Albinute & bondari de mar-apr '07 (150)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

MARTUTZA- ai motive de suparare nu zic.... dar nu sunt fff grave, nu e nimic ce nu se va rezolva. Gata, maine vin pe la tine. Vrei, nu vrei eu vin. Iti las acum PM cu numarul meu si astept un beep de la tine, te sun si stabilim detaliile. Hainute pentru fata...... Te-as ajuta cu drag dar le-am dat demult. Eu cred insa ca se va rezolva si asta. Caut sa mai recuperez din ele ca cele mai bune asa le dadusem cu instructiuni sa le primesc inapoi pentru o eventuala bebe 2 dar timpul a trecut si nu le-am recuperat.

Si azi Mria a fost cu mine dar a lasat-o entuzismul ca stia deja de ieri despre ce e vb, a trebuit sa stam si mai mult asa ca a fost cam obraznicuta in sensul ca nu a stat linistita cum aveam eu nevoie. Asta este. Maine se redesciude gradinita si gata ne intram in ritm.

face careva dintre voi asigurari de locuinta si casco?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ietete, votati nume de fete...
Mie imi plac in mod deosebit Sonia, Sofia, Ana si Anastasia.
Cand eram mica imi placeau niste nume si nu ma puteam hotari care din ele sa fie, asa ca pe papusa mea o chema Elisabeth-Isobel-Sabina-Dorothy.

Ah, da, iata, si Sabina imi place mult.

Noroc ca la copiii mei am avut restrictie de la sotz, DOAR UN NUME, SA FIE CLAR! si n-am ajuns sa scriu in certificat Teodor-Calin-Matei (si sa-i zicem tot Dorel, as a matter of fact...).

Marta, fruntea sus si sarcina usoara, cat mai e din ea. Nastere usoara si rapida, de care o fi mai bine pentru tine - cezariana sau naturel.
Daca apuci, odihneste-te pana sa nasti.
Eu nu m-am odihnit deloc pana sa se nasca Radu. Mama era in spital se opera de cancer, eu alergam pe ici pe colo, eram si singura cu Dorel acasa... si neodihnita am ramas pana in ziua de azi.

Va pup dragelor, si mai intru cand mai apuc...

Mergi la inceput

Fetelor!

Marta nu a intrat sa vada mesajul meu si nu stiu cum sa intru in posesia numarului ei. Ma ajuta careva?

Pe Maria am lasat-o vesela la gradi ca tocmai venea teacher la ora de engleza. Saptamana viitoare e vacanta. Daca eu nu voi lucra probabil ca nu o duc nici pe ea la gradi ca sa mai iesim putin prin parc.... sa profitam cat mai mult de vreme inainte sa dea inghetul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biky spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioanaradu

waw!! madam biky mireasa!!!
fromoasa rau! auzi cumatra, dar sa zici colea secretul manca-ti-as ca tu esti neschimbata! si ce perdea frumoasa ai avut pe tine. auzi ... dar jupa de pe sub era mini?

cumatra, cumatra....jupa de la perdea era mini ca aveam ce arata...aveam 48 kg si ..... as fi vrut io sa raman neschimbata, dar nu e chiar asa.... acu am 15 ani si 15 kg in plus

fitzoasele mamei Caterina 22.03.2007 si Andra 20.11.1995

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

'neata!
roxanes: nu te lasa raresoiu la sigur, ai zis ca i mamos, naravu' nu piere. schimba casa, dar mama i mama. la horicus nu sh' ce sa zic, ca l astept sa mai creasca.
biky: cum am retinut eu, ca din poale ai facut fata de masa nu perdeaua...si era sa ma iau de roxis, noroc cu pozele alea. drept ca era pacat de broderie sa mancati pe ea, ca era tare frumoasa.
si, soro, chiar ca esti neschimbata. cu baletul nu stiu cum mai stai, daca ti mai iese pas de deux si shpagatu'
ada, din copilarie ti se trage. mi era dor de o englezeasca de a ta, dar te muncesc aia la multinationala si te cred ca nu mai ai timp de noi.
marta foarte istet vicorasu tau, cred si eu ca esti topita dupa el. o s o iubesti si pe fiica ta, nu ti fie teama. ce conteaza daca mai mult, mai putin sau la fel? tot dragoste de mama va fi, cea mai mare din toate.

