Bazar Umanitar***49***
Raspunsuri - Pagina 34
kid spune:
Nu e din cauza asta. Si dimineata si acum am incercat sa dau reply la mailul din inbox al Anei, de urmarit, si nu pot. Sau la un mail din 'chitante noi' pe care l-am confirmat ieri, tot nu pot.
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
valentina_22 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
EU NU O LAS PE MARIA anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! |
Nici ai mei nu se uita la canalul asta. De regula mie nu-mi plac filmele de animatie japoneze. Cei mici se uita la Minimax si din cand in cand Alex mai fura cate un episod din Hannah.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
adablackcat spune:
Alexandrina, multu' ca m-ai luminat! N-am facut legatura intre una si alta..dar ai dreptate!
Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)
Aradencele alaturi de maria_rubi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici plecat in ceruri
Bazar umanitar DC
alexandrina spune:
Uuu, acum am observat ca a raspuns Admin la o parte din doleante.
A pus linkurile de Cazuri, Regulament si Lista neagra pe site.
Si exista un link de cerere ajutor la moderator, in sectiunea de Ajutor se gaseste.
Iar pentru dorinte, zice ca a facut o categorie speciala...
Ura, ura, ura!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=157271&REPLY_ID=6379195
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina, mama lui Mihai (20 dec 2005) si a Mariei (21 nov. 2007).
EllaX spune:
Fain, fain! Fain cu modificarile aduse bazarului!
Chiar ma gandeam de cand o fi aparut la bazar categoria "Dorinte".
E bine cu lista de cazuri chiar acolo.
Leditia spune:
Nu a primit nimeni colet de la mine inca?Am trimis vreo 5-6 la inceputul saptamanii..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
nrl spune:
Am trimis si eu mail cu 2 plati, una pt Bogdan (produse de la dodo-pui si boticelina) si una pt David produse de la happiness_4_us.
Nicoleta mami de Andrei (08.12.2007)
http://community.webshots.com/user/nicoletarl
http://formular.stirileprotv.ro/
cris_82 spune:
leditia eu l-am primit,ba am pus si calificativ+comentariu la bluza
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR
Leditia spune:
Cris,nu ma baga in ceata..Sapt asta i-am trimis simoneipro o bluza si sper ca ei i-am trimis-o..Si cum am trimis tot in Cta,ma gandeam ca ar trebui sa-l fi primit,insa si restul..Nu tin minte decat 3 persoane-Ella,Laura si Simonapro..restul sunt noi,nu scriu aici si nu am retinut nick-uri.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
cris_82 spune:
inseamna ca ce am ridicat eu de la posta era un colet venit mai de demult dar nu m-a anuntat nimeni
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
BAZAR