Suspendarea lui Basescu
Raspunsuri - Pagina 2
Marina spune:
adica ailalti sunt drepti, cinstiti si deloc tupeisti? Ma intreb ce naiba mai asteptam
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Pe oricine altcineva, nu conteaza. Nu e ca si cum altii ar face mai bine, dar hotia, minciuna, tupeul, nesimtirea trebuie pedepsite. |
rall spune:
Nu.
Dar in momentul in care a gresit, urmatorul. Urmatorul. Urmatorul.
Oricum meritam tot ceea ce ni se intampla.
magdalena67 spune:
pai la cate greseli au facut acesti guvernanti, trebuiau sa fie de mult plecati.
uitati-va chiar acum au votat 2 proiecte de legi cu impozitarea pensiilor si cu modificarea TVA si acum spun ca este o greseala. cum e posibil asa ceva, cum sa nu stii ce votezi?
si atunci intreb eu ce pretentie sa mai ai de la cei mai de jos?
cate scuze i se mai pot acorda acestor oameni?
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui magdalena67 cate scuze i se mai pot acorda acestor oameni? |
Nici una.
Marina spune:
care e urmatorul? ca si psd si pnl au mai trecut prin patul guvernarii si nu mi s-au parut mai breji
Lali spune:
citat din mesajul lui rall Nu. Dar in momentul in care a gresit, urmatorul. Urmatorul. Urmatorul. Oricum meritam tot ceea ce ni se intampla. |
Problema e ca urmatorul (PNL) si urmatorul(PSD) sunt de fapt fostul si fostul. Si stim toti ce minunat au condus.
Lali spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Pe oricine altcineva, nu conteaza. Nu e ca si cum altii ar face mai bine, dar hotia, minciuna, tupeul, nesimtirea trebuie pedepsite. |
Atata doar ca ne pedepsim si pe noi in acelasi timp.
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Marina care e urmatorul? ca si psd si pnl au mai trecut prin patul guvernarii si nu mi s-au parut mai breji |
pdd, adica partidul zero sau partidul boborului.
Daca tot e criza, sa fie si circ, sa ne mai descretim fruntile.
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui Marina care e urmatorul? ca si psd si pnl au mai trecut prin patul guvernarii si nu mi s-au parut mai breji Marina |
Chiar deloc mai breji ... si acum fac pe cocosii ca ce o sa faca ei ! Eu i-as intreba de ce nu au facut la timpul lor ??? Raspuns : erau prea ocupati cu furatul !!!
r_ocsy spune:
Sincer acum , eu chiar mi-as dori sa existe un partid care sa faca treaba in tara asta dar ... din constatarile mele ... cand unul vrea sa faca treaba , restul se opun iar rezultatul este O .