Bazar Umanitar***49***

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui Leditia

Are cineva nevoie de un nebulizator?(aparat de aerosoli?)cu rugamintea de a-i cumpara mascuta de bb noua,caci eu consider ca nu e igienic.E nebulizatorul lui David,fostul..e ok,merge..chestia aia pt copii mari de tinut in gurita nu e folosita,are filtre de schimb,masca de adulti e fol de mine o sg data,dar sterilizata apoi..la fel masca lui David e spalata si sterilizata zilnic...dar totusi recomand cumpararea unei alte mascute..
Deci..are nevoie cineva de asa ceva?Vreau sa-l donez cuiva care are nevoie de el si nu stiu pe cine sa intreb.

De asemenea as vrea sa donez doua sticlute de Lantigen B,una este desfacuta,cealalta nu..sunt valabile pana in 11.2012.Este un vaccin oral,pt imunitate...Il donez numai daca persoana intreaba dr despre el si ii da ok-ul.

Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.

iar daca nu apare vreun doritor dp DC, eu zic sa-l pui la vanzare - nebulizatorul.
In cei dinafara nu prea ma incred

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

noi folosim LantingenB,la recomandarea pediatrului,dar acum daca suntem bolnavioare ibnca nu stiu daca o sa revenim la schema asta.Daca nu il dai pana il intreb pe pediatru,o sa il luam noi

andreea2009 a pus pijamaua asta dar nu vad pt cine,nu e trecuta la umanitare.Ce fac,cum o pun la plata?

http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=4447

am facut calculul si am de uschit din buzunare 301,5 ron(fara cei 22 ron platiti azi de al meu pt Alexia,dar inca nu mi-a trimis print screenul dupa chitanta sa pot sa o prezentez).Daca ar sti al meu cat il costa bazareala mea...nu mai m-ar lasa in Dragoane
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

Citat:

Are cineva nevoie de un nebulizator?(aparat de aerosoli?)cu rugamintea de a-i cumpara mascuta de bb noua,caci eu consider ca nu e igienic.E nebulizatorul lui David,fostul..e ok,merge..chestia aia pt copii mari de tinut in gurita nu e folosita,are filtre de schimb,masca de adulti e fol de mine o sg data,dar sterilizata apoi..la fel masca lui David e spalata si sterilizata zilnic...dar totusi recomand cumpararea unei alte mascute..
Deci..are nevoie cineva de asa ceva?Vreau sa-l donez cuiva care are nevoie de el si nu stiu pe cine sa intreb.

De asemenea as vrea sa donez doua sticlute de Lantigen B,una este desfacuta,cealalta nu..sunt valabile pana in 11.2012.Este un vaccin oral,pt imunitate...Il donez numai daca persoana intreaba dr despre el si ii da ok-ul.

Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

am inteles ca il poti folosi si pt copii ce nu au probleme medicale

dac e asa il cumparam noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Ledi, nu stiu daca sa indraznesc eu. Mereu am vrut sa-i cumpar un aparat cu aerosoli lui Lucas, ca am inteles ca e util, numai ca nu am apucat nicioadata sa-i iau, ca e destul de scump si nu am putut da 2-3 milioane deodata, din lipsa de fonduri. Acuma tu stii, daca vrei sa mi-l dai... . Daca nu, nu ma supar, nu e nici o problema. Poate cineva are si mai mare nevoie...

Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es

Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

am pus la posta azi coletul pentru ancadragoman.

mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui adablackcat

Probabil unele sunt deja confirmate, dar nu mai stiu cine a cerut confirmare zilele astea:
dicirstea -40
FM-Deva - 10
FCF-Cta - 6
madyrizi - 41
Vovcu Ana - 16
Ancadragoman - 22
PAC - 9
BF - 10
PM - 10

si produsele erau
de la nushulica 18.5 lei
de la ducky 5 lei
de la monnvas 8 lei
=31.5

si restul pentru comisionul de transfer bancar

eu am asteptat sa confirme Ada, ca nu aveam unde sa scanez

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

salutare fetele,
confirm plata de la arcadia 23 lei
eu sunt zombi, azinoapte am varsat in jet pana dimineata...sunt deshidratata, bebe ma suge din ora in ora pt ca nu am mancat, am reusit sa beau ceai cu lingurita, cativa covrigi si o banana...
nu am voiesa iau nimik, oricum ma simt bine acum,, desi azinoapte credeam ca ...merg la spital, tare rau mi-a fost...cred ca de la o prajitura mancata cu pofta...

cam atat ca nu ma duce neuronul sa ma scriu

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG

Mari, mami de baietel dulce PETRU MIHAI (23.09.2010) si de bomboana EMA (25.02.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

RHYANNA monitorul e intact multumesc pentru tot.In seara asta o sa revin cu ceva posete si hainitze pt mar 44 si un 36-38.

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dod-participarea noastra in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Citat:

Multumesc.

POZE CU NOI
de David Christian

Eu spun ca daca nici o mamica cu caz nu are nevoie, sa le pui pe ambele la bazar.

Teodora, de Vladut (15.05.2007)

Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Buna seara fetelor,am reusit si eu sa dau o fuga astazi pana la banca si sa achit o parte din produsele castigate. Asadar, am platit in contul lui
Siluan suma de 14 ron pentru:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5660
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5666

pentru Ema,10 ron la http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=3487

pentru Alexia, 7 ron , pentru http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=5470

Ducky, bluzita rosie o platesc in contul de la Alfa?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput