Sept-Oct 2010!Felicitari Dana!!(190)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Am profitat ca au dormit piticii mai mult de amiaza (cam 4 ore) si m-am odihnit, m-am uitat la un film si m-am rasfatat cu o felie de tort.

Zoze butherflyes? foarte bine atunci.Astept sa scapam de stresul mutatului, facut acte bebe si mers in RO si poate imi revin si eu.nu POATE ci SIGUR imi revin.
nastasie nu esti singura mofturoasa, eu de pastile sigur as uita, cu prezervativul nu ma impac, de fapt nu imi place sa intrerup lucrurile incinse ...noi cred ca optam pentru sterilet.

revin ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Kat, io ii dau pe timpul zilei drumul la radio mai tare, apoi dupa ce venim de afara, dau volumul mai incet, iar dupa baita inchidem de tot muzica. Asa o invatam ca ziua este zi, iar noaptea este noapte.
La noi au inceput colicii. Nu-i cam devereme la 11 zile? Nu mananc deloc alimente carer baloneaza, doar carnita si lapte sau derivate din lapte + ceaiurile de fenicul, anason si chimen.

Citat:
citat din mesajul lui K.A.T.

Am pus-o si eu in balasoar si nu-i place sa o legene. Dar e captata de jucariile agatate. Desi cele mai interesante jucarii ramanem noi.
Tess iubeste muzica. Nu ma mir, doar de copil de music teacher.
Am tot vrut sa intreb, voi nu le puneti muzica la bebelusi? Tess e foarte linistita cand e muzica.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Marcheaza terenul. A mea a facut si cacuta in palma mea si nu era prea deranjata, ba din potriva, era chiar multumita de ce facuse ea.

Citat:
citat din mesajul lui simona24

ziua buna (mai spre seara)!
am vazut superbitatile noastre dragi! ce pot spune?! avem niste de copilasi!
ne laudam si noi cu o luna implinita azi! am crescut mari... maine mergem la peditra sa aflam ce greutate avem, daca ne-am mai lungit si alte treburi.
matei este un copil tare bun! ziua,plange doar cand ii este fomita si trebuie schimbat! noaptea... pfff.. noaptea il ia mai greu somnul; si dupa ce papa, mai stam asa privindu-ne in jur de 2 ore... azi-dimineata, pe la 7, dupa ce a mancat, a inceput sa planga! de fapt nu sa planga, sa urle!!! dupa o ora de bocet si tinut in brate, l-am asezat in pat langa noi si i-am dat drumul la muzica din telefonul meu. am observat ca e fan bob marley si paula seling!
ideea e ca ii place galagia! azi am dat cu aspiratorul si a dormit bustean!
ne pregatim si noi de botez... vor fi in jur de 30 de persoane! adica, o mica parte din familie. am mari emotii cu privire la ziua de duminica. sper sa nu fie galagios sau sa faca pisulica pe careva! nu de alta, dar pana acum a facut pisu pe mine, pe taticul lui si pe dna dr...
mi-e teama ca va incepe sa planga in timpul slujbei... n-ar fi o problema daca ar avea o suzeta in gurita. faza e ca pana acum nu i-am dat deloc suzeta si mi-e ca nu o va accepta. ce ziceti fetelor, sa incerc zilele astea sa-i dau?

m-am intins ca o placinta!

va pup si va imbratisez pe toate! nu ramane una nepupata sau neimbratisata!

simona cu matei

uta28 este mamica de Mara Elena (10.10.2010)
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

zoze ala albastru chiar racoreste noi pe ala il preferam

fulguta la cca 2 saptamani incep colicii deci sunteti "in grafic"

simona evident ca a dormit tun pe aspirator. ala e sunetul lor cel mai drag al meu cand e agitat cu aspirator se calmeaza si e valabila treaba la toti copiii pt ca imita zgomotele din uter

al meu e fan mozart for babies si aspirator. acum incercam sa ne diversificam si cu un tudor gheorghe sau o lorena mckennit

maine m-am programat la manichiura si pedichiura si luni ma vopsesc daca ma si pensez voi fi in extaz

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Maitreyi, da, despre muzica pentru copiii vorbesc, care stimuleaza sau linisteste, nu tv sau radio. Noi avem colectie de CD-uri cum va pot trimite si pentru voi daca doriti? Disney baby sau din colectia baby mozart (Baby Einstein). Disney baby songs are melodiile originale pe care le au unele jucarii muzica pentru bebelusi. O sa scriu si lista de piese daca va intereseaza.

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Nastasie, Zozela, Botosel

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

zoze ala albastru chiar racoreste noi pe ala il preferam

fulguta la cca 2 saptamani incep colicii deci sunteti "in grafic"

simona evident ca a dormit tun pe aspirator. ala e sunetul lor cel mai drag al meu cand e agitat cu aspirator se calmeaza si e valabila treaba la toti copiii pt ca imita zgomotele din uter

al meu e fan mozart for babies si aspirator. acum incercam sa ne diversificam si cu un tudor gheorghe sau o lorena mckennit

maine m-am programat la manichiura si pedichiura si luni ma vopsesc daca ma si pensez voi fi in extaz

-----

Slava Tie, Doamne!

mai3 mi-ai adus aminte de Lorena McKennit dar nu mai am nimic pe laptop de la ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

-----

Slava Tie, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Multumesc mult fete pt raspunsurile voastre legat de produsele cosmetice folosite bebeilor vostri.
Noua ne-a priit foarte bine Mustella pentru Karina, dar ei au pb cu furnizorii si nu mai gasesti pe piata produse de la ei.Totusi as vrea sa cumpar ceva sigur chiar dc va fi mai scump macar pentru 3 luni, ma gandeam si eu la Avene sau Seba Med, de Johnson stiu ca sunt pb si nu prea sunt recomandate la bebici mici, Sanosan folosesc acum pt Karina, dar parca nu am incredere deplina sa iau pt bebe.

cu K2 in 38s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Am si eu un clip super emotionant.Sper sa va creeze si voua aceasi stare pe care mie mereu mi-a dat-o!

cu K2 in 38s si mamica de K1

Mergi la inceput