Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Ufff eu am latit pagina

Cum sa o fac inapoii???? Help plss

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Lore 76, si eu iau Duphaston, pe care in general gravidutele il iau in trim 1 de sarcina. Uneori mai ma mir de ce mai ma doare stoamcul, avand in vedere ca iau pt contractii(si tot am) cate 5 pastile pe zi, daca mai iau in calcul si Elevitul….6.

Asta noapte am visat ca mergeam cu sotul la un targ cu prajituri si puteam sa mananc oricate vroiam. Acolo m-am intalnit cu Doura/Alexa.

Azi dimineata mi-a zis sotul:”Dar tu mai dormi si tu in viata asta?”pai ce sa fac, daca am insomnii?!

Raleli, cum adica tu nu postezi?Faci parte dintre cele active. Eu sunt de acord cu Miruna!Pissi, Miruna se referea la fete care au postat o data, de doua ori. Si asta la inceput! Nici nu se mai stie daca, de ex, Doamne fereste, nu au pierdut sarcina

Elfica
, dr mi-a recomandat sa merg la Filantropia, nu la Euroclinic.Asta in cazul meu. Da, ma opereaza la prima ora. La 7.30 tre sa fiu prezenta la spital.

Anymona, ce mai face Robert Alexandru? Doar 5 kg peste?It’s not fair!
Ana, eu cred ca esti asa trista ca nu este iubi langa tine!

36+
37 ecografic

neatza,

beatrice, sincer, chiar nu stiu ce mai face Robert Alexandru. nu l-am mai vazut de la morfo. abia ieri mi-am adus aminte ca tb sa merg vineri la eco. am mai avut o prog la eco de care am uitat si a tb sa ma reprogramez . sunt praf cu memoria si, desi notez, uit sa ma uit in carnetel. nici nu prea am timp sa ma gandesc la sarcina asta. deocamdata, tot Clara e pe primul loc si tot timpul liber e al ei. chiar ma gandesc dc voi simti vreodata pt bb din burtica ce simt pt Clara si ma apuca depresia gandindu-ma ca sunt o mama denaturata care face deja diferente intre copii.
oricum, presupun ca e bine bb-le pt ca e foarte miscacios si nu-mi da dureri deosebite. doar insomnii si arsuri. Doamne ajuta!!!!
super frumoasa data de 1/11 pe care ai ales-o pt nastere. sa fie cu noroc

Pissi si geniusamb, felicitari si multi ani fericiti impreuna!!!

Olguta, felicitari pt bb-le maricel si sanatos. il rugam frumos sa mai stea la caldurica pana pe 28 pt linistea mamei lui . io sper ca al meu sa ia in burtica max 3 kg...restul dupa ce iese. Clara a avut 3 kg fix la nastere si tot m-am chinuit 16 ore sa o scot
o sa avem multi Alexandru in odisee

o zi frumoasa tuturor (pt Msymo si Mairis sigur va fi deosebita...mult curaj fetelor!!!)

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Miruna sau fetelor imi dati si mie adresa de mail si parola pentru noul copnt picassa?? ca vreau si eu sa vad pozele si am incercat sa intru si imi zice ca nu-i buna parola. Am folosit aceiasi ca si pe gmail dar nush dece nu imi mere

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Pissi si geniusamb, felicitari si multi ani fericiti impreuna!!!

Victoria, mami de Anna Sofia, 36+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Azi implinim si noi 35 de saptamani!!!!
Tinem pumnii fetelor care nasc astazi!!!!! La multi ani Ioana_Mami!
Ieri iar m-a incercat o raceala asa ca am luat seara 2 panadol si niste ceai de tei si am dormit ca pruncul de la 22 la 8 dimineata! Pupici!

35+ si mami de Irina (10.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Capitol nou: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157530

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Buna .. as zice dimineata, dar nu mai este de mult, desi abia acum mi-am luat cafeau aburinda pe birou.
Raspund si eu prezent si astazi, ca m-au speriat fetele ieri ca ma scot din odisee.... asa ca prestez, macar un mesaj pe zi.

Poate ar fi bine sa punem pe prima pagina noua adresa pt contul de picassa. Eu am cautat-o prin mesaje si acum am pierdut-o din nou (vroiam sa ii raspund lui ukume).

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

neata burtici!!!!
in primul rand.....
SYMO,NASTERE USOARA SI BEBE SANATOS!!! TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE.

Beatrice..deci sa ma stergeti......pai cum mai fetelor??!! lipsesc o jumatate de zi si gata?..nu am scris eu,ieri dimineata, ca pe seara merg la mama!!?

miruna, superba camera i-ai facut lui bebe.....cat despre tunsoare eu zic sa nu te agiti,parul creste repede..

Intreba cineva pe forum,scuze, ca nu-mi amintesc cine, despre utrogestan...si eu iau 2 pastilute pe zi....au rolul de a relaxa uterul..

ana, asteptam mesaj de la tine, cand ajungi la Timisoara

eu abia m-am trezit..acum merg sa pap si revin.....

aaaa....felicitari pt burtica de ieri!!! imi cer scuze,dar nu stiu cine este...

, multi pt fete

revin ca mai am de scis,dar am uitat pt cine!!

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana-ioana spune:

Buna, sunt si eu o viitoare mamica de ursulet de noiembrie.As dori si eu sa intru in barlogul vostru daca ma primiti.

Mergi la inceput