eu, in copilarie, m am amorezat de angelica. si a trebuit invatatoarea sa mi scrie pe cartea de premiu delia catalina angelica, ca nu se ntelegea cu mine.
nanaei ii place nana diana si nu acccepta nicicum nora ioana.

ii spune intr o zi unui baietel, in parc:
- pe tine cum te cheama? pe mine ma cheama nana diana lupu.
si face ala ochii mari si ntreaba pierdut: Luupuuu?? saracu', cred ca se gandea la scufita rose sau capra cu trei iezi, o fi zis cum naiba, ca asta n arata fioros, cum i o fi inghitit pe bunica, scufita si iezisori?

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Nume de fata care imi plac mie:
Mara, Maya, Anya, Mira, Mia, Meda, Bela, Antonia, Andromeda, Anastasia
(da, stiu, au cam aceleasi initiale... si deja am un Mihai-Alexandru )

Diana de Alex (23 aprilie 2007)
Alerg 42 pentru o sansa
"When you cross that finish line - no matter how slow, no matter how fast - it will change your life forever." (Dick Beardsley)

Mergi la inceput

Am fost la Marta asa pe fuga vreo 45 minute. Are o burtica adorabila , micuta si f tuguiata. Ea arata f bine, slabuta, numai burta e de ea. Casa arata bine, mai sunt multe de facut asa cum mai sunt si la mine desi ne-am mutat acum 4 ani.
Victor e exact asa cum il vedem in poze adica f dragut si cuminte foc. Cat am stat acolo s-a jucat singurel la el in camera si m-a intrebat la nesfarsit unde este copila mea. Prin urmare saptamana viitoare sau prima dupa vacanta i-o prezint pe Maria.

Mergi la inceput

Tu, angelico de Angelica, nu-mi mai iese nici spagatu' si nici spaga tu....
Cat despre Nana, e tare cu Diana .... Caterina e Alba ca Zapada
sh-apoi fie vorba intre noi, numa' alba nu-i

Diana - Alex are role, sau mi s-a parut mie ca l-am vazut intr-o fotografie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laina spune:

PISIK, super fazele cu Lupu :)))))

Daaaa, si Sonia imi place foarte mult

TZUNA, imi pare bine ca ai reusit sa ajungi. Eh, dar in ce casa nu se mai gaseste cate ceva de facut?...chiar nu conteaza de cat timp locuiesti in acea casa, tot mai gasesti cate ceva de schimbat/imbunatatit/reparat...etc. Sa fim noi sanatosi si sa multumim lui Dumnezeu ca avem o casa de amenajat si oameni dragi pentru care sa o amenajam...ca sunt asa de mult oameni care nu pot spune ca au asa ceva... Si oricum...nimeni nu pleaca pe lumea cealalta luandu-si casa dupa el..asa ca tot ce-i in sufletul nostru ramane, si nu ne poate fi luat.

Noi suntem in tratament in continuare, cu niste medicamente care ar trebui sa-i fluidizeze secretiile.. si intr-adevar, ii curge nasul mai tare si i se aduna mucozitatile in gat, facand-o sa tuseasca...stam calme si ne ferim de orice curent, si avem speranta.
E foarte frig afara, si destul de frig e si in casa, caci nu ne-au dat caldura inca, si nici nu stiu cam cand am putea astepta asa ceva...

Le-om rezolva pe toate cu ajutorul Lui.

Pup stupul!

Mergi la inceput

Si acum ..... o tanara compozitoare

sa nu ma intrebati ce canta ca nici io nu stiu

Mergi la inceput