Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***
Raspunsuri - Pagina 19
Floric spune:
Simply, mult succes in gospodareala. Eu m-am mutat la noi in tara cu casa in spate #351;i a trebuit sa le iau pe toate de la zero si tot mi-a fost greu dar voi intr-o tara straina...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Gianina34 spune:
anamariame- nu stiu ce sa zic
sa-ti spun din "peripetiile noastre":
luam de 4 zile zinnat pentru otita si reapare febra mare, starea generala proasta rau etc, etc
mergem la pediatra (ca orelistul era plecat la un congres) si banuie o suprainfectare bacteriana, facem hemoleucograma si in 15 minute ne linistim ca nu-i vorba de asa ceva ci doar de o alta viroza suprapusa peste vechea problema asa ca nu a fost cazul sa schimbam antibioticul ci, sa avem rabdare, sa tratam si viroza cu paracetaol/nurofen+curatat nasuc+picaturi in nas+tantum in gatuc
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni
olishka spune:
Florin NUUUU, te rog, nu trebuiesa te cizelezi. Eu sunt fan de stilul tau de a scrie. de multe ori mi-ai inseninat ziua cu replcicile tare 
Olga, mamica lui David iepurasul 

Anaan spune:
Anamaria, sa va faceti bine amandoua.
Patania cu taietura ta e horror. Nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi reactionat in circumstante similare.
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
adrisimo28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Io ma pregatesc sa ma duc la un spectacol de teatru in franceza, la scoala, la trupa fostului meu dirig ![]() |
sa ai parte de momente placute
dragastoasa de Dragos
pikka spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m PIKKA, daca ai nevoie de ajutor la achizitionarea jucariilor, sunt aici, numa' sa-mi zici exact: Ana, fa aia sau ailalta! Ok? Legat bani, nu sunt cine stie ce diferente, un salariu bun in RO e bun si aici...Dar e posibil sa fie mai multe salarii bune aici decat acolo. Concret, Mimi castiga 1800 de euroi/luna. Nu e exorbitant, dar e dublu fata de cat avea in tara. Si avand in vadere piata ingusta din domeniul lui...sunt f putine firme de jocuri in RO, nu prea avea de ales. Chiria e cam la fel ca in Buc, mancarea cam la fel (carnea e scumpa, restul e mai ieftin), utilitatile mult mai ieftine, net-ul mai scump , hainele mai ieftine, scutece+lapte la fel...pe scurt, chiar cu 1000 se poate trai ok aici. Noi inca stam f prost cu banii ca am avut (si mai avem ceva, nu mult) datorii + locuinta de mobilat. E horror sa trebuiasca sa o iei de la ZERO intr-o casa cu copil mic. De la aspirator, pat, scaun, la perie de wc...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Ms, Ana, esti tare draguta si amabila!TRebuie sa luam in calcul si varianta asta de a pleca, desi,sper ca pana la urma sa nu fie nevoie,depinde de ce-o vrea Maria Sa "Criza"
Anaan spune:
| citat din mesajul lui olishka Florin NUUUU, te rog, nu trebuiesa te cizelezi. Eu sunt fan de stilul tau de a scrie. de multe ori mi-ai inseninat ziua cu replcicile tare ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
Subscriu!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Floric spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adrisimo28
dar exista o ameliorare? dragastoasa de Dragos ![]() |
Da. Nu am are mucozitati cum avea luni dar tot mai tuseste si haraie cand respira.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel

olishka spune:
Multi pupici catre Micsunica sa se faca bine. Gianina acum sta acasa?
Olga, mamica lui David iepurasul 

, hainele mai ieftine, scutece+lapte la fel...pe scurt, chiar cu 1000 se poate trai ok aici. Noi inca stam f prost cu banii ca am avut (si mai avem ceva, nu mult) datorii + locuinta de mobilat. E horror sa trebuiasca sa o iei de la ZERO intr-o casa cu copil mic. De la aspirator, pat, scaun, la perie de wc...