FIV 283
Raspunsuri - Pagina 24
alexis81 spune:
Buna fetele mele dragi!
Imi pare rau ca nu v-am mai scris de mult dar sa stiti ca v-am citit zilnic si m-am bucurat alaturi de voi de reusite si am suferit ptr. fiecare insucces.
Eu am trecut prim cele mai negre zile ale existentei mele......
Am crezut ca daca raman insarcinata lucrurile vor merge unse insa nu a fost sa fie asa...de 2 saptamani traiesc cu frica stau mai mult pe la urgente ca acasa.
Am avut o hemoragie de toata frumusetea care mi-a provocat un avort spontan si am pierdut unul din bebei celalalt nu se mai vedea asa ca am mers la spital sa fac chiuretaj insa surpriza au auzit inima celuilalt bebeu ce fericire in sufletul meu si nu am mai facut nimic!
Doctorii nu imi dau fff putine sanse sa pastrez aceasta sarcina dar eu ma agat de orice doar sa fie bine.Un lucru bun s-a intamplat mi s-a oprit hemoragia si bebelul e inca acolo asa ca sper totusi ca va fi bine!
Ma bucur fffff mult ptr. fetele care au reusit si sper sa fiti norocoase si sa aveti sarcini usoare si bebici cuminti sa stea cu mamicile lor 9 luni.
Sant alaturi de voi toate si sper sa veniti toate care santeti in asteptare cu beta mare
Va imbratisez cu drag Alex
redramy spune:
alexis81 imi pare rau de ceea ce ti s-a intamplat! Sper sa te ajute Dumnezeu sa ramai pana la capat cu puiutul care ti-a mai ramas in butica!
Am si eu o intrebare la acelea dintre voi mai experimentate in ale analizelor pt FIV. Am primit rezultatele pt AMH si Inhibina B, facute a 3-a zi si sunt cam asa:
AMH - 24.7 (valoare max. a laboratorului 6.8)
Inhibina B - 78 (valoare min. 45)
Tin sa mentionez ca am un sindrom de ovare polichistice exemplar si AMH mare este specific acestui sindrom. Dar stie careva ce implica o valoare asa mare in cadrul unui FIV? Poate un risc de hiperstimulare mare? Sau altceva?
Stiu ca multe dintre voi se lovesc de AMH mic si nicidecum de unul asa de mare, dar poate vreuna din doamnele cu PCOS poate sa ma lumineze si pe mine, si nu numai...
Multumesc anticipat!
Bafta multa tuturor!
indra03 spune:
Angieangie, bine te-am regasit si iti doresc din suflet ca baietelul tau sa fie sanatos si norocos !Ma bucura tare mult ca ne acorzi din timpul tau si noua aspirantelor! TE ADMIR !
Monaramona, iti multumesc insa astept sfaturi legate de situatia mea, si de experienta altor fete care au facut FET nu neaparat la dl prof. M:
"Eu ma pregatesc de un FET si sunt dezorientata cu datele. Mai exact nu stiu in ce zi ar trebui sa merg la primul ECO, dupa debutul ciclului. Nu stiu cate eco se fac inainte de transferul puiutilor congelati? Ce recomandari se fac ca medicamentatie, inainte de ET ? NU STIU de ex la un ciclu de 25 zile in ce zi este indicat embriotransferul?" Si asa cum scriam mai devreme, zilele de 12,13, 14 ale CM sunt vineri,sambata, duminica,
Sunt in ceata, va rog sa ma scoateti!Multumesc anticipat!
Alexis81, este f trista experienta ta legata de bebelul pierdut!Iti trebuie incredere si curaj pentru a lupta mai departe alaturi de invingatorul tau!
TI LE DORESC DIN TOT SUFLETUL!VA DORESC MULTA SANATATE!
anda82 spune:
Indra, pentru FET M mi-a spus sa ma programez in ziua 14-a de CM, asta in conditiile in care am un ciclu lung de 33-35 de zile cu ovulatie in zua 19, 21...Eu am inteles ca transferul trebuie facut dupa ovulatie..asa am inteles dar nu sunt sigura...
Angi, draga mea eu citesc aici in fiecare zi ma bucur si ma intristez...insa nu am mai fost atat de activa...din postari am vazut ca esti bine, insa nu stism nimic de Mosulik...cred ca fericirea e imensa Eu o sa incerc in noimbrie sa vad daca pot sa fac FET...
indra03 spune:
Anda82,multumesc, si eu vreau sa ma mobilizez acum, in noiembrie si trebuie sa aflu de la fetele binevoitoare (in primul rand in functie de cat de repede imi vor raspunde)ce am de facut, deoarece "oficial" nu este timp in spital sa afli desfasurarea etapelor.
VA DORESC TUTUROR MULTA SANATATE!
Gabi_B spune:
Alexis, imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva!
si eu am crezut la fel cu sarcina, dupa ce am trecut de 12 saptamani, ca pot sa rasuflu usurata si ca greul a trecut. Da' de unde! In sapt 15 am avut o hemoragie mare, am fost internata in spital si mi s-au dat sanse mici de a continua sarcina! cu toate astea, nu incetez sa sper, TREBUIE sa fie bine!
asa ca asteapta, spera si roaga-te, chiar daca ti-au zis 1% sanse!!!
Gabi+18
placenta previa+col deschis+tintuita la pat
luck spune:
va rog ajutati-ma cu o informatie , de azi am ramas fara estrofem , nestiind ca nu se mai gaseste.
La mine in oras nu am mai gasit la nici o farmacie nici estrofem nici cicloprogynova.
Stie cineva sa imi spuna ceva referitor la asta?
Eventual unde mai gasesc?
Multumesc frumos !!!
Multa bafta fetelor in focuri si sarcina usoara gravidutelor !!!
dandanutz spune:
buna fetelor vin si eu cu vesti am 7 embrino,prof spune ca face ET joi si incearac sa-mi puna si blasto daca ajunge ceva si la blasto,sper din tot sufletul ca la mine cei de 3 zile nu se prind...
alexis imi pare rau pt bebelusul tau dar sigur celalalt va fii invingator
va pup pe toate
ALINAOPREA spune:
Dandanutz sa dea Domnul sa fie cei mai lipiciosi embrioni
Ada ai PM
Alina in asteptarea unei minuni de