FIV 283

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Catalina: Vrei sa ne mai descretesti fruntile .... Eu ma gandesc ca pe masura ce trece timpul sansele de reusita scad......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

fetelor, pls, spuneti-mi si mie ca nu stiu daca am inteles bine de la dr, in ziua dinaintea punctiei nu trebuie sa iau niciun medicament sau medrolul si climenul trebuie sa le iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

buna fetelor
draga ella eu am luat medicatia si inaintea punciei..nu am luat in ziua punctiei pt ca a trebuit sa merg nemancata ,nabauta..am luat dupa ce am venit de la punctie..tinem pumnii maine..
fetelor mai e cineva care s-a balonat dupa embritransfer...eu de 5 zile nu mai pot respira,atat de umflata sunt..simt ca-mi crapa burta..nu stiu ce sa fac...o fi ceva nasol...nu ma doare dar sunt foarte umflata...poate stie cineva ceva..eu nu stiu ce sa mai fac...am baut ceai de cretisoara degeaba ...nu ma desumflu deloc..ajutati-ma
pup toate fetele

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

Ella tu ai luat climen si inainte de punctie pentru endometru,nu? Tu la ce doctor esti,te rog frumos?
Vero, tu ai luat climen pentru endometru,numai dupa punctie,nu?
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

vero, s-ar putea ca balonarea ta sa fie un semn de bine, acum referitor la neplacerea cauzata, incearca sa nu amesteci alimentele prea mult, adica la o masa sa mananci si aia si aia, apoi mananca alimente care nu provoaca prea multe gaze: piept de pui la gratar, orez fiert cu putin unt, parca si fasolea verde era buna, mere la cuptor, branzica de vaci, parca ceaiul de fenicul este foarte bun pentru balonare, cred ca daca dai cautare pe google sigur gasesti niste sfaturi de alimentaie ca sa te mai inistesti, si eu am fost balonata cam 7 zile dupa et, acum ma simt mai bine, m-au lasat si arsurile, ma mai doare burta din cand in cand si am inceput sa transpir noaptea si parca am bufeuri care alterneaza cu stari de frig, ai grija de tine, te pup

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy1977 spune:

a... si ferestete de supele de carne, ghiveciul de legume... daca imi mai aduc aminte de ceva iti mai spun, oricum eu cred ca este bebita acolo, asa ca nici un regim alimentar prea restrictiv nu ar fi binevenit, vezi ce mai zic fetele de la odisee, ele sigur ar putea sa te ajute cu mai multe sfaturi

"After all, tomorrow is another day!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gheveronica spune:

da inna ..eu am luat dupa punctie climen..
fetelor maine ma duc sa fac beta..dupa ora 3 am rezultatul...pup

mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 3sapt 3IA nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inna08 spune:

DOAMNE AJUTA VERO!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

veronicaDoamne ajutaabia astept sa vii gravi

Angie +26

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella72 spune:

Vero, Doamne Ajuta, sa vii cu beta mare!
inna, da, am luat climen si inainte de punctie, sunt la tutunaru

noapte buna, fetelor, sa imi tineti pumnii maine, pupici

Mergi la inceput