Sept-Oct 2010!Felicitari Dana!!(190)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

simona,luy felicitari! La multe lunite si multi ani bebeilor!!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

multumim la fel, anutza! pupici pt maia!

simona cu matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Clabuc

Buna dimineata!

Felicit proaspetele mamici si le urez puiutilor lor multa sanatate si fericire!

Botosel, imi pare rau ca a trebuit sa-ti petreci atata timp in spital, dar bine ca sunteti bine amandoua. Am vazut pozele cu Alexandra: e tare dulce. Cum ti s-a parut Polizu?

Mari78, mai e un pic si vei avea 2 fetite botezate. Cred ca ai niste emotiiiiiii!

Zoze, am vazut poze cu Maria. E asa de scumpica si poza aia cu Mihai tinand-o in brate e superba. Sa va traiasca amandoi puiutii! Cum ti se pare acum? Mai usor ca la Mihai? Eu sunt mai relaxata si cred ca reusesc sa pacalesc depresia si sa nu ma las prada ei. Ma ajuta si Sabrina ca e muuuult mai cumintica decat Calrinda. Doar colicii o supara, in rest e o bombonica! Ii dau numai san deocamdata pana vedem cat ia in greutate. Eu am mult lapte si ea bea cam 140 ml/masa (noaptea ii dau la biberon lapte muls de mine ca altfel adoarme imediat ce-o pun la san). Si la Calrinda aveam mult lapte, ea papa, dar nu lua bine in greutate *300 gr in ptima luna) si am trecut si pe completare cu Humana, dar am si alaptata-o pana la 9 luni. M-am refacut foarte repde dupa operatie si nici sanii nu ma mai dor. Acum, e o mare placere s-o alaptez.

Sanatate multa bebeilor bolnaviroi!

Alina_clau, tu ziceai ca stai in Dr Taberei, nu?
Da-mi si mie, te rog, nr tau prin PM ca atunci cand se va face frumos afara poate ne vedem prin parcul Moghioros cu bebeii, ce zici? Alte fete din Dr Taberei care vor sa iasa la plimbarica sunt?

LALY, cea mai fericita din lume cu MARIA CLARINDA (18 martie 2008) si SABRINA ELISA (08 OCTOMBRIE 2010)

Poza preferata Clarinda

Eu stau in dr taberei si vreau in parculet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui simona24

mai3, ai PM!

simona cu matei

vreau si eu parola.
si lui calin ii place aspiratorul.nu zice nimic.e foarte atent.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui simona24

Citat:
citat din mesajul lui luy

Azi implinim 1 luna
Am fost la dr la control si raportam 5 cm si 1,4 kg castigate de la iesirea din maternitate
Laptic exclusiv de la mami, asa ca felicitari mie

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )

luy, multe luni inainte! si noi tot azi facem o luna! de fapt, avem o luna si o ora de cand am vazut lumina din sala de nasteri!
sa cresteti mari, sanatoase, voioase!

simona cu matei

luy, simona, la multe lunite.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

mai3, deja nu mai pot.te invidiez.eu am o fata care ma tunde si i-am tot zis de o saptamana sa vina.tunde bine.dar sora ei a nascut si la mine n-a venit.de epilat maine ma fac.io ma fac acasa.la pensat tre sa ajung si eu, dar si pe alea le fac singura.asa ca te invidiez.in sensul bun.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

mi-am permis sa iau mesajul de la alt subiect de la bpatricia

"Buna mamicilor suntem doua am nascut luni o printese da 3,50 kg ,52 cm suntem bine am nascut nornal foarte greu va povestesc alta data ca ma striga alessia va pup"
felicitari,bpatricia.refacere rapida.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

adriana ti-o imprumut pe mama? ea ma mai ajuta ca sta langa mine si vine sa stea cu junioru' cat ma belluiesc io

felicitari bpatricia! sa va traiasca sanatoasa pitica

sunt mai multi pitici care nu au fost trecuti inca in listuta da' promitem sa facem listuta bella pana ne mutam la 365

noapte buna girls

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai ca am vazut si eu pozicile noi!M-au dat pe spate pletoasele Ramonei si a lui luy-mortale!! Si-am vazut si poze noi cu grasunica dulce a lui andre_flo,cu Tessa a lui Kris-grozavi ochelarii! Mi-as dori si eu o pereche pt.zilele gri Am vazut-o si pe Petra,gata de plimbarica si cu freza fancy,pe Adelina-balerina

Mai,hai ma..Ceva de mijloc nu exista? Daca ma ia cu frig de la ala albastru? Iar de la ala rosu,daca ma ia cu rau de la atata incingere?!
Lora,ce ziceai despre untura aia?

Mamica lui Mihai si a Mariei
Siluan trebuie sa traiasca!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Felicitari Patricia!

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

chichiuta, clabuc vreau si eu in parc. si alina dorea o intalnire in moghioros. in ce zi si la ce ora va fi marea intalnire a piticilor?

eu am fost la ginecolog la controlul de 6 saptamani. totul ok, uterul normal, operatia reusita. nu mi-a dat anticonceptionale, deoarece piticul e hranit exclusiv la san, si exista unele care se pot da in cazul meu, dar mucoasa bla, bla ca nu i-am retinut numele e foarte scazuta, astfel ca nu exista vreo sansa ca in urmatoarele 6 luni sa raman iar insarcinata. mi-a propus ca in cazul in care eu vreau totusi protectie sa folosesc ovule pharmatex.
la sf anului ce vine vreau sa raman iar insarcinata, sper sa nu se intample ceva pana atunci.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput