Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***265***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Simply, mult succes in gospodareala. Eu m-am mutat la noi in tara cu casa in spate #351;i a trebuit sa le iau pe toate de la zero si tot mi-a fost greu dar voi intr-o tara straina...

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anamariame- nu stiu ce sa zic
sa-ti spun din "peripetiile noastre":
luam de 4 zile zinnat pentru otita si reapare febra mare, starea generala proasta rau etc, etc
mergem la pediatra (ca orelistul era plecat la un congres) si banuie o suprainfectare bacteriana, facem hemoleucograma si in 15 minute ne linistim ca nu-i vorba de asa ceva ci doar de o alta viroza suprapusa peste vechea problema asa ca nu a fost cazul sa schimbam antibioticul ci, sa avem rabdare, sa tratam si viroza cu paracetaol/nurofen+curatat nasuc+picaturi in nas+tantum in gatuc

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si sase luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Florin NUUUU, te rog, nu trebuiesa te cizelezi. Eu sunt fan de stilul tau de a scrie. de multe ori mi-ai inseninat ziua cu replcicile tare

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Anamaria, sa va faceti bine amandoua. Patania cu taietura ta e horror. Nici nu vreau sa ma gandesc cum as fi reactionat in circumstante similare.

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrisimo28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Io ma pregatesc sa ma duc la un spectacol de teatru in franceza, la scoala, la trupa fostului meu dirig

sa ai parte de momente placute

dragastoasa de Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pikka spune:

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

PIKKA, daca ai nevoie de ajutor la achizitionarea jucariilor, sunt aici, numa' sa-mi zici exact: Ana, fa aia sau ailalta! Ok?
Legat bani, nu sunt cine stie ce diferente, un salariu bun in RO e bun si aici...Dar e posibil sa fie mai multe salarii bune aici decat acolo. Concret, Mimi castiga 1800 de euroi/luna. Nu e exorbitant, dar e dublu fata de cat avea in tara. Si avand in vadere piata ingusta din domeniul lui...sunt f putine firme de jocuri in RO, nu prea avea de ales. Chiria e cam la fel ca in Buc, mancarea cam la fel (carnea e scumpa, restul e mai ieftin), utilitatile mult mai ieftine, net-ul mai scump , hainele mai ieftine, scutece+lapte la fel...pe scurt, chiar cu 1000 se poate trai ok aici. Noi inca stam f prost cu banii ca am avut (si mai avem ceva, nu mult) datorii + locuinta de mobilat. E horror sa trebuiasca sa o iei de la ZERO intr-o casa cu copil mic. De la aspirator, pat, scaun, la perie de wc...

http://www.lucamic.blogspot.com/
Ms, Ana, esti tare draguta si amabila!TRebuie sa luam in calcul si varianta asta de a pleca, desi,sper ca pana la urma sa nu fie nevoie,depinde de ce-o vrea Maria Sa "Criza"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Florin NUUUU, te rog, nu trebuiesa te cizelezi. Eu sunt fan de stilul tau de a scrie. de multe ori mi-ai inseninat ziua cu replcicile tare

Subscriu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui Floric

A fost mama cu Rare la doftoreasa de plamani. Mentinem tratamentul pana marti cand revine la control.

dar exista o ameliorare?

dragastoasa de Dragos

Da. Nu am are mucozitati cum avea luni dar tot mai tuseste si haraie cand respira.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Multi pupici catre Micsunica sa se faca bine. Gianina acum sta acasa?

Mergi la inceput

Ilinca, distractie la culturalizare!

Fug la scris.

Mergi la inceput