La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
raluk16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut Duamna techila, parca vinu cela bun era de la duamna Epi sau s-a intamplat vreo fuziune si io sunt mic nu stiu nimic, tata-n pod jupoaie oaia??? ![]() Aide mai meli ![]() Monica ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
in primul rand si eu mi-am pus intrebarea daca a ramas vin de la petreceri
![](icon_smile_big.gif)
in al doilea rand, intr-o zi mami incepe poezia catre Alex "eu sunt mic nu stiu nimic, tata-n pod be.... aaa tata-n pod..." si s-a blocat
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
lutoniana spune:
Hai Monica ...arata-ne calea cum bine zice Techila
Sa hotaram acum ori niciodata soarta dovlecimii
Alex esti mult prea tare...tu de dimineata te tot retragi si ne tot pupi ....hai sa te pup si eu
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
raluk16 spune:
citat din mesajul lui Iulika29 A venit Monica???E rost de ![]() ![]() ![]() Alex vreau un pup de la tine ca am facut mancarica din aia de conopida cu brocoli la cuptor si ....bate un vant afarå. ![]() ![]() ![]() Fetele, da Techila a tradus bine.Un mare premiu te asteapta aici. ![]() Am fost la medic din nou.Eu nu v-am mai spus dar la eco de data trecuta au descoperit un fibrom, de unde si durerile mele spontane si urate.Acum au vrut sa vada daca e din asta de se mareste de la zi ce trece sau o fi din asta care o ia usurel, mama lui de fibrom. Chestia este ca asa cum este acum cica pot naste natural ![]() ![]() Daca nu ma paste cezariana.Asta este, desi voiam natural, pot så probez si cezariana.NUmai DAniella så ajunga cu bine la noi.Restul nu mai conteaza. Oricum nu e nimica mimicuta grav.Ea dansa de numai i-am zis så mai zåboveasca så o vedem si ne-am uitat la nasuc la buzite.Ce frumoase sunt ![]() ![]() ![]() Cam asta e. Copilul a adormit eu am o pofta de cartofi in cuptor cu unt( sunt deja la cuptor ![]() ![]() Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |
esti senzationala!!!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Asa de frumos expui totul, eu sigur as fi intrat in panica! Esti minunata! Sunt asa castigata ca te cunosc!
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
alex25 spune:
Deci sa fie clar, eu m-am retras, ca nu mai scriu nimic, dar tot nu pot sa ma abtin sa va pup...nu pot si gata.
Hai, va pup pe toate, sa fie clar.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina
(26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Pentru ca eu il iubesc pe Robbie si stiu ca si el pe mine ![]() ![]() Si le-o dedic celor care cred ca detin adevarul absolut iar odiseea de sept-oct le apartine ![]() ![]() Monica ![]() Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei ![]() |
Hai mai ca esti foarte tare!
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Si din moment ce tu esti si mama revolutiei, pot sa ma consider cea care a dat pasa?
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
lutoniana spune:
citat din mesajul lui alex25 Deci sa fie clar, eu m-am retras, ca nu mai scriu nimic, dar tot nu pot sa ma abtin sa va pup...nu pot si gata. ![]() Hai, va pup pe toate, sa fie clar. ![]() ---------------------------------------------- Alex, mami de ![]() ![]() ![]() ![]() |
la care masa te retragi ? la cea cu Anomis ?
![](pupic.gif)
Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra
![](smiley_shopping.gif)
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Si eu o pup pe delfinasul dulce! ![]() Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si ![]() ![]() ![]() |
uite cine tine minte detalii intime
![](radtare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_dicut/monica_dicut.jpg)
monica_dicut spune:
Mmmmmmm, Ralu, cred ca imi ajung pana maine dimineata. Sper ca nu vin la pachet cu domu din imagine .
Eu cred ca voi surzi in seara asta. Am castile pe urechi si ascult muzica si pap pufuleti (evident ma gandesc si la Iulika). Doar ca incercand sa fac pe Napoleonu, cand scot mana plina cu pufuleti, ating volumul de la casti si ma trezesc cu volumul la maxim, si pana pun pufuletii la loc, pana dau volumu incet....
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
diamar78 spune:
Iulika, si nu ai spus tu nimic. Imi place de tine ca stii ca o sa fie bine pana la urma.
Eu sunt genul mai prostuta care vrea sa fie liniste si pace tot timpul, sa nu fie nimeni suparat.
Raluk, oare sa scriu acum despre lapacho sau o las pt alta data?
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea.(Psalmul 33:13)