Fluturasi de martie-aprilie 2011 (51)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

ha ce bine ca nu sunt singura...eu acum vreo 15 min m am trezit in mijlocul a o gramada de biletele colorate, pe toate fiecare cate o lista crucial de importanta ::)))) acum vreau sa ma apuc de alta...

s 16, in asteptarea baietelului nostru minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Citat:
citat din mesajul lui strumphitza

Andreea, vreau sa fac placinta dar am o lene de ma doareeeee trebuie sa ies afara sa cumpar mere si faina si e cam frigut desi e soare, dar e de ala cu dinti Trebuie sa ma si spal pe cap , ca nu m-or placea turcii de la aprozar daca nu-s si coafata si eu nu ies din casa multe ore dupa baie ca ma ia cu durere de cap si plus vantul asta rece , nu vreau sa racesc. Mi-am gasit scuze bune numai ca sa nu fac placinta, eh ?

Scrish, ha ...ti-ai gasit nasul, eu mi-s sefa listelor eu fac lista si cand ma duc la aprozar sa cumpar mere si pere , nu cumva sa uit Liste ii bag pe gat si lu` a meu cand il trimit la supermarket la cumparaturi singur ca nu cumva sa nu imi cumpere ceva ca uita saracu` si vine inapoi cu 10 sacose nu cu 5 cat ar fi fost normal si sta dublu timp ca pe langa lista el mai cumpara juma de magazin Eu mereu am fost cu lista, sa ma vezi pe mine cum fac lista cand plec intr-un voiaj ceva, nu cumva sa-mi uit chilotii si pijamalele

BB on board!!! 17+

Asa fac si eu! Ma intreb cand o veni ce ma fac?

Andreea B. cu o minune in burtica. Multumim Doamne ca esti bun cu noi si ajuta-ne sa fim sanatosi 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Toata lumea e la treaba?

Numai eu sunt lenesa. Pana acum am stat in pat, cica sa-mi treaca greata.

Hai, fie, m-apuc sa bag niste rufe la spalat si sa calc. M-am uitat pe next. Sunt frumoase hainutele. Nu stiu ce sa zic de pret, par acceptabile, dar cum eu inca nu m-am uitat deloc prin magazine, nu stiu daca pe aici sunt mai scumpe sau mai ieftine. Oricum, banuiesc ca in ianuarie vor fi reduceri, nu? Si am putea sa luam atunci hainutele...
Ma duc la treaba

12+
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

da alina, e f convenabil sa iei cand sunt reduceri..sunt si cu 50-70% reducere..

mami de Vlad 09.04.2009 si 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

aici reducerile incep exact a 2 a zi dupa craciun si sunt reduceri serioase, adica nu umfla pretul inainte de sale si apoi sa aiba de unde scade 20%-30% , mai mult sau mai putin, aici taie din pretul initial, sa te tii ce de cumparaturi fac eu atunci deci trebuie sa nu mai cheltui sa am de shopping pentru dupa craciun de aia nu am cumparat eu nimic lu` bebe inca , astept reducerile de iarna , ca sa nu spun ca inca am o retinere ca nu stiu daca e fetita 100%, poate in nov. cand ma duc la morfo de 20 sapt imi spune ca a zburat pasarica si a venit cucu in cuib

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Junebride spune:

Salutare viitoare mamici de fluturasi primavarateci!

Ma alatur si eu grupului, am 15 saptamani si DPN pe 13 aprilie . Mai am si griji cu carul, nerabdare maxima si deja socotesc trecerea timpului in functie de programarile la eco :)

Abia acum m-am trezit sa caut si eu ceva companioane de sarcina, bine v-am gasit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata am rezolvat-o si cu tortul!

deea incearca sa nu lasi cojitele acolo, sterge finut cu un prosop mai aspru dupa dus-baita.si pe mine ma mai ustura sfarcurile.... dar eu si tot trag de ele sa vad ca, curge ceva

andreea, am rezolvat-o si cu alea 500 gr.... azi am papat 1 pahar lapte cu 1/2 banana si o merdenea cu telemea acum in oras.

mami x2 , de printesica si printisor s 22

Mergi la inceput

merdeneeaaaaa??????

acum draga mea yasmi sa te faci pachet si sa vii la London sa imi aduci merdenele , ne-am inteles? fara merdenele nu te primesc

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

las ca vin cand incep reducerile.... si iti aduc o punga de merdenele :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

las ca vin cand incep reducerile.... si iti aduc o punga de merdenele :))

pai hai mai stai, ti-ai facut valiza? ca nu mai e mult pana la craciun si incep reducerile alea adevarate

si acum sunt reduceri peste tot vad pe la toate magazinele, criza isi spune cuvantul , sau mai ales acum au reduceri la lucrusoarele de toamna, ca ei deja au bagat alea de iarna si vor sa vanda tot ce au pe stoc de toamna si nevandut... la craciun baga alea de primavara

BB on board!!! 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit si eu.

fetelor nu sunteti singurele cu liste. mie imi si place sa-mi fac liste de cumparaturi. cu toate ca, pe langa lista mai cumpar inca vreo 2 plase si cateodata uit sa iau ce am trecut pe lista asa cu lista-n mana si iau alte porcarii...

asa frumos si cald este. eu mi-am luat o punga de pufarine si o cioco de casa bunaaaa.....se numeste batonul copilariei si este exact ca atunci cand eram mici.

S-a intamplat minunea mult asteptata21+

Mergi la inceput