Nov-dec2010 -FELICITARI IDALIS! HAI SYMOOOO!(134)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Si sa scot si motatele la inaintare!!

Symo, Mairis - bafta multa maine!! Sa fie nasterile cat mai usoare, si bebii dragalasi si haiosi si pofticiosi la laptic!! In seara asta sa va relaxati, ca sa intampinati ziua cea mare cat mai linistite si zambarete!!

Maine iar o sa fie o zi emotionanta pe forum!!

s37 Lucas Petru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Lore, eu am luat utrogestan pana in sapt 20. Se da in cazurile in care e deficienta de progesteron din cate am inteles eu, hormon care acum e secretat de placenta. Ti-a zis ca e prea imbatranita placenta, sau? Am mai auzit pe la fete insa ca se da si pentru domolirea contractiilor.

s37 Lucas Petru
[/quote]dana mi-a zis ca eu sunt mare ( ca am luat multe kg), fetele sunt mari, lichidul e mult si cred eu ca mi-a dat sa tin cat mai mult sarcina
el zicea sa trec de 36 sapt

Lore 31 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

fetelor, nu dati cu rosii ,dar eu zic sa nu le stergem pe fete; ele poate ne citesc dar nu posteaza. nici mie nu prea imi vine de multe ori sa postez ca nu am nimic interesant de zis, si am senzatia ca spun numai banalitati.
dar ma supun majoritatii, dar eu votez contra. dc spre finalul odiseei nu am aflat nimik de la fete , atunci le stergem. e prematur acum.
cat pt poze folosim acel cont creat nou.

34+

Mergi la inceput

ioana_mami bebica sanatoasa, nastere usoara si laptic mult!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Felicitari, IDALIS! refacere rapida, mult laptic si bebe mancacios!!

SYMO SI MAIRIS bafta maine si va asteptam cu vesti. multi pupici si ptr incurajare.

ANA ma gandesc si la tine...sa ai drum bun maine, sa-ti dispara toate gandurile negre si de acum sa fie numai soare pe strada ta. ai grija de tine si multi

Mami Andreea 35sapt cuHoria Paul+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

FELICITARI IDALIS REFACERE RAPIDA SI BEBEL NECOLICIOS, VESEL SI NOROCOS!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

Noapte buna fetelor si cu cat mai putine drumuri la toaleta. M-ati fortat sa ies din "umbra" de unde stateam si va citeam eu cuminte.
Inca o data, noapte buna.. ma duc sa ma patucinizez (Sugubina .. am zis bine? ).

33+ Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Daca tot am aflat cum o cheama pe a doua viitoare mamica de maine, sa o puna cineva si pe ea in titlul capitolului: Hai Symo, hai Mairis, asa sa fie!

Beatrice75: Am citit ce data ati ales, dar esti sigura ca dr. stie ca vrei sa nasti la Filantropia si nu la Euroclinic? Sau te-ai razgandit tu? 1.11 pica intr-o luni, iar dansul e lunea de garda la Euroclinic. Sau si-o fi schimbat ziua cand e de garda? Sau pe tine te opereaza la prima ora si garda la Euroclinic incepe mai tarziu? Nu stiu, poate stii mai bine ce ti-a zis... Da-mi si mie amanunte, ca sa stiu si eu, in caz ca m-o apuca nasterea intr-o zi, iti dai seama ca primul gand e la dr., sperand sa nu am ghinionul sa nu poata fi prezent. Si ma ajuta sa stiu cand nu poate fi prezent, sa fac repede socoteala... Fetele care sunteti pacientele dr. Haiduc, spuneti-mi si mie, va rog, ce stiti legat de programul dansului, adica in ce conditii sigur nu poate veni la Filantropia. Eu stiam ca lunea, dar poate or mai fi situatii... Pupici si noapte buna tuturor! Si celor doua viitoare mamici multa liniste si fie ca ingerasii sa va vegheze somnul, sa fie unul odihnitor, plin de vise frumoase, care sa culmineze maine cu visul de a va vedea bebeii :) Maine e mare eveniment: doua nasteri, trei bebei si prima nastere de gemenasi! Doamne ajuta!

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

felicitari Idalis!!!

Msymo si Mairis, mult curaj maine!!! abia astept sa auzim de 3 noi bb-i sanatosi si 2 proaspete mamici fericite.

legat de "curatenia" de care vorbiti, desi am si eu perioade destul de lungi de inactivitate, sunt de acord cu ceea ce hotarati...
am sters si eu mare parte din pozele din album

Miruna, superba camera lui bb, iar patutul chiar este deosebit.
in legatura cu body-urile, eu, la Clara nu m-am descurcat deloc in primele saptamani cu cele care baga pe cap. urla la greu cand o imbracam cu ele si aveam impresia ca o chinui. in schimb, era mult mai usor cu cele care se desfac cu capse de sus pana jos. erau mult mai usor de imbracat. prin urmare, acum am cumparat numai din astea, desi nu se gasesc modele asa frumoase si diversificate ca la cele care se baa pe cap. a mai avut cineva problema asta? sau nu ma pricep io sa imbrac bb-le???? ca ma gandesc sa cumpar si cateva din astea care se baga pe cap ca am vz unele fff frumoase. poate acum ne descurcam cu ele...

seara buna si o noapte linistita va doresc

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salut, fetelor.
Eu, ca de obicei intru noaptea. Astazi am sarbatorit 2 ani de la casatorie. Am gatit o cina romantica, am vazut un film, a fost f frumos...mai putin dinamic decat de obicei, dar ok pt o burta de 30 saptamani. Am gatit pepper steak cu hribi si capsuni in ciocolata
Sa imi spuneti ce tb sa fac sa nu ma scoateti din lista, chiar daca nu sunt exterm de activa.
TOATE CELE BUNE PT FETELE CARE NASC MAINE!!!!!!!![majoreta]

30+ Roberta

Mergi la inceput