O prietena ma intreaba daca stiu ceva despre Centrul Educational Fecioara Maria, de langa New Town Residence, in Dristor. Eu am intrat pe site-ul lor, ofera de servicii arata super, pret bun, iar directoare este cea care a "crescut" gradinita Kinder Club (care era o gradinita excelenta pe vremea cand mergeam acolo cu piticuta mea). Voiam sa va intreb daca are cineva copilul acolo, sau daca stiti ceva despre afterschool sau gradi.
Multumesc
A, inca ceva - combinatia asta afterschool-gradi vi se pare buna? Prietena mea zice ca i-ar placea sa isi ia copiii din acelasi loc seara dupa job, dar nu stia daca se pot "combina" varste atat de diferite in acelasi loc
Eu as zice ca daca au suficiente lucruri interesante de facut, se poate. Are cineva copiii in locatii "combinate"?
Eu mi-am inscris ambii copiii, atat la after school cat si la gradinita. Eu o cunosc pe directoare de cand era la Kinder Club, fetita mea a fost acolo 3 ani si am retraso din momentul in care am vazut ca ea nu se mai ocupa.
Este o profesionista in primul rand si nu face acest business numai pentru bani, efectiv o face din placere.
Eu cand am avut un deces in familie, efectiv mi-a luat fetita la ea acasa, avand si ea 2 copiii.
A fost decesul bunicii care o crescuse si nu stiam ce sa ii zic unui copil de 4 ani. Cand am luato era efectiv pregatita pshilogic pentru acest eveniment.
Merita sa incercati va spun din tot sufletul si fara intentia de a face reclama.