Sept-Oct 2010!Felicitari Dana!!(190)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

lora multumesc de raspuns, au si produse pt noi nascuti, hipoalergenice?Sunt produse nemtesti?

cu K2 in 38s si mamica de K1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

loredana, pai si eu am tot 2 luni juma.poate imi vine.oricum ma duc la dr dar intrebam doar.
alynta, daca stiam, desi am mai zis.am un preparat sub forma de crema de la farmacie special pt eritem fesier.costa numai 3 lei si face minuni.pe cuvant.eu la razvan am avut carne vie si m-am luptat cu tot ce era pe piata.cu asta i-a trecut in 2 zile.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004&calin-ioan 07.08.2010
varsta lui razvan

Spune-mi te rog cum se numeste ca am doi sensibili la fundulet: Matie si Maria! E bine sa le mai alternezi! Nu sunt tot timpul pe faza cu cititul!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

Hello girls,

Vreau sa va intreb si eu ce produse de baie folositi!Eu am cautat Mustella ca tare bune ne-au fost pt Karinuta, dar iara nu se mai gaseste pe piata din pacate si nu stiu catre ce sa ma indrept!

cu K2 in 38s si mamica de K1

Avand 3 copii de-a lungul timpului am folosit mai multe si am fost multumita: Sanosan(mai des), Jhonson, Nivea si Dalin(un sampon pe care il am acum)!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Loredana sigur a luat ceva in greutate,ca se simte cand o tin in brate.Si am facut si colacei la picioruse si la manute.
Alynta sunt f obosita! Azi noapte nu a dormit de la 8 dupa ce i-am facut baie,pana la 2. A plans intr-una! De azi dimineata e treaza si iar mi-a urlat incontinuu. I-am zis Tatal nostru de trei ori,am inchinat-o,si a adormit imediat. Sigur a fost deochiata.A fost nasa-sa ieri la noi si numa a admirat-o (pana a deochiat-o).
An sa ma uit dupa leaganul ala,mesi!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia

Mergi la inceput

Ana cred ca fata ti-i colicoasa! Asa facea si David! Ne-a TERMINAT pe amandoi la momentul ala! Matei si Maria sunt altfel!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Nikolici, produsele de la klorane sunt hypoalergenice.
Ana, asta-i leaganul Adelinei:
http://family.webshots.com/photo/2402042590099413604eZDWyB

Mandra mea cea vorbareata:
http://family.webshots.com/video/3045364480099413604zQclhd

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

ana, bine-ai venit in club. asa fce si tudor, sta treaz de la 20 la 2. cu asa copii eu zic ca putem sa mergem prin cluburi de noapte, oricum arat de parca am petrecut seara de seara prin ele.
cu privire la deochi, bunica mea mi-a zis ca atata vreme cat nu sunt botezati nu se deoache. eu i-am pus la mana o ata rosie descantata de strabunica lui tudor la tocul usii. vorbeste cu batranele de la tine de la tara ca sigur stiu ce-i aia sa-ti faca.

aura, mami de tudor 09.09.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Citat:
citat din mesajul lui nastasie

loredana, pai si eu am tot 2 luni juma.poate imi vine.oricum ma duc la dr dar intrebam doar.
alynta, daca stiam, desi am mai zis.am un preparat sub forma de crema de la farmacie special pt eritem fesier.costa numai 3 lei si face minuni.pe cuvant.eu la razvan am avut carne vie si m-am luptat cu tot ce era pe piata.cu asta i-a trecut in 2 zile.

varsta lui razvan

Spune-mi te rog cum se numeste ca am doi sensibili la fundulet: Matie si Maria! E bine sa le mai alternezi! Nu sunt tot timpul pe faza cu cititul!

POZE

Cum a aparut Printul!

alynta, nu are nume.caut reteta sa vad daca o mai am scanata si ti-o trimit pe un mail ceva.dar stai sa vad daca o mai am, daca nu fac copie si o pun la posta sau sa caut un scanner ca al meu s-a bulit.e nemaipomenita si sa stii ca si razvan tot asa a fost cu fundul, sensibil rau.si fara asta nu stateam in casa.

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

Citat:
citat din mesajul lui LoraG76

Nikolici, produsele de la klorane sunt hypoalergenice.
Ana, asta-i leaganul Adelinei:
http://family.webshots.com/photo/2402042590099413604eZDWyB

Mandra mea cea vorbareata:
http://family.webshots.com/video/3045364480099413604zQclhd

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

o dulceata.noi am ajuns la "ghe", "ai" sau un fel de "bai" sau "mai"

varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pity27 spune:

lora, balansoar ca al adelinei are si tudor, insa mi se pare ca sta cam in fundulet in el. poate suntem noi prea scunzi. cand l-am asezat in el i-am pus o pernita dedesubt. dar am povestit ieri ca a vomat, se balaseaza prea repede pt tudor.

aura, mami de TUDOR 09.09.2010

Mergi la inceput