in cautarea parfumului perfect
Fetelor, sunt in cautarea unui parfum care sa ma reprezinte. Am tot folosit parfumuri bune, bine cotate, dar nu am simtit pt niciunul ca este "acela" (Chanel Mademoiselle - nu il mai suport de tare ce e, Lancome Poeme - prea "matur", Givenchy Amarige - prea intepator etc...).
Asa ca va cer ajutorul. Ca si categorie, imi plac cele dulci/orientale, neaparat sa persiste.
Deci ce parfum dulce/oriental, de iarna, persistent stiti?
Va multumesc. Astept cunoscatoarele in domeniu...
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
Raspunsuri
miki68 spune:
Uite aici e un topic despre parfumuri, ajuns deja la 38 de capitole.
cristina d.
"Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase)
rall spune:
doniro, cel mai usor e sa mergi intr-un mall si sa incerci. De multe ori gusturile nu se potrivesc.
Uitandu-ma la dulapul plin de parfumuri am ajuns la concluzia ca as putea trai si cu trei:
1. Angel de la Thierry Mugler pt. iarna
2. Escada Signature (verde) sau chiar si Escada Magnifique pt. petreceri, seara (sunt superbe, proaspete, sexy)
3. si ceva gen Bvlgari Omnia Crystalline pentru birou / zi.
Si atat
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miki68 Uite aici e un topic despre parfumuri, ajuns deja la 38 de capitole. cristina d. "Idealurile se aseamana cu stelele: nu poti ajunge la ele, in schimb te poti orienta" (Constantin Tanase) |
Multumesc mult, am cautat dar nu gasisem. Intru acolo.
doniro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall doniro, cel mai usor e sa mergi intr-un mall si sa incerci. De multe ori gusturile nu se potrivesc. Uitandu-ma la dulapul plin de parfumuri am ajuns la concluzia ca as putea trai si cu trei: 1. Angel de la Thierry Mugler pt. iarna 2. Escada Signature (verde) sau chiar si Escada Magnifique pt. petreceri, seara (sunt superbe, proaspete, sexy) 3. si ceva gen Bvlgari Omnia Crystalline pentru birou / zi. Si atat |
Ai mare dreptate, trebuie incercat, dar ma gandeam sa am un punct de plecare, pt ca mai mult de 3 parfumuri nu am cum sa incerc odata, deci as fi vrut sa ma duc direct sa cer un anumit parfum (ma rog, 2-3). Mersi pt raspuns!
XIO spune:
Si mie imi plac parfumurile dulci, cel de suflet e de la Lanvin-Rumeur. Este dulce dar sofisticat, classy si ce mai vrei tu, plus ca e cel mai persistent din acte am incercat eu pana acum. O nebunie!
In gama dulci mai sunt
DKNY-be deliciouse, e ca si cum te-ai imbaia in fructe
Moschino-I love love - e mai fresh, fructat dar energic
***Fur is for petting**
http://www.flickr.com/photos/greecky/?saved=1
http:/www.4animals.ro/ajuta.html/ www.adoptiicaini.ro www.adoptiipisici.ro
www.accesoriisihaine.blogspot.com
ali spune:
Voi dupa ce folositi mai mult timp acelasi parfum ii mai simtiti mirosul?
Ca de multe ori am impresia ca in loc sa ma fac cu parfum pentru mine ma fac sa-l miroase ceilalti.Sau ar trebui sa ma fac o zi cu unul si alta zi cu altul sa nu mi se obisnuiasca mirosul cu el?
ali
Mama fericita de Andrei
iulix spune:
Ali la mine dupa ce trec mai multe ore nu imi mai simt parfumul si cred ca e normal. In ceea ce priveste parfumurile la ora actuala folosesc un parfum de la Oriflame- Amber Elixir care e dulce, sofisticat si cel mai important persista toata ziua. I'm in love of it!!!