Bazar Umanitar***49***
Raspunsuri - Pagina 20
kid spune:
Jasmin Noi avem filmul, si in engleza si dublat in romana, daca vrei, dar sa nu stie nimeni
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
flavia ramona spune:
Noi avem lenjerie de pat cu Cars si Bucsa e mare si frumos desenat .
Ada, nu ma supar daca le pune impreuna ca ne vedem noi pana la vara cand o sa port maieul, nu???
de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
Alaturi de Cristina (maria_rubi)
valentina_22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ana l Georgi, a mai fost aici un caz cu o salopeta care a facut 3 luni pe drum. hainute de vanzare |
Si coletul meu de la Andreea.2009 nici pana in ziua de astazi nu a mai ajuns. Si au trecut cred ca vreo 2 luni de atunci, iar Andreea desi imi promisese ca se intereseaza totusi la posta de nr de chitanta s-a dat si ea la fund. Merg pe increderea ei ca mi l-a trimis.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui ana l In sfirsit, il stie cineva pe Bucsa . hainute de vanzare |
Daaaaa, si refenul ala cu "Nasol,nasol,nasol,nasollll", a devenit imn la noi in casa!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Comentati-ne si apoi votati-ne!
val-1 & val-2
kid spune:
flavia ramona De unde ati luat setul cu cars?
Ar trebui stabilit ceva oficial in legatura cu pachetele trimise care nu ajung la destinatie. Are cineva ceva idei?
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
georgipuia spune:
Ceva in ce sens? ceva impotriva persoanelor suspectate ca nu trimit? Offff... trebuie neaparat sa pastrez chitantele...poate ajunge totusi mai repede sa nu ma stersez mai mult decat sunt stresata deja...
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
Laura25 spune:
Pai era regula ca ce nu ajunge la destinatie sa poata fi 'rascumparat' luand altceva de la bazar de aceeasi valoare.
Valentina, la subiectul Stefaniei, Andreea a spus ca a avut niste probleme f mari in familie si nu a avut timp de nimic altceva.
Si tu poti intinde o mana - Actiunea 3 sate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ana l spune:
Kid, lenjerie cu cars, da de calitate nu kich, pentru pat 1 persoana, e la noi cam 150 lei. E din bumbac satinat, super frumoasa, si personajele sunt cele originale.
Am vazut si eu in carefur, dar nu merita atatia bani pe o jucarie mica.
Azi am vazut pe bucsa cu baterii, cred ca cinta ceva, desi nu cred ca e imnul lui.
Eu am cars ( fulger si bucsa) cartea, citeva reviste, carte de colorat, penar, ascutitoare, creioane colorate, rigla, radiera, tricouri, plus cd cu film original si inca ceva imitatie d ela carefur luata. Dar va zic din experietna mea ca rechizitele cars sunt o mare porcarie.
Si din categoria investitie pentru bucuria copilului, am colectia cu Thomas: toate cartile de povesti, reviste, carti de desenat si vreo 12 trenuri, locomotive si vagoane metalice, plus rucsac cu fata lui thomas. Iar abtibilduri cu ei am pe tot frigiderul. Nu mai zic de DVD-uri. Numai trenuletele metalice sunt de vreo 5 mil . Daca as fi vrut eu sa-mi iau atatia pantofi credeti ca as fi reusit?
Dar ma tin bine ca preved peste citiva ani Barbie, Ariel, si cine mai apare.
hainute de vanzare
anna-mama spune:
citat din mesajul lui ana l Kid, lenjerie cu cars, da de calitate nu kich, pentru pat 1 persoana, e la noi cam 150 lei. E din bumbac satinat, super frumoasa, si personajele sunt cele originale. Am vazut si eu in carefur, dar nu merita atatia bani pe o jucarie mica. Azi am vazut pe bucsa cu baterii, cred ca cinta ceva, desi nu cred ca e imnul lui. Eu am cars ( fulger si bucsa) cartea, citeva reviste, carte de colorat, penar, ascutitoare, creioane colorate, rigla, radiera, tricouri, plus cd cu film original si inca ceva imitatie d ela carefur luata. Dar va zic din experietna mea ca rechizitele cars sunt o mare porcarie. Si din categoria investitie pentru bucuria copilului, am colectia cu Thomas: toate cartile de povesti, reviste, carti de desenat si vreo 12 trenuri, locomotive si vagoane metalice, plus rucsac cu fata lui thomas. Iar abtibilduri cu ei am pe tot frigiderul. Nu mai zic de DVD-uri. Numai trenuletele metalice sunt de vreo 5 mil . Daca as fi vrut eu sa-mi iau atatia pantofi credeti ca as fi reusit? Dar ma tin bine ca preved peste citiva ani Barbie, Ariel, si cine mai apare. hainute de vanzare |
ma apuca groaza la ce ma asteapta! Exista vreo metoda sa-i faci pe copii sa inteleaga ca daca auun trenulet Thomas e suficient, nu trebuie sa-l aiba in n exemplare? fi-miu deja vocifereaza la toate trenuletele din magazin, uuu chuu chuu si intinde mana dupa ele
de baietel nazdravan (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
Alex@Sara spune:
he,he heeeeeeeee,daca o sa fie ceva din Cars pe la bazar...sa va mutati gandul de la ele...fanii nr 1 .De la chiloti,tricouri,trening,lenjerie de pat,prosoape,toata colectia din cars,elicopterele,Bucsa de nustiu cate marimi,cu telecomanda,fara....Si toata colectia de la revista Cars-Masini(care au in fiecare nr cate o masinuta).Daca sunteti cuminti,poate la primavara pun treningul si tricoul(set) de la Disney .Sau pt cine il vrea acum,ii vand pontul de unde sa il ia .si am gasit un stand mistoooo de la Disney,dar dau numai en gross ,sarapania lor
Uoff,noi suntem bolnavioare,Sara cu putintel rosu in gat( a mancat luni,abia trezita,un iaurt de la frigider ).Daria se pare ca e mai nasol-pneumonie interstitiala cu compresie bronhopulmonara(diagnostic pus la IOMC).I-am facut si radiografie,dimineata mergem si dupa rezxultatele de la sange si dupaia directia pediatru-atat o sa stau pe capul lui pana ma primeste,ca de 2 saptamani incerc sa ajung la el si ciu ciu ,luni am stat pe telefon non stop de la 1 jumate-6 jumate
stiu ca sunt restanta pt niste produse care au facut(sau or sa faca ) luna ,dar nu am ajuns nicicum la banca,sper ca maine sa aflu exact ce are si trompetica mica si luni sa o iau la picior sa ma scap de datorii.
Pupici si numai bine tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009