Recomand bona Bucuresti

Recomand bona Bucuresti | Autor: danic10

Link direct la acest mesaj

A fost bona fetitei mele, dar acum mergem la gradinita. Am fost multumita de ea si o recomand cu caldura. Va pot oferi oricand detalii pe mesageria privata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Nu poti primi mesaje private, probabil pentru ca esti nou inscrisa.
Da-mi te rog un privat, daca mai este de actualitate anuntul, altfel nu stiu cum sa te contactez ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danic10 spune:

Adineauri am activat mesageria priv. Cred ca merge

Mergi la inceput

Am incercat sa va trimit mesaj privat, dar dupa ce am dat Trimite raspuns, aparea ca nu primiti mesaje private (probabil nu sunt activate )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nique15 spune:

Buna! Si eu sunt interesata de bona, Danic10 ti-am trimis PM.
Multumesc pentru raspuns!

Ioana 31+ cu si Simina (02.08.2005)

Poze cu Simina

Simina e atat de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Danic, am primit mailul si ti-am si raspuns. Scire-mi te rog, daca doamna este interesata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANNECRISTINA spune:

SI NOI AVEM URGENT NEVOIE DE O BONA PT O FETITA DE 1AN SI 4 LUNI!!!! Cu urmatoarele "coordonate": Program L-V 8-19, preferabil din zona apropiata(drumul taberei sau cartier apropiat) hranit fetita mica dimin, pranz, ora 17.00, scos afara(in curte)fctie de vremea de afara, schimbat pampersi, hainute, spalat, culcat de pranz, invatat cantecele, poezioare, jocuri. Pt cazul in care fetita de 4 ani si 3luni nu merge la gradi (imbolnaviri, vreme rea) avut grija si de aceasta(precizare: Mananca singura, se spala sg, se schimba sg). Cand cea mica doarme(max 2 ore) sau are ceva timp(prefer cat e fetita treaza, bona sa se ocupe exclusiv de ea), menaj usor (spalat vase, sters un praf, calcat exclusiv lucrusoarele lor, un aspirator cand e necesar). Mancarea le-o face mami lor!deci fara gatit! Cautam o bona blaaanda, rabdatoare, iubitoare de prichindei, calma, curata, sanatoasa,serioasa, musai nefumatoare, cu cel putin experienta de mama, cu varsta cuprinsa intre 38-55ani (max 60, dar in putere-avem scara interioara!). Cu incepere de la 1-15nov. Asteptam raspunsuri cu precizarea salariului solicitat pt aceste servicii!

Mergi la inceput

Recomandare valabila

Mergi la inceput