Bobocei sept-oct 2008, la 2 ani (315)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Buna, fetele!

Eu sunt sapt. asta de dupa-amiaza asa ca plec la pranz si ma intorc noaptea motiv pentru care de dimineata mi-am programat diverse treburi. Asa ca timp liber... nu mai ramane.

Claudinna, merci de intrebare! In doua zile buza a fost ca noua. Noroc de granulele cu extract de arnica pe care le avem mereu in casa si care ne-au ajutat mereu in astfel de situatii iar la Lucia au fost dese.
Piolica, sa fie cu succes interviul! Si proiectul cu bebe2!
Babytza, pupici cucuiatului! Si eu am un exemplar care se tine doar de aventuri din astea (Lucia, evident e cea aventuroasa caci Stefan a fost un copil prudent si cumpatat mereu).
Nikolici, m-am gandit la voi. Vad insa ca sunteti inca 2 in 1. Nastere usoara cand o fi!!!!

Ieri am fost cu Lucia la oftalmolog (fiind nascuta prematur inca o suspecteaza astia ca ar putea avea probleme cu ochisorii asa ca o controleaza periodic) si in putinul timp cat am stat acolo m-a facut sa ma simt mandra ca un paun de coada lui insa m-a si adus la disperare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimihoo spune:

neata,

Lumi, da, pentru Sofia! suntem in discutii sa luam ceva in zona aia si ma pregatesc la cautat gradinite ... am gasit happy kids, dar ar fi fost mai bine daca as avea recomandare de la cineva din zona. (i-am spus dr. de familie ca pot sa plec si in Palestina ca el tot dr. nostru ramane )
Bafta cu job-ul! si eu as vrea sa schimb ... si e cam greu!

mamidestefan, sanatate multa si spor in toate ... cate te-ai bagat :)

Pio, sa-ti aduca mosul o mazarica mica care sa creasca mare si sanatoasa!!!!! Bafta cu job-ul, desi daca iti iese fiv, si ma rog sa-ti iasa, o sa-i lasi cu ochii in soare.
Pupam Elsa acrobata!
Cica si Sofia ieri a sarit de pe canapea si a cazut pe mana (era cu tat'su). Din fericire nu s-a intamplat nimic.

La multi ani, Dimitri! Sa cresti mare si frumos! sa fii sanatos!

kllemi, coughend este un sirop din plante, nu are chimicale in el.

dya, multa sanatate la amandoua!

Sa aveti o zi frumoasa si ... calduroasa!

Mihaela, mama de Sofia (03.10.08)
poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Neatza,

multam de cafea, tare buna

ClaudiaH si la noi tot cu arnica s-a rezolvat pometul ... ce controale se fac la voi?

Niko scoatem cumva majoretele ?

CLaudinna da, e nastrusnica rau, o trage pe sor'mea de par daca nu ii convine ceva, da cu palma, se urca pe masa ca mai apoi sa coboare nu pe partea cu scaunul...

Erica Elena pui de fce

Lidia sanatate si putere in tot ce iti propui

moa ce urat e afara...

revin si eu cu intrebarea mea, stie cineva ceva de ERDOMED

de Crina(12.10.2008) "pinsesa lui mama"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Nikolici nu stiu despre ce grafic vorbesti, eu nu am auzit de el .

Dar stiu din experineta proprie, ca daca contractiile sunt regulate si la max 7 minute E TIMPUL SA FUGI LA SPITAL!!!!

Hai nikol!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

La multi Ani, ERICA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Angelynna, pai controalele standard: reactivitatea pupilei, pentru strabism, cu lampa aia oftalmologica, apoi testul de vedere la distanta, testul de vedere aproape, si capacitatea de refractie a diverselor componente ale ochiului la un aparat in care se uita. Urmeaza sa mai facem si examenul fundului de ochi (parca asa se numeste in romaneste) cu picaturi de atropina. Testul de vedere aproape/departe nu l-a facut pana acum fiind inca mica. Si acum a fost cooperanta pana cand a incercat sa-i acopere unul din ochi dupa care focusul ei s-a mutat pe ochiul acoperit si nu i-a mai raspuns doctoritei la intrebari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Nikolici, nasti? Nu sta prea mult acasa daca se ingroasa gluma, ia aminte la Nerantula

Hai Nikolici!
Hai Kendra!

Victoria, mami de Anna Sofia, 37+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Ce vreme urata. La noi

Erica Elena

Hai Nicole !! Te asteptam Kendra!!!

Mergi la inceput

ange, ce vrei sa stii de erdomed? este un sirop-medicament anti-tuse. La Sofia nu a facut mare lucru ..., inca il am in frigider.

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput

Eu caut cizme/ bocanci de iarna impermeabile pentru Sofia.
Vreo recomandare? Anul trecut a avut cizme de cauciuc cu blanita Igor (pablosky) dar ii bagam destul de greu picioarele in ele.

poze Sofia
jurnalul Sofiei

Mergi la inceput