Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Iute, pentru ca am enspe pagini deschise, am postat in partea ailalta din greseala!

Miha, te pupa Anastasia!
I couldn't have said it better myself!
Ce faine sunt pozele de weekend cu Joshulinu... super super!
Ma, da' sa adoarma el in leganus, ma?
Asa cevaaaaa...

Mai, dragelor (va rog sa vizualizati fata iliesciana... Diamar, nu sunt de nicio orientare, da? ) eu scriu unde imi pofteste inimioara. Punct! De regula, unde mi se pare mai interesant, unde ma simt bine!

Sau sa zic... mai bine primita?! Nu, ca ma ia Lali la suturi!
Lali draga, no offence, da' eu nici nu stiu unde sa ma uit de cate ori a fost accesata pagina comparativ cu mesajele... asta apropo de mesajul tau bolduit cu rosu din capitolul trecut! De fapt nici nu ma intereseaza, sincera sa fiu.

Again, nu va suparati, insa de cand cantitatea mesajelor are atata importanta? Decat sa scrii mult si prost mai bine putin si bun... sau deloc! Eu una citesc in fiecare zi, fara exagerare! Nu pot sa scriu zilnic si nici n-am de gand vreodata sa o fac! Ca doar nu semnez condica, vorba lu' Kemsy!

Anyway... ca ma lansez si sigur spun mai multe decat vroiam.

Elle, stii cat de mult tin la tine si te apreciez... am o mare rugaminte: let it go! Citesti, te deranjeaza, iti faci suflet rau... ai doua optiuni, ori ignori ori confrunti! Te rog din suflet... altfel eu ma simt tare aiurea. E ca si cum as vedea doi prieteni buni buni divortati. Pana la urma ajung sa nu ma mai vad cu niciunul decat sa ii vad nefericiti si cum isi zic unul altuia de dulce!

Acuma, aporpo de calitatea mesajelor... ca air revin la asta, ma obsedeaza! Eu citesc in ambelele parti si tin ta va zic ca apreciez faptul ca ne sustinem, ne spunem o vorba buna, aflam chestii interesante! Asta imi place la forumul nostru!

Cititi, va rog, cu mintea deschisa!
Uite, apropo de activitati, Uka a postat la un moment dat un link cu un site tare dragut, cu activitati pentru copii, este tare interesant!
http://www.activitaticopii.ro/

A, si imi place sa vad un link postat, o info utila, chestii din astea, stiti voi. Sa ma rad iarasi imi place...

Hai ca ma lungesc! Revin, sper!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

Mergi la inceput

Incepusem cu asta, de fapt!

Va salut!

La multi ani, Tudorita!
Sa cresti mare, sa fii sanatos, sa cresti frumos, sa te faci om!

Mergi la inceput

Lilian, te pup, draga mea!
Uite, Anuta mergea tinuta de Buni timpuriu, bine, nu ca si restul copiilor de la noi din odisee, mai mult tinuta de subtiori. De la o vreme nu vrea sa mai faca asta deloc! Nu o intereseaza. Eu astept, sigur e o faza trecatoare, iti zic!

La voi e dureros rau cu somnul si plansul...of of, ma rog din suflet sa treaca repede.
Noua ne da primul dintisor, e rosie tare gingiuta, insa parca e mai soft, e mai agitata, dar in limite normale, ca eu ma pregatisem de din alea grele, chiar si cu vomitat! Atat eram de speriata...

Mergi la inceput

Va las o chestie interesanta tare, eu citesc la ea de vreo trei zile, cand imi da vreme Ana!

Nu mai am vreme sa caut cum se posteaza frumos linkul, asa ca vi-l las asa, brut: chestii pe care ati fi vrut sa le stiti inainte de a avea un copil!
Unele comentarii sunt chiar super tari!

http://www.circleofmoms.com/welcome-to-circle-of-moms/Things-you-wish-you-knew-before-you-had-a-baby-594279?trk=digest_em_thread&trk_info=594279&email_src=9746b26513e5201ac1b40b19d50e1deb&has_fb=1&reload=1

O seara placuta va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nela of .. o chinuie pe bananuca dintisorul? sper sa iasa repede si sa nu mai sufere piticuta frumoasa!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Ce bebe aveti?

Cumintelul - tacut, calm, doarme bine, mananca bine, daca plange, ii spui ceva si tace. Mai tarziu nu isi va asuma riscuri, poate fi mai lent in achizitii fata de ceilalti, dar nu te ingrijora. Incurajeaza copilul sa isi dezvolte corect abilitatile fizice.

Aventurierul - in miscare de dimineata pana seara, doarme putin ziua, e marait cand e obosit, vrea sa faca mereu ceva. Este precoce in mers. Nu ii pune interdictii: lasa-l sa exploreze in voie mediul, dar ai grija sa fie in siguranta.

Bebelusul „de lume“ - atrage ca un magnet oamenii in jurul lui prin zambete largi, chiote si priviri languroase. Detesta sa stea singur. Obisnuieste-l sa se simta bine si sa se joace singurel cu jucarii adecvate.

Bombanici - face numai ce vrea, nu vrea la nani, plange degeaba. Lucrurile se amelioreaza cand va vorbi, dar pregateste-te pentru „multa personalitate“. Asigura o rutina zilnica stricta si evita suprastimularea.

Lipiciosul - vrea doar in brate, mananca in brate, nu te scapa din ochi, nu ii plac strainii. Solutie: invata-l sa stea si cu alte persoane (bona, bunica).

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

'na seara!
Nela hai mai mami ca nu iau la rost pe nimeni, zau asa! Eu zic ca nu conteaza numarul mesajelor,doar ca erau multe fete care intrau si spuneau "buna,voi ce faceti? Noi facem bine!" .Si ca din cauza de chestii gresit intelese si neexplicate la timp sau deloc s-a ajuns aici.DAR sunt "n" subiecte la care nu s-au batut in orgolii si totusi au murit,nu a mai scris nimeni nimic desi inainte era veselie si voie buna acolo. Hai ca eu stiu ca intelegeti exact ce vreau sa spun! Sunt multe fete care nu intra din lipsa de timp,sau care nu mai activeaza de mult timp pe forum si de care imi e dor,sau la care ma gandesc din cand in cand.
Si nu doar eu m-am gandit la asta .

Mai intru mai tarziu,ca eu acum sunt la vecina, a adormit Paul de 3 ore si inca nu s-a trezit..

Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

doua intrebari va rog

1, mai e vreun dovlecel fara dinti?

2, voi ce fel de biscuiti le dati?

Ioana mama lui Carol Ioan Trazbâtii

Am facut, probabil, ceva deosebit candva ca sa merit un fiu ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani Tudorita!
Suede bafta la intarcare.
Ioana noi avem dinti si masele iar biscuiti halim unii populari vrac.
Nela pupam pe ana banana sa treaca durerea dintocului.
Alex ma bucur ca este fetita bine.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamideandrei spune:

la prima intrebare nu cunosc raspunsul , la a doua, ii dau ori cei de la Ulker : CICIBEBE ori BELVITA START CU LAPTE, din astia din urma ii dau mai des, ca ii gasesc la toate chioscurile! si mananca un biscuite, eu ii dau o jumatate si el roade la ea acolo in legea lui; apoi si cealalta jumatate si e gata; sau i-l amestec in mere dimineata sau in iaurt la 5!

ANDREI

Mergi la inceput