Sept-Oct 2010!Felicitari Dana!!(190)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Ana, ce dulce si expresiva e Maia ! E asa delicata si pare pierduta in hainute, e foarte haioasa !

Mari-paun, asa fac si eu noaptea, de multe ori nu pot dormi din cauza sunetelor pe care le scoate Irina si a foielilor. Mai ales acum, cand are si mucisori, tot mi se pare ca se ineaca si ma ridic s-o verific... Ne-am mutat in sufragerie pt ca e mai cald si are patutul lipit de canapeaua pe care dorm eu. Am incercat sa dorm si cu capul langa patutul ei, sa o vad daca intorc capul - dar aud cel mai mic zgomot pe care il face si nu pot adormi. M-am culcat apoi cu capul in partea cealalta, dar dupa o vreme de foiala a ei nu mai rezist si ma ridic s-o iau in brate, insa de multe ori constat ca ea doarme si face asa prin somn - asa ca ma intind din nou pe canapea si o las in pace.
Nici eu nu stiu cum e mai bine, cert e ca nu o pot ignora

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Neata!

Fetele care "opereaza" pe prima pagina, ne treceti si pe noi cu APGAR 9?! pls

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

Pity, am vazut ca deja ai facut programare la dr Thiery, sanatate multa lui Tudor, noi nu am ajuns la Burnei insa am inteles ca se intra greu la dansul, dr care a operat-o pe Lidia din pacate a plecat in Franta si nu se mai intoarce un dr cum rar intalnesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

NADIA si iti multumesc din suflet. am scris mesajul in acelasi timp probabil.
eu m-am uitat pe net si am gasit numai cuvinte de lauda despre doctorul asta Thiery si cineva ii dadea si nr de telefon. am sunat si am avut noroc caci tocmai a renuntat cineva la programarea din 25 octombrie, altfel doar dupa data de 25 noiembrie mai avea liber.

la medlife am fost la georgescu miruna. a fost prima data cand am vazut-o, recomandata de o prietena, ca doctora mea de familie este plecata din tara in concediu, dar sincer am fost tare dezamagita. in 5 minute eram pe hol cu copil cu tot, m-a trimis cu el la aspirat, desi am dat 100 lei pe consultatie, iar la usa nu mai astepta nimeni.aaa si am platit si aspiratul 22 lei.
doctora de familie l-a consultat pe pitic cu mult mai multa atentie si o recomand cu toata inima, este o tipa speciala, are cabinetul pe langa cora militari.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Ionela,luy multumim!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

si noi ne inscriem in lista cu muci de o saptmana nu stiu ce sa ii mai fac, ne-a vazut dr miercurea trecuta instilatii cu ser fiz, aerosoli cu ser, apa de mare si eurespal pt tuse, problema e ca varsa tot eurespalu' tocmai am vorbit cu dr si mi-a zis sa ii dai 5 pic de abroxol si Colargol pt nasuc si daca nu se amelioreaza ne vede sambata ori vineri, cu DD inainte.
voi cu ce aspirati nasucul si ce va recomandat pt muci si tuse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Salutare si de la noi.
Pity imi pare rau ca esti tristuta, insa fii optimista sigur e totul bine cu bebe. Si noua ni s-a zis ca din precautie e bine sa facem eco la sold.
Ana am admirat-o pe Maia, este superba si am regasit niste mutrite prin poze pe care le face si Matei.

Am vazut ca vorbeati de sex..si eu am emotii pentru 'prima oara' mai ales ca din auzite chiar ca seama cu dezvirginarea zidului... Doctorita mi-a zis sa ma astept sa fie greu din cauza unor hormoni secretati pe timpul alaptarii....om vedea..oricum mai avem vreo luna de stat.

Va pup

Klarisse mami fericita de Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Pity, imi plac foarte mult pozele voastre , am admirat atat protagonistii cat si creativitatea mamei in creerea decorului . Sunteti o familie frumoasa si zau ca nu se vede ca voi, cei mari, sunteti obositi

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fetelor,care aveti leagan electronic! E bun de ceva? Se potoleste bb in el?? A mea printesa,nu sta si ea cumintica cat e treaza,stie numai sa urle! Ma dor mainile s-o tot car in brate. Vreau sa-i iau un leagan dar nu stiu daca o sa aiba vreun efect!

KLARISSE

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

nadia, si noi avem muci. ii pun ser fiziologic, cate 1 ml in fiecre nara, apoi apa de mare cate un fas in fiecare nara, dupa care ii trag mucisorii cu batistuta bebelusului si incheiem misiunea mucii cu cate o picatura de colargol in fiecare nara. mie imi scapa mai multe, dar piticul are grija sa stanute de mi-a murdarit toata canapeaua de solutie d-asta maronie.
am vazut ca de aseara de cat ii aplic toate picaturile astea nu mai e asa fornait.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput