Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pai andreea astazi am si mancat fff putin ca sa "rerechilibrez" balanta ca am cam exagerat aseara. si ma sperie ideea de a lua 1 kg/sapt
eu mananc dulciuri zilnic si imi plac la nebunie produsele de panificatie...
dar spune mi cate kg arata cantarul ala al tau??? poate nu e bun...ca pe tine nu se vede deloc...

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

miki si iasmi a avut cam tot asa 3700 si 53 cm.....mie mi s a parut micuta!!

pai si mie mi se parea micut si fragil..ca doar era nou nascut

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefyapost spune:

buna fete 'guralive'..! pupici pe toate...si pe cele "batrane" si pe cele "tinere"..ca am vazut ca s-a mai abonat careva la noi la odisee..ca tot se plangea strumpi ca la alte odesei sunt mulllllllllte burtici....
sarcina usoara si bebe super noii venite...
astazi iar am iesit la shopaiala si iarasi pt mine nu am gasit nimic......dar l-am innoit pe ubi ...las' sa se bucure si el ca e si el mic(110 kg )....
azi a fost o zi atat de uracioasa... a batut vantul tare,a fost fff mult praf in atmosfera,innorat...si o lipsa de aer...si toata chinuiala asta la 32 de grade si nu a dat un strop de ploaie.... m-am saturat
...dar si cand o veni...asa dintr-o data vremea aia urata sa va tineri de urechi ...ca am sa ma plang mereu..

cea mai fericita ce asteapta cea mai frumosa si sanatosa Christina Gheorghia 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

pai andreea astazi am si mancat fff putin ca sa "rerechilibrez" balanta ca am cam exagerat aseara. si ma sperie ideea de a lua 1 kg/sapt
eu mananc dulciuri zilnic si imi plac la nebunie produsele de panificatie...
dar spune mi cate kg arata cantarul ala al tau??? poate nu e bun...ca pe tine nu se vede deloc...

8 kg. Si pe mine ma sperie ideea de a lua un kg pe sapt, dar cam asta patesc si imi vine sa mor. Imi fac un calcul si imi da cu virgula la cate kg voi lua.

Nu beau sucuri, nimic acidulat, doar dimineata o cana cu lapte si in rest apa plata, De unde se pun frate kg astea??????

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

andreea intr-adevar e destul de multisor, doar ca tu ai norocul ca ai unde, ai loc destul si nu se vede deloc. foarte posibil ca tu sa fi genul care pune mai mult la inceput iar apoi nu mai iei in greutate.
sucuri nu beau nici eu, de vreun an nu mai beau cola. inainte beam cate 2 l/zi. dar mie imi trebuie zilnic ceva dulce. prefer sa renunt la o masa de mancare si sa mananc de caloriile acelea ceva dulce...:((

acum sa vad cat rezist si cat am aceasta ambitie ca daca imi imi dau drumul sa mananc tot ce imi doresc pun sigur 1 kg/sapt si iarasi ajung la 20 si ceva de kg...:(

un sfat: incearca sa iti calculezi o perioada caloriile consumate. nu exact ci asa aproximativ si sa nu depasesti 1800 maxim 2000 calorii/zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:

andreea intr-adevar e destul de multisor, doar ca tu ai norocul ca ai unde, ai loc destul si nu se vede deloc. foarte posibil ca tu sa fi genul care pune mai mult la inceput iar apoi nu mai iei in greutate.
sucuri nu beau nici eu, de vreun an nu mai beau cola. inainte beam cate 2 l/zi. dar mie imi trebuie zilnic ceva dulce. prefer sa renunt la o masa de mancare si sa mananc de caloriile acelea ceva dulce...:((

acum sa vad cat rezist si cat am aceasta ambitie ca daca imi imi dau drumul sa mananc tot ce imi doresc pun sigur 1 kg/sapt si iarasi ajung la 20 si ceva de kg...:(

un sfat: incearca sa iti calculezi o perioada caloriile consumate. nu exact ci asa aproximativ si sa nu depasesti 1800 maxim 2000 calorii/zi.

Sa te auda Domnul! Azi am fost plangacioasa, dar ce sa fac, nu mai gasesc nicio solutie. Sa ma infometez, mi-e teama sa nu ii fac lui bebe rau.DA le voi calcula, chiar daca nu ma vedeam in aceasta situatie, dar ce sa fac, ma adaptez.

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

hai mai andreea, 8 kile? unde???? in buzunare ??

am pus eu vreo 6 kile asa neoficial, ca nu stiu exact cat aveam cand am ramas gravim, doar cu aproximatie, ca eu nu-s de aia de sta toata ziua pe cantar, din an in pasti ma canatresc, dar cam asa cred ca am luat pana acum 5-6 kile... si tu 8 ? imposibil?!! ai si tu o burtica cu vreo 2 sapt mai mare ca a mea, dar nu cred sa fi luat deja 8 kile...

Deea, sa o trimiti pe stefy a ta la mine ca eu fac maine salata beouf , o am in plan de vreo 2 sapt si numai nu am ajuns sa fac, dar o sa fac maine ca m-am saturat de zacusca si barbatu e mort dupa salata asta anyway dar cu zacusca nu se omoara, a mancat atunci un pic cand am facut-o apoi nimic, lui sa ii dai carne si dulciuri multe , cat incape ca altfel nu se poate si ma mai intreb de ce are burta mai marte decat a mea

yasmi, zi repede ce fel de tort i-ai dat comanda Iasminutzei ?

eu beau un ceai cu lamaie si miere sa imi tina de foame

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

andreea nu e asa greu, nu trebuie sa calculezi exact ci asa aproximativ ca sa ai tu idee.
si lasa, nu mai fi plangacioasa ca nu ai de ce. esti o burtica minunata si superbaaaa!!!!!!!!! as vrea sa am eu kg tale....

Mergi la inceput

strumf, cu personajele din Winnie The Pooh cu crema de visine, nuca, frisca, ness si nu mai stiu....

Mergi la inceput

stefy da' la voi cand vine vremea urata?? si ce inseamna asta, cate grade?

Mergi la inceput