La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 11
raluk16 spune:
Desigur ca imi cer scuze ca iar am inceput , dar stiu ca voi ma iubiti asa
Maria pup puiucul sa se faca bine!
Ce faina propunere a primit Techi de la Iulika
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
suede spune:
Sis e ca un Baileys...tot o crema de whisky...hai ca-i bun rau..daca nu am si Xuxu un lichior de capsuni
Le am de la sot...
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Pune si tu colo pe masa. Cand i-o veni pofta cuiva...o sa ia si Amarula de-asta. Acum...io daca am crescut la tara cu tuica si vin si jinars...puteti sa-mi traduceti ce-i asta?? Ca n-am curajul sa gust asa...pe NV Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana ostenii mei, nu plecati inca, mai avem de serbat pana la sfarsitul lunii Ramaneti incolonati Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
deci ca sa priceapa si osteanca din mine si sa stiu in ce faza ma culc...
-mentinem randurile in starea actuala
-voievoada monica arunca intrebarea la Sfatul batranilor ca sa ne lase sa facem doua armate de dovlecei in scutece
la 1 noiembrie mutam garnizoana
asa este?
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
Fragutza spune:
citat din mesajul lui techila
deci ca sa priceapa si osteanca din mine si sa stiu in ce faza ma culc... -mentinem randurile in starea actuala -voievoada monica arunca intrebarea la Sfatul batranilor ca sa ne lase sa facem doua armate de dovlecei in scutece la 1 noiembrie mutam garnizoana asa este? Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Da
Pentru puiul tau
liliac1 spune:
citat din mesajul lui lutoniana ostenii mei, nu plecati inca, mai avem de serbat pana la sfarsitul lunii Ramaneti incolonati Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra |
ai uitat sa precizezi: cate 2
Deci fiecare mama sa-si ia pruncul din dotare si sa stea aliniat.
Techi, tu mamis, daca ai 2 se accepta unu-n stanga, unu-n dreapta. Si treci aici in fata ca sa avem reper!
Ce ziceai?? icre in avocado???Hmmmmmm....
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
techila spune:
acestea fiind zise, va doresc noapte lunga!
Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze
Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui liliac1
ai uitat sa precizezi: cate 2 Deci fiecare mama sa-si ia pruncul din dotare si sa stea aliniat. Techi, tu mamis, daca ai 2 se accepta unu-n stanga, unu-n dreapta. Si treci aici in fata ca sa avem reper! Ce ziceai?? icre in avocado???Hmmmmmm.... Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
da icre in avocado ..nu ai mancat??!! vai dar vino mami så probezi, se poate??!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
suede spune:
IDEM..ca-mi moare laptopu'...!
citat din mesajul lui techila acestea fiind zise, va doresc noapte lunga! Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui techila acestea fiind zise, va doresc noapte lunga! Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia nasterea a doua putze Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste Si nu ne certam deloc, * * * * * * * * * * Si ne mangaie duios, Si suntem tacuti la masa,* * * * * * * * * Iara seara ne citeste Si cuminti în orice loc.* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos. www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david |
aia e sambata spre duminicå.
Noapte buna!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
raluk16 spune:
Noapte buna, techila! Strange-o in brate pe "the real techila" din partea mea please! Lasa-l pe sot in seara asta, sacrifica-te pentru mine
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13