Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (91)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nu mai stiu

+26 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Da Carmen la asta ma referam..
k de ex numarat de ieri 126zile, inseamna k le termin undeva p 10 ianuarie.
desi dpn e 4,01 dupa um.deci clar peste cu o sapt.
asta nu stiu..chiar dc raman mai mult de 42 zile, se numara toate, sau din mom nasterii 42, indif dc raman mai mult sau nu

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 29+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Da Carmen la asta ma referam..
k de ex numarat de ieri 126zile, inseamna k le termin undeva p 10 ianuarie.
desi dpn e 4,01 dupa um.deci clar peste cu o sapt.
asta nu stiu..chiar dc raman mai mult de 42 zile, se numara toate, sau din mom nasterii 42, indif dc raman mai mult sau nu

Dap inteleg, dupa calculele mele si la mine ar ramane mai mult de 42,uite chiar o sa citesc pe forumuri la drepturi de gravidute , sa vedem care e treaba.

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ma duc sa fac un dus ca mai devreme am prajit peste si nu prea miros bine.

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

buna fetelor ,eu mi-am terminat somnul de dupa-amiaza,dar ce vorbarete a-ti fost cat am dormit eu .va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Daca tot va "pregatesc" zilnic in fiecare dimineata clatitute pentru voi, azi m-am gandit sa fac si pentru mine. Am papat cat o vacuta , dar ma simt bine chiar si asa
Am pastrat vreo 2 mostra, mai doreste cineva?!?

Irina ~ 29+ cu Patric Cristian

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

Irinukaaa EU VREAU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Fetele, ideea e ca pre si postnatal sunt 126 de zile de concediu. In mod normal la intelegere cu medicul se pot imparti cum e mai avantajos pt tine (chiar si financiar). Adica daca bebelu86 - ralu noastra si-a luat concediu prenatal de ieri 19.10 se vor numara 126 de zile, indiferent cand naste. Cand acestea sunt gata se va intra in concediul de crestere a copilului - dupa intocmirea de acte.

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

Sper ca ati inteles ceva. Ce e obligatoriu e ca sa ramana 42 de zile minim dupa nastere. Daca sunt mai multe de 42 foarte bine. Concediul asta e cel mai bine platit. Adica 85% din brut. Daca raman mai putin de 42 de zile dupa nastere e nasol si pt medicul care a dat concediul si pt noi ca ne pierdem indemnizatia de crestere a copilului.

adriana 26+ cu elena alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Multumesc pt raspunsuri! Eu maine implinesc 31 de saptamani... Deci data viitoare aflu sigur daca va fi natural sau nu.

mami de David si Iris

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput