Buna ziua,anul viitor baietelul meu merge la scoala si vreau sa-l inscriu la sc. 172 - sf. Andrei deoarece locuim in apropiere (cart. brancusi), poate cineva sa-mi dea detalii despre aceasta scoala, sa-mi recomande o invatatoare?
multumesc anticipat
Si eu sunt foarte interesata de subiect din acelasi motiv... poate de data asta ni se va intinde o mana de ajutor. Multumim!
LA MULTI ANI!
Eu am avut copilul la d-na invatatoare Otilia Nuta, am fost multumita, iar dupa scoala am apelat la Aca-demia Group, venea un profesor si avea grija sa isi faca temele, sa fie cuminte, pana ajungeam eu de la serviciu; asa am avut timp si de serviciu si imi petreceam timpul cu copilul meu fara stres, stiind ca are temele facute si totul este in regula. Scoala e buna, invatatoarea la fel. Bafta la scoala!
buna, am fost la scoala nr.172 sa ma interezez cand incep inscrierile,daca au invatatoare care au after, ce limbi straine studiaza etc, am avut ghinionul sa dau peste o doamna secretara care era foarte nervoasa si m-a dat afara efectiv din birou pe motiv ca nu are timp de vorba si ca nu este program cu publicul iar informatiile de care am nevoie le gasesc la avizier afara, am ramas uluita de comportametul doamei,inscrierile incep pe data de 3 martie 2011 teoretic, dar sunt convinsa ca au si inceput deja.
Pentru anumite invatatoare cu siguranta sunt facute deja clasele.
Noi nu suntem la invatatoarea pentru care am optat la inscriere si cu care vorbisem de prin februarie. Pb pt ca n-am cotizat. Din fericire am ajuns la o invatatoare super.