Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

buna fetelor
n am mai intrat.. dar am citit to acum...
ieri am alergat cu medicalul, off birocratia asta ne omoara, peste tot trebuie sa stai sa astepti, dupa aia am facut ceva de mancare si am avut musafiri
iar azi n am avut curent electric pana pe la 11, incepand de azi noapte...a plouat cu galeata

ma bucur pt cele ce si au vazut puiutii sanatosi la eco, si eu merg maine la control, abia astept sa vad cat a mai crescut bebik mea care e ff activa

astazi fac si eu 25 saptamani, pana la care am luat 5 kg in total, dar nu prea pot sa mai mananc asa sa ma satur pt ca simt ca am stomacul in gat

ce frumos ca vreti sa va intalniti, mi ar fi placut si mie tare mult, nu mai spun ce dor imi e de Bucuresti...

pe 17 noiembrie si eu intru in prenatal, am vb cu dr de familie ieri...nu prea era incantata cu toate ca imi iau doar 75 zile inainte...i am zis ca o sa fac cezariana si sigur nu depasesc

am vazut si pozele noi adaugate, mi au placut

pe toate

25+
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=lucia&year=2011&month=2&day=1&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Doamne Simo, stai linistita acasa, ca sigur nu e de bine cu febra, ameteli ... chiar nu am mai auzit de simtomele astea la gravidute, sa nu te fi pricopsit cu vreun virus. Suna neaparat doctorul!

25+ cu si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

simo .. imi pare rau ca nu esti ok ... si eu zic sa stai acasa si sa numai fortezi nota . ai grija de tine si suna dr vezi ce zice

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Carmen, ce bine ca esti bine! Dar chiar vrei sa te intorci la servici pentru 2-3 sapt? Eu cred ca repaosul e sfant daca mai ai contractii si mai ales ca ai si cerclaj. Daca doctorul tot s-a oferit sa iti mai de medical, de ce nu profiti?

Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta voi fi mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

Buna fetele

sunt acasa de la 2..dar va dati seama ca nu-i a buna ca eu sa fiu asa devreme acasa, nu ?
am inceput de ieri cu necazurile si s-au tinut de mine.
am niste dureri de spate de lesin..dureri de noada mai exact, zici ca am osul rupt..nu pot sta in fund deloc ca urlu..ameteli de vad dublu..azi ma chinuima sa vad nici cifre pe o foaie..nu am reusit, o senzatie atat de nasoala ma incerca, zici ca eram oarba(doamne cat e de rau)..aseara palpitatii. tremurat, febra, dureri de cap.
dim ma trezesc, sotul imi spune sa stau pe fundul meu acasa ca nu arat bine, io nuuuu..ca ma duc. si m-am dus..si m-am intors. bine ca nu am cazut pe acolo. ma inteapa si burta in partea de jos, contractiile sunt deja tot mai dureroase
ma potolesc..sotul meu ma cam cearta deja, imi e teama daca se intampla ceva dne fereste, pe urma ma gandesc ca puteam evita dar eu am vrut servici ..pentru altii..

Simo 29 cu Eduard Matei

Salutare burtici!

Simo du-te la medic! Poate ca nu e nimic dar mai bine te duci si stii o treaba. E normal sa te doara un pic dar nu asa de tare! Cred ca te-ai stresat prea mult.

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Eu am de ieri o durere chinuitoare de masea. Stiu ca au mai fost burtici cu problema asta si s-a discutat despre remedii, dar cum atunci eram ok nu am bagat nimic la cap. Ma puteti ajuta cu vreun sfat? Altul decat sama duc la dentist ca nu am niciun chef.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Shines stai linistita, bebele e pe primul loc, si eu o faceam pe viteaza, insa cand am vazut la doctor ca totul e bine cu el, e dezvoltat perfect normal, mi-am zis ca trebuie sa o las mai moale, sa ma menajez cat mai mult, bebelusul meu isi face datoria si se dezvolta frumos, trebuie si eu sa-mi fac datoria si sa ma asigur ca sta acolo pana la capat. Daca s-ar intampla ceva din cauza mea, nu mi-as ierta-o niciodata.
Stiu cum e, la fel sunt si eu, intr-o continua miscare, n-am deloc rabdare sa stau in pat, sa stau calma, eu exagerez cu copilul, e energic tare si ma jucam cu el mai mereu, il luam in brate, alergam, etc. Insa de vreo doua saptamani gata, m-am trezit la realitate, cateva luni de repaus si odihna n-o sa ma omoare. Ma deprima sa stau mereu ca o leguma, de vreo cateva zile sunt uracioasa cu toata lumea, ma rastesc la toti, insa trag aer in piept si-mi zic ca nu mai e asa mult.

Stiu ce inseamna bebe nascut prematur, si crede-ma, sunt mult mai multe sanse sa o tragi din greu, decat sa fie totul OK. Al meu de exemplu e foarte sensibil, sistemul lui imunitar nu e chiar asa strong, cand toti la gradi racesc 2 zile, al meu boleste 2 saptamani. Asa e si taica-su, tot nascut la 7 luni, il prinde o picatura de ploaie si a doua zi e bolnav, si are 32 de ani.

Deci, te rog mult, stai linistita, ai grija mare de tine si de bebe!

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 23+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Madalina, ma duc la servici ca m-am cam plictisit acasa,incerc si eu sa vad,daca nu ma simt in stare imi bag medical.A mai fost o colega cu cerclaj la munca si s-a simtit bine, a lucrat vreo 2 luni cu cerclaj.Vedem cum ma simt.
In leg cu durerile de masea, eu am aproape in fiecare seara, m-am obisnuit deja.Prima data sfarm o pastila de durere si pun praf pe gingie si la carie acolo,stau vreo 5 min si clatesc(sa nu fie apa rece).Daca nu trece nici asa,ma spal bine pe dinti,clatesc si mai tin niste pasta de dinti acolo tot asa 5 min.Daca ai tuica sau tarie ,ia o dusca si tine-o la masea, dupa care sa nu trisezi , sa o scuipi ! Ia-ti de la farmacie si fiola de algocalmin,in caz de maxima durere o spargi si clatesti cu ea.A mai zis cineva pe aici de un spray ...licodein parca, nu mai stiu, intrebi la farmacie.
Sper sa nu te mai doara ca stiu cum este.La dentist daca te duci, degeaba te duci ca nu iti fac aia anestezie.Am fost eu cand aveam vreo 3-4 luni si m-a curatat pe viu putin si mi-a pus o plomba provizorie,si tot ma doare .

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

oooff..mai rau ma speriati (stiu ca aveti dreptate)
am stabilit asa : daca maine dim nu ma simt mai bine sun dr si ma duc la spital;
maine imi iau zi libera;
joi ma duc si imi iau concediu prenatal..ar venii 72 zile inainte, deci imi ajung..si gata.

Simo 29 cu Eduard Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shines

oooff..mai rau ma speriati (stiu ca aveti dreptate)
am stabilit asa : daca maine dim nu ma simt mai bine sun dr si ma duc la spital;
maine imi iau zi libera;
joi ma duc si imi iau concediu prenatal..ar venii 72 zile inainte, deci imi ajung..si gata.

Hai du-te la baitza si in pat cu tine,ce mai stai? noi toate suntem alaturi de tine chiar daca nu esti pe forum.Sa suni la doctor daca nu te simti bine cand te trezesti.

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput