Dovlecei in sarbatoare*202*LMA Maria!!!
Raspunsuri - Pagina 20
crissbebe spune:
Monikus din pacate nici eu nu stiu un oftalmolog bun..
fericita de ALEX 22.09.09
Povestea Licuriciului
Alexutz webshots
santorini spune:
Hello fetele!
Danangie, Ioana, Moni Iulia, Diamar, Kemsy, Crissbebe si va multumesc tare mult pentru urari!
Noi suntem bine, Andrei busileste de zor prin toata casa, iar ieri s-a ridicat pentru prima data in picioruse singurel. Sunt tare fericita!
Monica un oftalmolog ff bun este dr. Cioplean de la Clinica Oftapro. Eu acolo am fost cu Andrei. Singura chestie mai naspa e ca trebuie sa te programezi cu o luna, doua inainte!
Danuta1979 spune:
Buna fetelor
Santorini, cu mii de scuze si cu intarziere, La multi ani pt. ieri, sanatate si multe bucurii!
Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent
Danuta1979 spune:
Monikus, multa bafta la vaccin. A mea a reactionat bine de data adta, la un an. Cum le faceti, la diferenta de o luna sau ambele astazi (unul e in manuta si unul in piciorus)?
Danuta1979 spune:
Monica, sa incep cu sfarsitul comentariului tau. La acest punct sunt total de acord cu tine: ideal ar fi ca toata lumea sa scrie in acelasi forum, ideal sub Dovlecei, al carui nume tu l-ai dat. Nu mi-a placut si nu imi place nici mie aceasta separare.
Corect e ca ieri am fost extremista la faza cu stersul de pe lista ...
Pacat insa ca tu asa m-ai perceput, ca pe una care intra din joi in pasti doar ca sa-si laude fata si sa trimita poze cu ea. Dar suntem oameni maturi si nu vad rostul la a incerca sa-ti schimb perceptia.
Nici sa arunc cu cuvinte doar asa ca sa ma racoresc. Cu atat mai mult cu cat n-am uitat cat de inimoasa ai fost cand la sarcina de 11 sapt. cand aflasem vesti nasoale, te-ai oferit sa-mi cedezi programarea ta la Iosup si desi am reusit sa intru altfel la el, gestul tau mi-a ramas in suflet.
Eu imi amintesc de asemenea cat am fost de stresata cu nasterea ta, cum am stat lipita de calc pana sa nasti cu toate amanarile si problemele, cum in ziua nasterii tale dupa multe asteptari, m-am bucurat din suflet (tin minte ca a fost si ziua concertului Madonnei caci abia m-a ridicat sotul de la calc sa facem cativa pasi spre Izvor deoarece eu vroiam sa stau sa vad ce e cu tine), cum dupa ce ai nascut asteptam vesti din spital apoi dupa externare caci o perioada nu ai intrat si eram ingrijorata, cum am admirat fiecare poza de-a lui Dragos in special cand puii erau mici si pt. noi fiecare progres era o mare victorie, cum am sperat din suflet ca Dragos sa fie sanatos (stii cand erai stresata ca nu face progrese, apoi cu dr. care ti-a zis ca are semne de Down etc..). Poate nu am aratat prea bine toate astea caci nu sunt eu ca fire prea priceputa la asta, dar de simtit le-am simtit cu siguranta.
Multa sanatate tie si lui Dragos si sper ca nu mai ai dureri/junghiuri. Ca o sugestie, vezi daca merge Voltarenul. La sotul meu merge in astfel de situatii.
kemsy spune:
Ziua buna!
monikus, nu a functionat siropul.Mai incerc.
danangie, ms mult de info .Chiar nu credeam ca au si aici marar.Spor la treaba
santorini, am vazut poze.Ce scump e Andrei . Pe unde v-ati plimbat, ca fain mai arata in poze!
Se poate da copilasilor dulceata facuta in casa?
Pofta buna!
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea
Danuta1979 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kemsy Ziua buna! monikus, nu a functionat siropul.Mai incerc. danangie, ms mult de info .Chiar nu credeam ca au si aici marar.Spor la treaba santorini, am vazut poze.Ce scump e Andrei . Pe unde v-ati plimbat, ca fain mai arata in poze! Se poate da copilasilor dulceata facuta in casa? Pofta buna! Giani fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009) Loris, o noua stea |
Cred ca nu e inca indicat, deoarece contine f mult zahar.
NelaM spune:
Salutare, dragelor!
Am citi tot, si ntr-o parte si in alta!
Danuta, jos palaria pentru un mesaj extraordinar!
Mi-a placut foarte tare maturitatea cu care ai ales sa raspunzi situatiei! Te admir!
Uite, eu te tineam minte pentru fata care a fost in America Latina (am intrat pe poze sa nu gresesc... am revazut albumul cu Venezuela ) Acum o sa te tin minte pentru faptul ca esti un suflet mare, care a ales sa culeaga tot ceea ce e mai frumos de la lumea asta virtuala...si sa ne aminteasca noua ca am crescut impreuna...cu bune, cu rele...insa ne-am sustinut la inceputurile unul job extraordinar de greu, acela de mamica!
Inca o data, te felicit!
Revin mai pe seara! Sper!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
monikus spune:
Multumim frumos pt raspunsuri.
Santo, eu am o banuiala de strabism la un ochi al lui Rares. Nu pare ceva grav dar mai bine verificam. Totusi, nu as amana atat de mult. Sa vedem. Pupam Andreiutu'.
Danuta, dr mea merge pe ideea ambele vaccinuri odata. Eu i-as propune sa le facem separat dar sa vedem acum.
Mai fetelor eu aici mai scriu. Am asa un presentiment ca odata cu mutarea la scutece nu voi mai activa. Mi se pare suficient 2 ani in care scris. Cele cu care se va putea voi lua eu legatura cumva.
In consecinta Kemsy nu prea pot sa iti dau idei de denumiri.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
kemsy spune:
La multi ani Maria, sa cresti sanatoasa, voioasa si sa ai parte de mult noroc!!
Danuta, ms.
Giani
fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)
Loris, o noua stea