Nov-dec2010 - FELICITARI SYMO SI MAIRIS (135)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui Vasari

Sa va arat lucratura Mariei de azi dim: http://picasaweb.google.ro/mihaela.buciu/DeMaria# :). Eu am venit doar cu ideea de a pune sforile cu margele, care inca nu sunt lipite. Arata bine lateralele pt ca a insistat mult pe interior si fundul ghiveciurilor. Ale mele nu sunt asa faine.:)

Peretii proaspat vopsiti din bucatarie sunt acum multicolori, dar cresc stocurile de cadouri de Craciun.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si bb2 s33

suuuuper!!!!! bravo Maria!!!

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Pe mine ma manaca talpile sa plec la Baneasa. Uite imi veni pe chelie, stau in cumpana, sa merg, sa nu merg....Ma simt cam sufocata, nu-mi gasesc locul nici la computer, nici pe canapea. Ma gandesc la o plimbarica pe la Mall Baneasa sa-mi mai spal ochii dar mi-e groaza sa ma urc in masina, si acolo cand ajung intru in 2-3 magazine si tre sa ma asez. Nu stiu, mai vad peste un sfert de ora.

Lidiabine ai venit acasa, sa fiti sanatosi si mancaciosi. Bine ca s-a terminat nebunia, nu cred ca pot masura cumva teama prin care ai trecut.

Spuneati de cartofi prajiti. Eu de cand cu reteta minune de la cuptor...never cartofi prajiti. Bagam numai la cuptor, sunt fenomenali.

Syl, mami de Ati si acum 30+ Thomas Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Ioana, Crisuletul, cum va simtiti?
Ioana, banuiesc ca nu mai poti face tu lista cu prezenta.

Daca eu va spun ca sunt "hanicapet", sunt "hanicapet", a venit femeia la curatenie, normal ca m-am ridicat din pat, i-am aratat ce si cum ca vine pt prima data, am mai facut cateva piruete prin casa si au inceput contractiile. Mi-e si rusine, eu cocotzata in varf de pat si ea saraca ssmotruieste

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

ratusca da-i si tu un msg lui symo..eu nu am nr ei

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Pe mine ma manaca talpile sa plec la Baneasa. Uite imi veni pe chelie, stau in cumpana, sa merg, sa nu merg....Ma simt cam sufocata, nu-mi gasesc locul nici la computer, nici pe canapea. Ma gandesc la o plimbarica pe la Mall Baneasa sa-mi mai spal ochii dar mi-e groaza sa ma urc in masina, si acolo cand ajung intru in 2-3 magazine si tre sa ma asez. Nu stiu, mai vad peste un sfert de ora.

Lidiabine ai venit acasa, sa fiti sanatosi si mancaciosi. Bine ca s-a terminat nebunia, nu cred ca pot masura cumva teama prin care ai trecut.

Spuneati de cartofi prajiti. Eu de cand cu reteta minune de la cuptor...never cartofi prajiti. Bagam numai la cuptor, sunt fenomenali.

portia mea de cartofi prajiti e pe foc...nu m-am putut abtine...

asa cum nu ma pot abtine de la mere coapte...am mare noroc ca ai mei doar gusta din ele, asa ca pot sa mananc destul..

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

I-am dat sms Cristinei, dar nu mi-a raspuns....
Symo, va dati seama ca este acum la Reanimare, abia maine cred ca vom afla vesti

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

buenas! Mama ce de emotii azi! Symo te asteptam cu vesti,Ioana mami mult succes. Cris sper sa mai rezisti. Noi suntem din ce in ce mai bine,mi-a micsorat dozele de litic,mi-a mai luat sange,si se pare ca am sanse sa ma lase acasa in curand. Am facut 33s.ura mult a fost,putin a ramas. Va citex mereu sa fiu la curent cu the new babes! Kiss

sugubina 33+ cu Puficele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
PS O pentru Eva-televizorul

Olga cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia

hihihi, you back, Olgutzika. Nu-i nimic, ma simt Andreea Esca

Eu nu am priceput faza cu lista cu nr de telefon si nici nu cred ca are rost sa ma trec pe undeva ca am mobil de Fr si costa sa fiu contactata. Va spun deja cine este "emisarul" meu. Victoria (joy), ca am deja numarul ei de mai demult- daca e acelasi mobil de acum cateva luni- pe ea o sun/ sms cand ma ia iuresul si o anunt ce si cum. Daca e prin zona va da ea de veste despre mine cand poate. Daca nu, eu oricum o sa incerc sa intru din spital de pe telefon sa va anunt, asta daca toate sunt bune si am stare. Si asa, pana in decembrie cand nasc eu o sa fie gol pe aici, majoritatea veti fi cu prunci la tzitzi.

Eva & Luca (08.09.2008) acum 29+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si cum ii faci la cuptor, care e reteta minune? Poate mai diversificam si noi meniul...

Citat:
citat din mesajul lui syl

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Sunt aici ....am papat un sandwich si mi s-a facut greata...bleah
Lista cu prezenta e deja in documente pe contul comun.....
a facut-o cineva dar nu mai tin minte cine...de emotii...
ca fapt divers n-am contractii....asa ca tineti motatele pitite pana la primele contractii....
Aaaaa...barbatu meu e lesinat deja ...cu toate ca i-am zis ca s-ar putea sa fie alrma falsa...barbatii astia !

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput