Sept-Oct 2010!Felicitari Dana!!(190)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Aura, multa sanatate lui Tudor! Doamne ajuta sa nu fie nimic!
De asemenea multa sanatate bebelusilor mucosi!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Luy, multumesc frumos

GATA, AM PUS POZE CU PITICA

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

[url=”http://picasaweb.google.ro/septoct10/IonelaN?locked=true#5530077528698575538”]Poza cu printesa[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

si eu ca si mai3:spargerea zidului.
mai fetelor, eu nu mai alaptez de vreo 1 luna juma.si tot astept ciu si nimic.acu 2 zile vad bluza un pic uda in dreptul sanului.si acum daca apas mai iese ceva, un pic de tot dar iese.de aia nu-mi vine mie menstruatia?ca ma duc la ginecolog dar pana atunci...help.
pity, si eu zic sa nu te agiti.intai vezi despre ce e vorba.
nici eu nu stiu ce trebuie pentru biserica, sora mea daca vine din germania nici atat.dar intreb direct acolo.de azi intr-o saptamana vine si ea cu nepotii.abia astept.
mai , deci am tone de treaba:curatenie generala, masina e putifera, sunt netunsa, vai mama mea.si al meu sta pe la servici de vreo 3 zile.nici facturile nu mi le-am platit.cum sa ma incumet cu amandoi prin banci, sedii , etc.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

la ce banca ai de facut plati? ca ti-ai putea lua un cax mic de ala de home-banking

luy tot nu apuc sa zic saru-mana ca ne spui tot timpul o vb frumoasa legat de pitici dar imi creste inima evident cand te citesc

ramohd sora mea are ceva probleme la inimioara si nu a avut voie sa suga si mama i-a dat la biberon asa ca pana afli ce si cum e mai bine sa nu il mai obosesti. eu ma mulgeam la 3 ore, cand ar fi papat si el. il tineam la frigider daca nu apucam sa ma mulg inainte si il dadeam la masa urmatoare incalzit la incalzitorul de bibe care e pe principiul bain-marie. sanatate multa la pitic

zoze maica daca vrei de bine ia si un lubrifiant

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

zoze maica daca vrei de bine ia si un lubrifiant

Auci,asa de grav e?! Nasol si cu abstinenta asta..Deci trebuie facut rodajul mai intai..
Si astea-s si ele pe firme/culori/etc?? Cu ce sa ne inarmam? Spune tot!

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ramo imi pare rau ca bb e bolnavior! Multa snatate!
Eu ma mulg o data la trei ore,cu o jumatate de ora inainte sa pape Maia. Laptele ramas il pastrez la frigider si il incalzesc pe baie de aburi intr-un ibric! Pun bibe in ibricul cu apa calda.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Fetelor,care aveti leagan electronic! E bun de ceva? Se potoleste bb in el?? A mea printesa,nu sta si ea cumintica cat e treaza,stie numai sa urle! Ma dor mainile s-o tot car in brate. Vreau sa-i iau un leagan dar nu stiu daca o sa aiba vreun efect!

KLARISSE

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Ana, noi avem un leagan de la Primii Pasi, nu e f. scump, o sa-ti fac o poze cu el - a costat vreo 230 de lei pe bebestore.ro. E bun, insa nu sta f. mult in el - a adormit de 2 ori acolo. Nici eu n-am pus-o decat de vreo 4-5 ori, ce-i drept..inca.

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Pity, multa sanatate piticutului mic! Sigur e alarma falsa, ai sa vezi.

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Mergi la inceput

Scuze ca scriu atatea mesaje, dar nu m-am mai inregistrat si nu pot edita.
Cine stie unde pot pune un filmulet cu bolfosenia pe net? Ca vrem sa ne laudam cu ceva gangureli si zambete...si pe webshots am incercat si da eroare, ca acolo am albumele. Odata mergea, dar azi nu's ce are.

Ana, simpatica tare Maia si amuzanta foc!

Vazui si pozele cu bebeii noi, sunt dulci tare! (de Ionela, botosel, eveline)

Mergi la inceput

Sorana Sa ne mai spui si noua despre ei..ca eu una nush cum sa dau de ea pe FB

Am sunat-o pe Dana,insa nu a raspuns..Sper sa fie ok,pt ca au trecut vreo 4 ore de cand am apelat-o si..nik..

Am vazut pozele cu Raisa,Alexandra si poze noi cu BB Sabrina!! Superbe mandrutele!!

Mergi la inceput

Hehee-am titza de 2 saptaaamaani-mama pe ea de dulceata!!
Mirunei,lui Adrian si lui BB de Alecsa!!La mai maree!!

Mergi la inceput