Bazar Umanitar***49***
Raspunsuri - Pagina 37
boticelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman BOTI EU VREAU DE TOATE |
Pfuiai, duamna, daca-i vedea ce cizme mortale i-am luat de acolo saptamana trecuta, 28 de lei, cred ca nu iesim din ele toata iarna, le-as purta si eu, rosii cu niste floricele brodate, cu cauciucul de la talpa usor ridicat spre varf ca sa nu se zdreleasca, sunt f happy, io cautam ghetute dar cred ca nu-i mai iau nicio ghetuta...
Iti iau, ce vrei, spui marimi, stabilesti un buget si io cumpar... desi si voi aveti prin cartier asa ceva doar ca tre sa ai timp sa scotocesti, mie imi zic fetele cand primesc ca e langa posta magazinul si normal ca ajungem des
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Alex@Sara spune:
tu ai chef de ?Ca asa astept si io pt tero Alex,ca desi are 5 ani,poarta de 3-4 ani 98-104 cm
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
ancadragoman spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Pfuiai, duamna, daca-i vedea ce cizme mortale i-am luat de acolo saptamana trecuta, 28 de lei, cred ca nu iesim din ele toata iarna, le-as purta si eu, rosii cu niste floricele brodate, cu cauciucul de la talpa usor ridicat spre varf ca sa nu se zdreleasca, sunt f happy, io cautam ghetute dar cred ca nu-i mai iau nicio ghetuta... Iti iau, ce vrei, spui marimi, stabilesti un buget si io cumpar... desi si voi aveti prin cartier asa ceva doar ca tre sa ai timp sa scotocesti, mie imi zic fetele cand primesc ca e langa posta magazinul si normal ca ajungem des Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
SI CIZME VREAU,DE TOATE VREAU DOAR CA IMI TREBUIE POZE.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
boticelina spune:
Kid eu am o geaca groasa de iarna pt 4 ani, de fas, am luat-o tot de la bazar asta vara, de la Laura25 dar e cam prea neagra si simpla pt gustul meu... m-am indragostit de rosu/roz/mov de cand am fetita
Deci daca o vrei o pun la bataie (am cautat-o dar cred ca era la bazarul vechi, pun link daca o gasesc...)
boticelina spune:
Kid, asta e: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46AniMUTATE?authkey=Gv1sRgCOeah-WrssmEvgE#5490334987727590770
Monnvas spune:
Eu vreau colanti! Daca se poate unii fara "aripioare", ar fi si mai bine
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
ancadragoman spune:
citat din mesajul lui Monnvas Eu vreau colanti! Daca se poate unii fara "aripioare", ar fi si mai bine CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata! |
AAAAA....DACA ARE DASTIA VREAU SI EU ,SI CU FUNDUL MAI MIC TEROG
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
ana l spune:
Boti, asteptam poze sa vedem pijamalele. Dar nu pune prea multe poze, ca ne corupi.
Eu stiu de astfel de magazine la voi. Noroc cu Georgi, ca mai face ea shoping pentru mine.
hainute de vanzare
Alex@Sara spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui boticelina
Pfuiai, duamna, daca-i vedea ce cizme mortale i-am luat de acolo saptamana trecuta, 28 de lei, cred ca nu iesim din ele toata iarna, le-as purta si eu, rosii cu niste floricele brodate, cu cauciucul de la talpa usor ridicat spre varf ca sa nu se zdreleasca, sunt f happy, io cautam ghetute dar cred ca nu-i mai iau nicio ghetuta... Iti iau, ce vrei, spui marimi, stabilesti un buget si io cumpar... desi si voi aveti prin cartier asa ceva doar ca tre sa ai timp sa scotocesti, mie imi zic fetele cand primesc ca e langa posta magazinul si normal ca ajungem des Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
boti,cred ca stiu despre ce ghetute vb,si Sara a avut iarna trecuta,au ramas aproape noi,si Dariei inca ii sunt mari.dar sunt tare elegante si fainute .
Ti-am promis ca iti iau mocasini,dar cu bebelinele astea bolnave nu am avut cum sa ajung,si pana miercuri,inclusiv,nici asa nu o sa pot merge ca facem naveta la spital dimineata la 9 si seara la 9 pt injectii Trimite-mi nr de tel pe PM si vb cand merg.Pupici
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
Laura25 spune:
citat din mesajul lui boticelina Kid, asta e: http://picasaweb.google.com/BazarGeneral/H46AniMUTATE?authkey=Gv1sRgCOeah-WrssmEvgE#5490334987727590770 Monica si Nancy, 04.07.2008 "If you are unware of your choices, then you have none" |
Mi-o amintesc, arata f.bine si e destul de groasa.
Vin eu azi pt baieti cu niste jachetele/hanorace si o bluza de gradi pt 104cm + ceva papuci de diferite dimensiuni.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me