 2009)
Floric spune:
Keutza cum iti este? Keutzu are vreo manifestare suspecta?
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
anamarime- acum e o epidemie de faringo-nu-stiu-cum care se manifesta cum spui tu (mucisorii sunt optionali)
trebuie sa ai mare grija sa o auzi cum respira; daca cumva respiratia devine suieratoare (nu stiu caum sa explic) du-te fuga la dr (nu vreau sa te sperii, dar sa fii pregatita)
aerosoli ati incercat?
adrisimo28 spune:
denisamada tot tin sa te intreb: ai zis de masina ca e varza si ma tot gandeam el,costin cum e?
dragastoasa de Dragos 
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui Gianina34 da, e acasa cu mama tocmai m-a sunat sa-mi spuna ca-i mai rau si trebuie sa fug la dr acusi |
cum asa mai rau ?? offf mititica
dragastoasa de Dragos
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui anamariame Gianina, si eu iti salvez menu-urile. |
si eu si eu, daca vrei iti trimit pe mail fisierul drept dovada
dragastoasa de Dragos