Bazar Umanitar***49***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Fetelor, vreau sa va impartasesc o mare temere de-a mea! Scuze pentru subiectul off topic dar simt nevoia sa vorbesc cu cineva.

Dupa nastrerea lui Andrei mi-am legat trompele. Au trecut de atunci trei ani si totul a fost ok. De cateva saptamani insa eu care daca mancam dimineata imi ajungea toata ziulica, am o foame crunta pe care nu mi-o pot potoli cu nimic. Mananc acum bine si dupa 2 ore ,imi este iar foame. Nu iau in prezent nici o pastila care ar putea explica fenomenul. Ce ma pune pe ganduri este faptul ca imi simt sanii altfel, nu stiu cum sa zic parca sunt mai pufosi si sigur mai plini lucru remarcat si de soata. Si ma door. Menstra a venit mai devreme decat trebuia si a fost modificata, adica mult mai bine decat sunt obisnuita ca durata si flux. Acum stau si ma gandesc pot fi oare insarcinata? Mi-am propus sa mai astept vreo 2 saptamani sa vad ce se intampla si apoi daca situiatia continua fac testul. Sa vedem daca rezist atat in tensiunea asta.
Glanda poate da aceste simptome?

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Nushulica am eu un sterlizator chicco pentru bazar
Valentina nu stiu daca glanda da asemenea simptome ....dar am mai auzit de sarcina cu trompele fiind legate

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

nu vreau sa te alarmez dar eu am o prietena foarte buna care dupa nasterea fetei si-a legat trompele si dupa 5 ani a ramas gravi si are acum o mandrete de baiat.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti POSTARI NOI
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
am nevoie de voturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Ufff fetelor cum o vrea Dumnezeu! Pe de-o parte as simti ca minunea este un dar divin, pe cealalta parte sa gandesc la situatia noastra, eu abia iesita din somaj fara loc de munca si cu doi copii mici.
Oricum mi-am spus (sper sa si rezist) sa nu ma mai gandesc la asta si sa mai astept cateva zile apoi sa fac testul. Dupa aia.....om vedea noi. Merci ca-mi sunteti alaturi!

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

fetelor am pus la bazar 2 gentii, cine lea luat nu mai poate sa le plateasca, ca are prb financiare.
acum ce fac cu factura cum o pun, si calificativ nu stiu ce sa pun
este vb de matilda33, voi ce ma sfatuiti sa fac.

getik mamika de
mika minune ariana-ioana 29.12.2009
ary poze si ary povestea unui aricy

poze nunta
am produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

am aparut

welcome back....

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui ducky

Va rog sa ma iertati ca am intarziat putin cu pachetele. Nu am timp de nimic. Maine incerc sa pun la posta cat mai multe, dar am sa anunt exact pentru cine. Am citit toate mesajele de la voi...stiu cu ce mai astept si ce sa trimit urgent.
multumesc

Diana,scuze n-am vrut sa par insistenta,am intrebat doar....nu te grabi din cauza mea...stiu cum este....
si eu 4 colete,gata facute,dar efectiv n-am reusit sa ajung la posta!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Confirmare plati pt Siluan de la Getik1 si kityy_33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Azi am ridicat colete de la:

- kid - nu numai ca Anei ii vin GROZAV pantalonii verzi, dar faptul ca a primit cadou (multumim!) un trening rosu pe care o sa-l poarte in casa a facut-o fericita! E in perioada in care canta deja cantece de Craciun si asteapta sa facem decoratiuni pentru pom - a hotarat ca treningul rosu (cu un pic de alb) e asortat cu Mos Craciun

- georgipuia - cerceii sunt mult mai frumosi decat in poza! Sacosa/plasa e super-vesela, umidificatoarele deja sunt pe calorifere (l-au detronat pe cel electric, care face zgomot). Multumesc de cadou!

Multumim, fetelor!

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Am un telefon Sony Ericsson S312 nou (deschis cat sa vad ca merge), cu certificat de garantie, incarcator, casti, cablu de date (asta-i bonus, ca nu era in cutie). E codat in Vodafone. E cineva interesat? sa-l pun la Bazar?

EllaX cu Ana (30 iunie 2006)

Mergi la inceput