Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Junebride spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

junebride bine ai venit la noi. iti dorim sarcina usoara si un bebe sanatos

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Multumesc mult! Sa dea DD sa avem toate cele mai usoare sarcini si bebei cat mai sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

am pus poze cu burtoiu`

nu am spus eu degeaba ca mi-a explodat burta in ultima sapt

se vede clar diferenta fata de ultimele poze , alea in care sunt cu tricou portocaliu si fata de astea de azi... acolo aveam 15 sapt + cateva zile nu mai stiu si azi am 17 sapt + 5 zile

azi il instiintez pe sot ca trebuie sa puna bani deoparte si pentru schimbat usi

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Junebride

Salutare viitoare mamici de fluturasi primavarateci!

Ma alatur si eu grupului, am 15 saptamani si DPN pe 13 aprilie . Mai am si griji cu carul, nerabdare maxima si deja socotesc trecerea timpului in functie de programarile la eco :)

Abia acum m-am trezit sa caut si eu ceva companioane de sarcina, bine v-am gasit!

Bine ai venit si sarcina usoara si bebe sanatos si la termen!!

sa scrii repede 10 mesaje sa treci de moderare si sa apari in timp real, ca de nu apari mai greu si e nasol ca s-ar putea sa trecem peste mesajele tale fara sa vrem

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

strumphitza ai o burtica asa frumoasa si ce a crescut dar fundu' unde este? ca eu nu-l vad. deci m-am lamurit si cu tine ca si cu stefy. sunteti grase numai in vis.

Mergi la inceput

Eu cum reusesc sa vad pozele voastre cu burticile? E un subiect care ma intereseaza in mod deosebit zilele astea, sunt paranoica si mi se pare ca burtica mea nu creste cum trebuie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

junebride bine ai venit printre noi

si eu voi astepta sa treaca sarbatorile de iarna ca sa incep sa cumpar hainute, prindem si promotii zdravene si nici nu suntem presate de timp! singura mea problema e ca habar n am cam ce haine trebuie sa cumpar pentru primele 2, 3 luni ale lui bebe. pt k nu o sa fie nici vara nici iarna, copilul e mic si am citit ca cu cat e mai mic cu atat mai simplu trebuie imbracat. dar simplu asta ce inseamna? ca eu vreau sa imi scot copilul afara din prima saptamana si clar nu o sa pot sa il imbrac doar cu un body, mai trebuie deasupra si altceva...ii imbracam de mici cu pulovere si pantaloni? e comod pentru bebe asa? ma mai gandeam la salopetele alea intregi din plus puse peste un body dar daca sunt 17-20 de grade cred ca moare de cald in ele...any help de la mamici?

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

si eu voi astepta sa treaca sarbatorile de iarna ca sa incep sa cumpar hainute, prindem si promotii zdravene si nici nu suntem presate de timp! singura mea problema e ca habar n am cam ce haine trebuie sa cumpar pentru primele 2, 3 luni ale lui bebe. pt k nu o sa fie nici vara nici iarna, copilul e mic si am citit ca cu cat e mai mic cu atat mai simplu trebuie imbracat. dar simplu asta ce inseamna? ca eu vreau sa imi scot copilul afara din prima saptamana si clar nu o sa pot sa il imbrac doar cu un body, mai trebuie deasupra si altceva...ii imbracam de mici cu pulovere si pantaloni? e comod pentru bebe asa? ma mai gandeam la salopetele alea intregi din plus puse peste un body dar daca sunt 17-20 de grade cred ca moare de cald in ele...any help de la mamici?

Multumesc! Si eu astept tot sarbatorile ca start pentru shopping .
Pentru primele luni am instructiuni clare de la mamicile prietene: body-uri, salopetele, jachetele care se incheie in fata pentru iesit afara. In rest, bluzite cu capse (cel mai bine intr-o parte), pantalonasi, caciulite subtiri. Si daca e fetita, rochite, sarafane, tot felul de hainute de vara , asa mai ...ca pentru fetite .
Sa nu ma intelegeti gresit, nu conteaza asa de tare daca e fetita sau baietel, insa hainutele de fetita ma topesc....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

strumphitza ai o burtica asa frumoasa si ce a crescut dar fundu' unde este? ca eu nu-l vad. deci m-am lamurit si cu tine ca si cu stefy. sunteti grase numai in vis.

fundu` este in pantaloni si acum stau pe el si mananc de pranz, sa mai creasca nitzel ca parca nu e de ajuns

multumesc de "complemente"

deci sa nu-i mai spun lu` Smith sa schimbe usile, uh?

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

scrish, lucrusoarele de nou nascut constau in body-uri maneca scurta-maneca lunga( de preferat cu capse pe fata ca sa-l imbraci usor), bluzite mai grosute care se dau peste ( tot cu capse in fata), pantalonasi cu talpita( bumbac, eu nu i-as da pantaloni duri pe el asa mic ca o sa-l incomodeze)- sunt si seturi cu ce am enumaerat pana acum, adica body+bluzita+pantalonas, caciulite/sosete/manusele sa nu se zgarie, paturici, costumase intregi ( tot cu capse pe fata sunt cele mai usor de imbracat) mai groase si mai subtiri..pt scos afara sunt costumase intregi cu fermoar/capse de sus pana jos in care il pui si gata..sunt si mai groase si mai subtiri..si eu as zice ca sigur ai nevoie daca vrei sa-l scoti pe bebe afara..uite eu pe vlad l-am nascut la inceput de aprilie si tot am avut nevoie, erau zile friguroase si prin mai chiar cand il bagam tot in costumas si n-aveam treaba..e adevarat ca nu era din ala gros de fas dar sunt si din bumbac mai groase f multe modele frumoase. acum daca nasc la sfarsit de februarie-inceput de martie cred ca o sa prin si mai frig..eu cu lucrusoare normale cum zici tu (pantaloni, pulover, tricou, hanorac etc ) abia cand a venit caldura l-am imbracat, adica tot avea vreo 3 luni..sunt asa firavi cand sunt mici ca mi-ar fi si teama sa-i ating pielicica aia finuta cu un material mai dur sau cusaturi de tot felul..cat mai simplu si mai moale..si cat mai simplu pt mamica sa-l schimbe, conteaza si asta f mult..
si inca ceva pt fetele care sunt mai inaltute sau care stiu ca fac bebici mari..eu de ex stiam de la soacra-mea ca sotul meu a avut la nastere 62cm si 4.6 kg si vlad arata toata sarcina mai voinic decat media..asa ca am luat lucrusoare tot timpul cu cel putin o marime mai mare, adica am inceput direct cu cele de 3 luni pt nou nascut..si intradevar am fost inspirata ca au fost unele pe care n-am apucat sa i le dau ca nu-l mai incapeau..crestea cu viteza luminii bine, eu si acum la 1 an jumate ii iau de 3-4 ani sunt sigura ca si fetita va fi mare..asa ca vedeti ce gene aveti prin familie

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

strumphy, am vazut si eu burtosu sa-ti traiasca si sa se faca maaare maaare
felicitari fetelor care au aflat culoarea caruciorului si un bun venit celor care ni s-au alaturat nu mai nominalizez ca sigur uit pe cineva

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput