Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

eu tot din martie nu am mai vazut..asa ca....eu mereu imi tachinez sotul, ca ne vom vedea in 2011.....legat de visuri..cum spunea si danait, regizor de filme xxx ma fac.

alexa, ne bucuram pt vestile bune!!!!!

beatrice,ieri am avut si eu probleme cu burta, a trecut cu covrigi....

va pupacesc...

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu nu am mai vazut de ..ieri ..eu doar in primele 3 luni am cam evitat ..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

eu tot din martie nu am mai vazut..asa ca....eu mereu imi tachinez sotul, ca ne vom vedea in 2011.....legat de visuri..cum spunea si danait, regizor de filme xxx ma fac.

alexa, ne bucuram pt vestile bune!!!!!

beatrice,ieri am avut si eu probleme cu burta, a trecut cu covrigi....

va pupacesc...

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Legat de asta ...eu din mai sunt scoasa din joc :-)))....
Si chiar radeam cu sotu ca noi numaram AMR-ul pana la ..nu ca oamenii normali pana la venirea lui bebe

Fericita 37+ Raisa Maria
................................................................
AMR ...cat vrea printesa...cine suntem noi sa stim ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

iar am deschis subiectul minune!!!!hihihihih.....asa fetele mele, descarcati-va!!!!

ii trag la sotul meu un belly dance de il indoi......oricum a inceput sa imi iasa putin buricul.....si acum imi spune ca incep sa am al3-lea sfarc.......plus ca atunci cand ma trage de sfarcuri imi curge colostru....deci sunt incredibil de sexy!!!!

va spun eu....vacutza cu ochi melancolici am sa ajung!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Doura....ma bucur pt tine ca nu ai nevoie de punga dupa orgasm!!!! eventual pot improviza.....stau deasupra la ubi si cu punga la gura .....la fiecare 2 miscari, trag din punga!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

fac eu capitol..asteptati-ma putin ca e netul cam retardat

si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ukume24 spune:

Crisuletzu am ras cu lacrimi la faza cu vaca. dar mare dreptate ai. Noi avem cam o luna cred ca de cand nu am mai facut pristioare. dar vorba voastra... mie imi trebuie insa el zice sa daca ii facem rau la bebe. plus ca daca apuc sa ma uit in oglinda imi cam trece tot cheful Sincer si eu astept revenirea la nprmal din pucntul asta de vedere.Poate asa nu o sa mai am tot felul de scenarii. Cris m-am regasit in scenariile tale si sincer ma simt mai bine cand vad ca nu sunt numai eu in situatia asta. I feel better now

32+ Luca Stefan
S-a intamplat minunea mult asteptata!

Mergi la inceput

134

si 36+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

felicitari Alexa!!! eu sunt sigura ca evolutia buna si rapida a fetitei e meritul tau 100%. ti-ai pastrat curajul, optimismul si increderea desi incercarea prin care ai trecut nu a fost deloc usoara. BRAVO!!!

brrr...ANA_O...acum am citit...imi pare rau ca ai asa o stare. of of of...sa nu te superi pe mne, dar io l-as ciomagi rau pe domnul iubi...nu stiu dc starea asta i se datoreaza in totalitate, dar una din indatoririle lui este sa aiba grija de confotul tau psihic din perioada asta chiar daca nu e langa tine fizic. fruntea sus...te asteapta o perioada minunata...

31+ + Clara Maria (01/02/2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aneud spune:

Ne-am intors de la echo.

Mi s-a parut foarte aproximativa doamna cu masuratoarea dar nah, sa fie. Copchilita noastra e cu capul in sus si cu funduletul pe col deci nici un semn. Ceea ce e bine. Ce nu e bine e ca s-ar putea sa nu se intoarca la vreme a zis doamna...

Are 1750 azi la 29+4 ceea ce inseamna 250-450 de grame mai mult decat normal si echivalentul a cam 33 de sapt dar eu nu sunt asa convisa ca a crescut suficient, 500 de grame in 3 saptamani. E ok?

29+ cu o FIV

Mergi la inceput