primele miscari ale bebelusului!!

primele miscari ale bebelusului!! | Autor: kmy_black

Link direct la acest mesaj

cum se manifesta primele miscari ale copilului , cu ce pot fi comparate? nu as vrea s ratez momentul gandindu-ma la altceva! ps: noi am ajuns la 14 sapt!

kmy

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

depinde..in general sunt atat de subtile incat nu le simti...insa pot fi si directe...adica sa-ti dea un shut de te lasi pe vine..
bebelusul misca de la 2-3 luni insa spatiul din burtica fiind incapator si avand loc de desfssurare face ca mama sa nu simta.dar pe masurace creste incepe sa loveasca si in peretii/muschii uterului...atunci simti tu ca misca..depinde de personalitatea bebelusului.
eu aveam cam 21-22 de saptamani candam simtit primele miscari ale fiicei mele..a fost asa ca o bataie din aripi...parca m-ar fi electrocutat ceva la cea mai mica intensitate de volti...sentimentul a fost o ridicare a parului pe maini si pielea de gaina...ciudat...dulce..unic!

Blackmoon Lady&lipishtocul
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miris_ spune:

eu le pandeam, si le-am simtat putin dupa 18 sapt. initial sunt ca niste... fluturasi in burtica. e ceva atat de suav, incat se poate sa nu asociezi de la inceput, sau sa constientizezi ca e chiar bble tau. :) asta a fost la prima sarcina. atunci stateam acasa, stateam f mult intinsa, si tin minte ca eram chiar intinsa pe spate si citeam. a fost ca o delicata zbatere de aripioare de fluturas, cum am zis.

Mamica de baiat mare si 7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

si eu stau ca pe jar de acum. am trecut de 16s si asteot sa simt aceste falfairi de fluturas

T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la ambele sarcini primele miscari le-am simtit la 15 sapt! la fetita au fost fine, usoare, cum au spus si fetele ca si bataia de aripi a unui fluturas. ei la a doua sarcina au debutat direct in forta si tare hotarat!
kmy, stai linista, cand o sa le simti nu ai cum sa nu iti dai seama!!! si sa nu te sperii , la prima sarcina uneori le poti simti si mai tarziu. teoretic si dupa carti undeva in jurul sapt 18-20.

mamica fericita de printesa si baietzoi 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

multumesc mult!

kmy

Mergi la inceput

yasmi
poate par insistenta dar nu vreau sa ratez pt nimic in lume primele miscari ale lu bebe meu!!! astazi am implinit 15 sapt deci matematic vb de maine o incepem pe al 16-a! am citit in multe discutii, site-uri k exista sansa k be be sa inceapa sa miste din sapt a 16-a! nedumerirea mea este daca se ref la sapt implinita deja sau ink
in curs
sau daca este vb de sapt a 16-a de sarcina sau de dezvoltate a lu bebe (ceea ce vcoincide la noi, in cele mai multe cazuri cu sapt a 18-a de sarcina!)?

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorica81 spune:

buna la toate mamicele si noi am intrat in 16 saptamani si inca nu simt nimic mentionez sunt la prima sarcina mi sa spus ca e inca devreme .am o intrebare ptr voi la cat timp faceti eco?sanatate multa voua si la bebei

Mergi la inceput

buna!!!
eu am facut asha de multe in primele 2 luni jumatate(8 sau 9) din cauza ca am placenta praevia, de acum medicul mi-a recomandat urm eco la 21 s, morfologica de sem II!
se recomanda macar una pt fiecare trim de sarcina , pt o sarcina normala!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput