Sept-Oct 2010!Felicitari Dana!!(190)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Simona, luy [sarbatoare]la multe lunite,anisori deacum inainte
felicitari bpatricia recuperare rapida si un bebe sanatos.
Pity injectia la trei luni ca si mijloc de contraceptie se poate administra si femeilor ce alapteaza.

pitica mea se uita pe pereti iar eu de abiamai nimeresc literele de pe tastatura....mi tare somn

oare ce or face celelalte mamici care n-au scris de multa vreme...sper ca sunteti bine si asteptam vesti de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Chichi ce arata cantarul, cat a luat in greutate Toma ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata. Profit ca pisica mea si-a facut program de somn pana la 9 si intru putin pe aici, ca apoi pana la 1 nu mai pot sa fac nimic.
Simona si Luy, la multe lunite si ani fericiti pentru comorile voaste.
Bpatricia, FELICITARI, refacere rapida si sa va bucurati mult de minunea voastra.
Zoze, multumim de aprecieri. Mereu la eco, doctorita ne arata ce perisor mare are. Sunt tare curioasa daca se va increti la la sora ei mai mare, ce mi-ar placea .Veverita mare e ok. De ieri de simte bine, poate a fost totusi numai o indigestie.
Eu raportez 72 kg. Inca sunt multe, dar ajunsesem la 90 de la 65. Acum sa ajung la cat aveam cand am ramas graviduta si apoi sa mai dau jos si din alea.
Despre , nu se pune inca problema, nu au trecut decat 2 sapt, dar noi am folosit mereu de ala rosul si nu mi se pare ca incinge. Recunosc ca nu am incercat albastru. Mai avem o varianta mov, care ar fi si pt masaj, dar mi se pare o mare porcarie, e gros si lipcios.
Chichi, nu vrei sa ne zici ce a aratat cantarul?
Eu sunt suparata ca nu prea am laptic.2-3 mese in 24 ore sunt de PL , asta dintr-un total de 7 mese. Offf, macar asta sa se mentina cateva luni.
Va pe toate si pe bebelusi.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia si Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Buna dragelor
La multi ani ptr Luna implinita! La mai mare!Sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri!

Bebelina mea se culca seara in jur de ora 24,30-1.30 si doarme pana la 4, apoi se trezeste sa pape, apoi iar se culca pana la 7 cand papa din nou si eu de atunci nu prea mai dorm. Apoi incepem sa mancam din 2 in 2 ore (la mami la san).
Eu deabia pot merge la baie. Nu vrea sa stea nici o secunda singura, nici in patut nu mai vrea deloc. Acum doarme cu mine noaptea in patul meu. Sotiorul mi s-a mutat in alta camera.
In rest ne chinuim si noi cu colicii care ne supara tare rau. Mi-am luat un wrap si o tin in el la piept, in brate, dar macar imi raman mainile libere ca sa beau si eu apa, sa mananc......vi-l recomand cu caldura. Defapt e o bucata mai mare de material elastic care se prinde intr-n anumit fel.

Nastasie parca tu m-ai intrebat unde am pus pozele cu Veronica. Sunt in albumul de gravidute. Scuze ca am raspuns tarziu intrebarii tale.

Ieri ziceati ceva de un club al mamicilor obosite?Sunt si eu dispusa sa ma inscriu. N-am mai dormit mai mult de 5 ore (nu legate) de nu mai stiu cand.

Sunt mamici aici care se plang ca nu au laptic, eu ma plang ca asta mica nu vrea deloc sa manance macar o masa noaptea de la biberon. Ii vine sa vomite cand pune gura pe biberon....

Astazi ma duc si eu prin oras sa-mi caut o rochie ptr botez, caci nimic nu ma mai incape din sifonier.

Zoze nici mie nu mi-a raspuns Dana la mesaje. Ce complicatii o fi avut?M-as fi dus si eu pe la ea la spital.....tu vrei sa vii?

Va pupic dragelor mamici si viitoare mamici. Sa aveti o zi perfecta!

Mami fericita de VERONICA ELENA 14.09.2010

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

crina, o sa ma uit la poze ca nu mai am parola.
si eu tre sa ajung in oras sa cumpar pt botez ca sora mea vine cu o zi inainte.crina, tot pe 31 si voi nu?nici eu nu am nimic asa de botez, ce am sunt vechi sau nu-mi mai vin.
mai3, o vreau pe mama ta cand nu poate a mea ca sa am tot timpul pe cineva.ce bine ca o ai asa aproape.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Neata fetele

Facem si noi prezenta, cu ochii cam obositi

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

[url=”http://picasaweb.google.ro/septoct10/IonelaN?locked=true#5530077528698575538”]Poza cu printesa[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

'Neatza tuturor !

maitreyi, simona24, ana, ionela, nastasie, loredana, oramona, crina, multumim mult pentru urari

zozela, inca un

Felicitari, bpatricia !

Ma duc si eu sa mananc ( mi-a pregatit sotul micul dejun ), revin mai tarziu.

Sa aveti o zi insorita !

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

si eu tre sa ajung in oras sa cumpar pt botez ca sora mea vine cu o zi inainte.crina, tot pe 31 si voi nu?nici eu nu am nimic asa de botez, ce am sunt vechi sau nu-mi mai vin.
mai3, o vreau pe mama ta cand nu poate a mea ca sa am tot timpul pe cineva.ce bine ca o ai asa aproape.

varsta lui razvan

Da pe 31 facem botezul.Mai rau e ca nu prea am mult timp la dispozitie de plimbat prin oras, caci gogosica mea mananca din 2 in 2 ore si trebuie sa ma intorc repede. N-as vrea s-o iau cu mine ca atunci inseamna ca nu voi fi prea productiva si plus de alta se plimba si multi virusi in perioada asta.vad eu cum fac. Sper sa am noroc sa gasesc repede ceva frumos, comod si acceptabil la pret.
Parca nici pantofii nu mai imi vin bine

Pupici

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:

varsta lui razvan

Da pe 31 facem botezul.Mai rau e ca nu prea am mult timp la dispozitie de plimbat prin oras, caci gogosica mea mananca din 2 in 2 ore si trebuie sa ma intorc repede. N-as vrea s-o iau cu mine ca atunci inseamna ca nu voi fi prea productiva si plus de alta se plimba si multi virusi in perioada asta.vad eu cum fac. Sper sa am noroc sa gasesc repede ceva frumos, comod si acceptabil la pret.

Pupici

crina cu VERONICA ELENA

eu nu vreau prea de gala.ceva comod, poate un pantalon frumos.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui crina-s

Citat:

varsta lui razvan

Pupici

crina cu VERONICA ELENA

eu nu vreau prea de gala.ceva comod, poate un pantalon frumos.

varsta lui razvan

Cu pantalonii e mai greu sa-mi gasesc, deobicei trebuie sa-i duc la scurtat si imi fac de lucru. Nici eu nu sunt pe deplin convinsa ce vreau. N-am mai fost la magazine de......Sa vad ce gasesc: ceva cu burta, fund mare .............

crina cu VERONICA ELENA

Mergi la inceput