Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby78

Citat:
citat din mesajul lui ilinca79

Buna dimineata delfinariu,

racusoru, eu am inlocuit piesa de la pompa Avent cu una dintre cele doua pe care le aveam de rezerva (cred ca ai si tu, nu?) si deocamdata n-a mai sarit...cred ca se uzeaza in timp

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Si eu am schimbat piesa cand a inceput sa sara si acum e ok...Lapic sa avem ca pompa merge ca noua...

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

am tot uitat sa va scriu,celor care ziceati ca aveati probleme cu piesa aia mica alba,sa o schimbati cu alta din rezerve.
si mai e chestie de obisnuinta,imi amintesc ca la Sofia,uneori plangeam ca nu reuseam sa pun pompa,adormita,nervoasa,varza de oboseala,si venea sotul si o aranja el,la el mereu mergea ! de aceea m-am gandit ca eu mereu greseam ceva din cauza oboselii.el o lua cu calm.apoi cand m-am obisnuit si eu cu ea,nu mai aveam prbleme.spre exemplu acum e piesa aia super uzata de la copii,si totusi merge din prima !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

La multe, multe lunite EVA!!!
La multe, multe lunite DIMITRIE!!!
La multe, multe lunite MIRUNA!!!

Cris,
de Solnushka Natali - 13.07.2010

La multi ani si din partea noastra! Sa cresteti mari si sanatosi!

Mami fericita si implinita de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

tina-se rezolva cu doza marita,stai linistita ! altfel,daca era ceva grav,iti dadea mai multe vitamine.peste 21 de zile iti va spune daca revii la doza normala sau continui cu ea ridicata.cel mult asta poate sa se intample.
super ,8 kg !!
cu diversificarea stai linistita ca ai tot timpul din lume sa ii bagi de toate !!! pana la 8 luni oricum sunt multe interzise,apoi pana la 12 luni.o sa iti spuna pediatrul,ai sa vezi ca nu sunt chiar asa multe si ai timp ,dupa perioada aia de proba,sa ii faci zilnic altceva si o sa zici:doar atat?ca prea multe nu sunt !

DIANA EVA
-Daca nu ai incotro,vorba ta,bagi dopuri in urechi si incerci sa vezi bunul din asta,fatul ca poti sa dormi un pic si sa iasa afara cu Eva ,sau sa faci altceva pt tine in orele alea,si sa urce cand ii e foame

RODICA la carrefour la parafarmacia dinauntru! nu la sampoanele normale.nu am scris si firma in celalat mesaj? KORANE cu QUININA.AICI
La unele am citit ca nu le-a mers bine,ca le-a uscat parul,si le manca pielea.acum sper sa nu dai gres cu el,sa ma injuri ca dai atatia bani.am simtit si eu un pic la piele ceva "picor" la inceput apoi m-am obisnuit cu el.sper sa nu te fac sa dai banii..la mine a mers perfect asta.
mai vezi si pe net ce scrie.
trebuia sa ma suni,ca iti spuneam de parafarmacie.
nu stiu in farmaciile normale daca au si sa nu cumva sa fie mai scump la ei.eu am par normal,de obicei ma spal cu Garnier Fructis,uneori pt par normal,alteori pt "rizos".daca ai par normal si fara probleme,eu zic ca nu are de ce sa nu fie bun si la tine.

Mergi la inceput

La multe lunite !!!
Iulia (arissa)
Iulia(mousel)
Isabella (inca o data )
DimitrieMiruna Ioana
Eva

Mergi la inceput

fac capitol

Mergi la inceput