Copilasi de Iulie - August 2004 * 58
Raspunsuri - Pagina 12
Andries spune:
Alice sanatate multa!!
Cristal, aschia nu sare departe, numai fa-o in alta tara ca la noi o sa numere nasturi.
Kim, asta cu praful si poluarea e cumplita. Ctanta e aproape la fel ca Bucurestiul dpdv poluare, la fel e si in Ploiesti, da-i bataie sa te muti mai repede la casa si o sa vezi ca se imbunatateste situatia. Alea 12 ore de dupa masa pana a doua zi dimineata cat o sa stea intr-un cartier mai periferic o sa-si faca efectul.
Ioana, distractie maxima si mai bine sa-i dam cu niste vitamine decat cu tamaie Si la mine s-au anuntat ai mei saptamana viitoare (am aniversarea casatoriei si ziua lui Mirciu) si am de facut mancare si prajituri, ooofff ...
pupici!
Andries
kim222 spune:
si Luca urla ca vorbeste tare...de la varsta de 4 ani ii tot facem observatie..acum zic si educatoarele acelasi lucru! Nu se aude frate!..este super enervant..I-am zis ca mi-a ranit urechile si daca continua nu-l voi mai auzi deloc...are efect cam 1 minut!
Monicule sa ne spui cum a fost! Zici ca era harmalaie in clasa??
Mey Luca iar a venit cu diploma (ca sa ne arate ca-i mai tare decat il credem noi:)))..la concursul Istetila..nota 9..concurs national..nu stiu cam ce inseamna nota 9 dar ma interesez. Saptamana viitoare vor sa-l ia la nu stiu ce concurs de sah...iar el nu stie sigur cum sa faca cu pionii..si la alt concurs ceva cu litere..nu a inteles tati, iar el nu insista cu intrebarile
Ma duc sa continui puiul meditareean..v-am zis ca am abandont cartile de bucatareala si m-am profilat pe Bucate pt copii...este super tare revista...numarul pe octombrie mi-a asigurat meniul pe urmatoarele saptamani fara sa-mi bat capul!
szivarvany spune:
asa mi place de Luca, plang de nervi pe Giuli, ea ar fi stat asa ca o statuie pana eram intrebate ce avem
n-am mers la concert, fi`mea s-a cam manifestat precum ariciul dar asta e, data viitoare cand nu tusesc mergem.
Sanatate muuuuulta la toata lumea
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
kim222 spune:
vad ca va pricepeti mai bine decat mine la gasit filme romanesti....Ho,ho,ho..il are cineva?
alice2004 spune:
Asa se numeste filmul ? "Ho, ho, ho" ?? Ca io nu am auzit de el ...
Alice si Andrei
"Seen it all. Done it all. Can't remember most of it"
alice2004 spune:
Oliv, ti-am trimis mail !
Alice si Andrei
Dorsilia spune:
Vivia, cum zici ca se numeste cartea de retete de mancare pt copii? "Bucate pentru copii?"
Si eu cred ca daca iesiti din mijlocul orasului va fi muuult mai bine...
alice2004 spune:
Olivia, cu multa placere ! Vizionare placuta !
Lia, nu e o carte, e o revistuta care apare la chioscuri, se numeste "Bucate pentru copii", o am si eu, am incercat citeva retete, dar lui Andrei nu i-au placut ! In schimb Florin a fost foaaaarte incintat, heheh ! Macar nu am muncit dejaba !
Alice si Andrei
kim222 spune:
am facut eu de acolo azi pui meditareean..Luca si tati s-au batut pe el!...imi plac pt ca-s f gustoase si f simple in acelasi timp!