Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ioana_mami....am o cunostinta care a nascut la o sapt dupa ce "i s-a eliberat supapa" ......da ioana si eu am aceasi chestie, acum suntem la prima sarcina si suntem mici si tampi....dar crestem noi mari!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Crisule, sper ca te simti mai bine! Asa, vorbeste cu Eva si roag-o sa stea cumintica... pt. ca si tu vei sta cumintica, de acum inainte, da? Fara cantare si alte treburi!
Ioana, tu cum esti?

Eu aud bebeii plangand... mai e putin si-l voi auzi si eu pe omuletul nostru! Asa emotii am...

Ana
38+, viitoare mami de, David Ciprian
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexxia_m spune:

FELICITARI SYMO SI MAIRIS
imi pare atat de rau pentru durerile tale si ma rog din tot sufletul sa treaca cat mai repede durerile SYMO!
Felicitari inca o data, tot ma emotionez pana la lacrimi cand citesc de nasteri ....
Refaceri rapide si BB sanatosi!

38+

Mergi la inceput

Ana multi
revin
produc capitol nou

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Allexxia, te sunasem azi sa-ti raspund macar la tel, in legatura cu anuntatul marelui vostru moment. Oricand ma poti suna, la orice ora... cu mare drag voi da de veste barlogului! Oricum, nici tu nu mai ai mult!

Ana
AMR cateva zile...

Mergi la inceput

CAPITOL NOU 136

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

helloooo....

tocmai am vb cu Symo....va transmite salutari!!!...ce era de spus v-a scris ana, asa ca nu am sa ma repet....m i-a povestit cum a decurs operatia.....

ana, ma bucur ca esti bine...lasa supararile si gandeste-te la minunea din burtica!!!

crisule, ne-am inteles??!! in pat cu tine, ca altfel

noi am fost putin in oras, am luat 2 covorase mici pt ca mi s-a pus m ie pata sa schimb intr-o camera...acum stam in pat,singure ca tati are treaba la tipo....

va pupacesc pe toate!!!

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

ana...acum nnici sa vreau nu mai pot sa nu stau cuminte! orice miscare de pe o parte sau alta ma doare......acum voi sta cuminte pt toata perioada in care am facut pe Zorro de cand sunt gravida!
acum nush ce program o sa-mi fac.......ca al matzelor mele.....dorm,mananc...fac shushu....dorm...........pe maine aveam program sa merg pe banda de productie sa ma iau de femei ca nu sorteaza bine deseurile si sa le explic ce au de facut!....

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana-ioana spune:

Multumim de primire,am papat si noi, ursuletul meu a dormit azi aproape toata ziua, cred ca din cauza vremii( e oribil afara, frig si ploaua), iar acum a inceput sa miste asa finut, ca nu prea mai are loc.
Ana-o bine ca ai ajuns cu bine la TM, MSymo, imi pare rau de durerile pe care le ai, dar cere ori de cite ori vrei calmante.De maine vei vedea ca e mai bine.

Vlad Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_o

Pup si eu fetele! Da, Andreea, sunt super instalata, aproape ca-mi pot face de cap!
Numai ce m-a sunat Symo... e in dureri. I-am trimis multi pupici virtuali si i-am spus ca ma gandesc la ea, sa-i fie bine si sa-i treaca durerea. Au operat-o tarziu, nu la 1.(deh, Romania noastra). Mi-a zis ca imediat cum au scos-o pe Dienuta, a inceput sa planga asa, a bebe mic... plansetul ala pe care nu-l uiti niciodata, ca mama. Ce frumos.
Pacat ca au inceput durerile asa rpd. Ce-as vrea sa-i treaca mai rpd...

Ana
AMR cateva saptamani...

Dar nu inteleg!Nu are lasat cateterul in coloana sa-i poata injecta calmant? Sau are rahi epidurala?

Ela, asa, scrie!Bravo!!!!

36+
37 ecografic

Mergi la inceput