Burtici de nov-dec2010 -FELICITARI CORINA !(133)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisuletzul spune:

Crisis....aceleasi scoruri(ca in C-ta) sunt si la ARAD! asa ciuda imi este ca am ramas gravida aici in Bucuresti!!! spaga este incredibila.....scorurile sunt exagerate la toate!!! si macar daca ar fi cei mai buni...sau cele mai bune servicii sa spui ca merita dar nu este asa!!!

Kitty

33+
Mami si TATI(in special) in pentru ca au o cu numele de Eva Maria Marinoff !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Sashenka ii spui foarte simplu ca ai discutat cu sotul si nu aveti banii astia, deja ai 3 credite si altul nu mai poti face ca sa-ti permiti pachetul diamant la medlife sau CMU . Ai 2 copii si al 3 lea se naste..celtuieli mari, etc.El nu stie ca e criza?? Ce oameni..

Ana 37+ cu Gabriel
Mult a fost putin a ramas..6 Nov e aproape!!
Minunate sunt lucrurile tale Doamne!
Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

v-am pupacit!!!! ma bag la "somnic"....adica tv..pana vine domnul sot..

34+ cu
si ingeras in ceruri

AMR 3 SAPT(pana la desfacerea firului=nastere), sper eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Doura

Sashenka, mie una mi se pare foarte mult cat ai de gand sa-i dai lui Filipescu. Si noi suntem cu casa si te inteleg perfect!In plus, ai si 3 copii!Si la vremurile astea!

36+
37 ecografic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kokorinusha

fetelor,azi am fost la eco...toate bune si frumoase,doar ca mi-a gasit pt flux sangvin in artera uterina stanga valoarea RI:0,61si m-a trimis la fundeni la dr Uscatescu sa imi ia sange si sa vada apoi ce este de facut...voi v-ati confruntat cu astfel de probleme?nu stiu la ce sa m astept si nu este placut delok....

32+ cu Luca Stefan

Valoarea mare a IR arata ca este deficitara circulatia sangelui pe artera uterina dar daca bebe este bine,in parametri normali,eu zic sa nu-ti faci griji pt ca daca este ceva(gen trombofilie) o sa descopere dr Uscatescu de la Fundeni si-ti va da tratament.
Eu si sub tratament am avut cel mai mult 0,7(ceea ce nu-i bine deloc) dar acum mi-a suplimentat trat si este totul bine.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

37+SANDRA-GABRIELA
AMR 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Va multumesc din suflet pt sustinere.
Va pot spune despre timpul care se scurge repede, repedeeee.....ca este foarte pretios, gandurile fug val vartej, sufletul e invadat de bucurie, toata atentia din lume este dirijata catre tine, camera pruncului tau capata contur, absolut tot ce te inconjoara este frumos. Nu pot sa vad in clipele astea nimic urat sau care sa ma urateasca sufleteste sau fizic, nu pot sa "accept" ideea ca o taietura (la fel ca a sutelor, miilor de femei) m-ar putea durea atat de tare incat sa uit ca scopul ei a fost aparitia copilului nostru.
Cel mai profund sentiment pe care il simt este fericirea. Fericirea ca nu mai sunt singura, ca peste mai putin de 48 de ore un suflet drag, pe care l-am dorit foarte mult, atat eu cat si tati, va da sens vietii noastre. Din acel moment nu mai sunt doar eu, sau eu si tati, vom fi noi trei, iar prioritatea numarul unu va fi Diana. Voi sti ca acel sufletel ma va iubi neconditionat toata viata mea, iar eu va trebui sa-i fiu alaturi, sa cladim caramida cu caramida, temelia ei ca om.
Toate aceste trairi spulbera teama si emotia, frica sau incertitudinea, trebuie sa fiu tare fiindca va trebui sa am grija de un copil!

Va doresc mult curaj si voua, lasati fericirea sa va invadeze sufletul!

Symo 38+ Diana Nicole
AMR 2 ZILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_vio87 spune:

Fetelor m'ati omorat... pai eu sunt studenta de exemplu... daca nu am bani sa nasc diamant la medlife ce face dr??? ma lasa sa nasc e strada... Serios daca nu ar trebui batut. Pe bune! Mi se pare un tupeu si o nesimtire extraordinara ca iti sugereaza asa ceva... si in plus mai si insista pe privat. Zici ca acum toti suntem ceva pui de ministru care nu are ce face cu banii... e aberant... sunt socata

pupici pe burtici :*:*:* 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

multumesc multtttm-am mai linistit,am tot cautat si nu prea ma lamurisem daca se poate tine sub control ku tratament sau ce reprezinta exact...bebe in rest este ok.am foarte mare incredere insa in dr albu si stiu ca sunt pe maini bune,dar este prima problema ivita in toata sarcina si m-am panicat zdravan...multumesc inca o data,maine dimineata ma prezint la analize.sper sa auzim de bine!!!

32+ cu Luca Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sashenka practic iti forteaza mana. O situatie delicata e bine sa fie tratata la stat orice ar fi, ai la dispozitie tot ce iti trebuie, si ata se gaseste daca e nevoie. Am fost cu sotul la Medlife, seara, pentru ca il durea in zona apendicelui si ei nu aveau chirurg in spital... nici nu au reusit sa ii puna un disgnostic. Am mers apoi la Euroclinic si la fel, am fost trimisi la stat. In acel moment m-am lamurit ce inseamna spital pentru ei.

Eu ti-as recomanda sa il schimbi dar trebuie sa te tina nervii rau de tot.

Anya, Doura, mai lipseste sa punem poze cu gresia curata . Sunteti primele pe care le aud ca practica acest sport , in sfarsit ma consider normala!!!

Doura, ce te inteleg cu apa. Eu nu am avut 3 zile. S-a defectat pompa. Am cautat piesa de am innebunit si pana la urma am cumparat alta pompa pana ne aduc piesa...horror. Am facut curatenie cu apa la bidon, cum povesteai tu . Poate se rezolva si nu va mai intrerup.

Pup ursoaicele si ma bag la patucinizare

Chiar Sugubina...??? Cred ca preda intensiv pufeasca in salon!

AMR 4 SAPTAMANI...
MIRUNA cu Emanuel si bebe Iustin 36 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

venim de la medic bebelina mea e bine are 2400g este mai micuta cu 4 zile (ceva obisnuit la noi) col scurtat dar mi-a zis ca e normal la varsta asta a sarcinii

miruna, doura ,anya sunteti f tari cu gresia nu stiu cum de mai puteti, eu spre rusinea mea l-am "insarcinat" pe sot cu mare parte din treburile casei pt ca nu mai pot inafara de gatit,spalat hainute ...asa chestii minore

sashenka mi se pare aberant si o mare nesimtire

sugubina ce fac puficele

Doamne ai grija si de noi 34+ Alexia

Mergi la inceput