Sept-Oct 2010!Felicitari Dana!!(190)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns K.A.T. spune:

Donna, cand Tessa a acceptat suzeta am scapat de morfait sanul. Si ea sugea de dragul suptului, nu doar de foame.

_
Kristina, happy mama & Tessa May 50% mommy + 50% daddy = 100% love
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Acum imi dau seama: azi se implineste o luna de cand sunt cu voi!

La multi ani Irina Alexandra Maya Matei Marian

_
Our baby girl so cuddly and sweet, our hearts filled with joy, our lives made complete. K+A=T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Mariuk, l-am mai infasat dar cred ca-i neam cu David Copperfield... evadeaza si apoi iar tresare, da din manute etc Si eu cred ca dupa ce il las din brate patul i se pare rece. O sa incerc sa-i incalzesc ceva pe calorifer pana ii dau sa pape si apoi sa ii pun in patut.

KAT, cum ai facut-o sa accepte suzeta??? Ce fel de suzeta? Am incercat inclusiv pe cele din latex, desi sunt anti latex, stiu ca poate da alergii, dar m-am gandit ca materialul e mai moale si seamana mai bine cu titi. Au zburat la fel cu cele din silicon. Intr-o noapte se maraia in patutul lui, care e lipit de partea mea de pat si i-am pus suzeta in guta si i-o tineam eu cu un deget (trecusem mana printre gratiile patutului). Asa l-am facut s-o tina 5 min, timp in care a adormit.

Donna, mamica lui Tudor Gabriel

Mergi la inceput

Am pus si cateva poze noi din ultimele 2 zile:
http://picasaweb.google.com/Kristina.Andy.Tessa/MyLittlePumpkinOctoberTess

Sunt foarte obosita, si mi-e rau, dimineata ametesc si imi amorteste limba. Iau inca vitamine prenatale, incerc sa mananc din toate grupele de alimente. Am si stresul pregatirilor pentru nunta lui Cris. Am nevoie de tinuta si pentru mine si pentru Tess. Nu ma incumet sa ies la shoping dar va trebui. Ce gasesc eu si elegant si potivit pentru mine la cum arata acum? Nu ma incanta ideea, de aceea tot aman.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

donna acceptarea suzetei functioneaza pe baza psihologiei inverse. i-o bagi in gurita dupa care incepi sa tragi de ea ca si cum ai vrea sa i-o iei. evident de mai multe ori pana o va retine. citisem asta intr-o carte de bebei si asa i-am invatat pe amandoi cu suzi. s-ar putea insa ca cei care nu sug la bibe sa nu li se para familiar plasticul ala si de aia sa o accepte mai greu.

io acu incerc sa aranjez mesele de la party x nu poate sta langa y ca is certati...z nu poate sta langa w ca is divortati, etc permutari tata si nu gasesc lista cu mesele de la baby ca pana la urma is cam aceleasi persoane

am fost cu tzutzel cel mic azi afara. am plecat cu carutul si ne-am intors fara carut l-a apucat foamea inainte de ora stabilita si nu aveam bibe la noi asa ca m-a adus fina cu masina da carutul l-am lasat la ea ca nu stiu sa il strang asa ca nu plecati de acasa fara bibe de rezerva asa ca altii

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

Mergi la inceput

Donna, in album am pus si 2 poze cu suzetoiul nostru. La noi se recomanda din acestea din maternitate, reduc riscul de SIDS (Sudden Infant Death Syndrome). Nu suge decat in unele momente, nu mereu. Dar o calmeaza.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Lora e scumpica "vorbareata" si zambareata!
Nastasie in caz ca nu reusesti e mult de tehnoredactat?! Multam fain!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

nici daca ma tai nu inteleg ce scrie

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui maitreyi

adriana 3 picaturi anemice nu impiedica menstra. vine ea, stai calm noi vom folosi numai prezu'. nu is fan sterilet si nici anticonceptionale asa ca ramanem mai rudimentari

oramona sanatate la pitica

alynta la a mea mergea albastru de metil la rana la fund. de vreo 2 ori a facut asa mai serios. eu nici pe ea nici pe el nu ii dau preventiv cu nimic la fund ci doar daca vad ca se inrosesc bag repede sudocrem. poate de asta nici nu am ajuns la rani ca li s-o fi batucit chelea

nikolici noi tot pe klorane suntem. jhonson sunt cele mai proaste de pe piata - asta dupa un studiu american pe care l-am citit acu vreun an, sanosan la noi a dat alergii, dalin merge la copii mai mari. eu is pe principiul ca produsele cosmetice sa fie achizitionate din farmacii. nu cumpar niciun produs care se gaseste in hipermarket.

botosel eu am scos amandoua marmotele dupa molifta de 8 zile. prima data 10 minute, a doua zi 30 si dupa aia ne uitam cu orele pe afara

-----

O poveste cu Minuni - o roza si un fluturas dragalas

Slava Tie, Doamne!

The colder the winter the warmer the spring

oricum ajung la gine, dar pana atunci imi faceam griji.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Am pus-o si eu in balasoar si nu-i place sa o legene. Dar e captata de jucariile agatate. Desi cele mai interesante jucarii ramanem noi.
Tess iubeste muzica. Nu ma mir, doar de copil de music teacher.
Am tot vrut sa intreb, voi nu le puneti muzica la bebelusi? Tess e foarte linistita cand e muzica.

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui botosel452
Am dat 11 kg jos, astept restul sa pice
Va pup

Valentina, mami de Alexandra

Felicitari!

_

Mergi la inceput