La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 5
alex25 spune:
Dar oare daca va zic si eu sa urmam sfatul MAMEI noastre, sa ne ducem la loc dincolo, imi iau vreo sticla in cap?
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
Fragutza spune:
Aoleu, tremur toata! Ce era sa pierd cu dusul meu la sala!
Monico, hai sa te pup pe buric fata!
Pentru puiul tau
mary_07 spune:
Alex daca ma pupi si pe mine,promit sa nu arunc cu sticle.
Mely ,mamica implinita de Alexandru (2 noiembrie 2007) si Razvan (21 august 2009)
Alex & Razvi
_
"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Aoleu, tremur toata! Ce era sa pierd cu dusul meu la sala! Monico, hai sa te pup pe buric fata! Pentru puiul tau |
Si eu o pup pe delfinasul dulce!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
raluk16 spune:
Maiiiii, merg sa-l cert pe Alex. Ma tine la discoteca pana la ora asta si pierd asa ceva!!!
Moni am ras si am plans la mesajul tau! Imi vine sa te tzuc si sa te strang in brate tare!
Uka geniala cu sangele de dovlecel!
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
happy_uka spune:
Eu va zic atat: dintre toate ineptiile citite ever ( despre mine sau despre situatia in sine) singura care mi-a dat o strangere de inima a fost asta cu stergerea din lista...dar, mi-am spus: ce sa le faci, atata pot, atata fac!
Nu e un capat de lume!
In rest, ma ocup cu rasul.. cine nu pricepe si crede ca am ceva personal cu cineva... ca imi fixez tinte pt eliminare ... ... geez, get a life, nu dau 2 bani pe nicio tinta... daca ma iei repede nici nu stiu numele copilului tau...
Eu mereu am facut haz de ... cum sa-i zic sa nu va suparati... naivitatea unora, asa-s eu !
Si cateodata am avut material muuuult prea bun
Hai, sa fim sanatosi! La cap!
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
techila spune:
citat din mesajul lui alex25 Dar oare daca va zic si eu sa urmam sfatul MAMEI noastre, sa ne ducem la loc dincolo, imi iau vreo sticla in cap? ---------------------------------------------- Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009) Da Doamne sa fim sanatoase! |
io zic ca mama noastra sa deschida calea cea dreapta....iar noi, in caliate de umuli suspusi, sa o urmam spasiti ca ne-am lasat cortopiti
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
raluk16 spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Un cartus de tigari imi trebe si un bax de bailey's . VA tin buzunarele? DE cand stau io pe uscat ... cate petreceri am ratat, tre sa recuperez, nu? Da o bara, bara aveti? Microfonu merge? Doi zece, doi zece!! Hhhhmmmm Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
www.moodiereport.com/images/baileys_oct08_04.jpg" target="_blank">cateva sticle pentru dvs
raluk16 spune:
citat din mesajul lui lutoniana se pare ca au dat altii inaintea mea, eu credeam ca sunt prima. Ce mult imi place ca sunt in direct la revolutie Sa hotaram acum soarta dovlecimii Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
esti totala!!!
monica_dicut spune:
Iulikul, te pup mamis, sper din suflet sa nu fie bai cu mama lui de fibrom sa nasti asa cum iti doresti
Fragutz, mergi la sala deci . Bravos mami! Te serveste fata cu un Johnny? Sau era Jack??? On the rocks! With coke
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei