cafeneaua noastra vesela !!!-2
Raspunsuri - Pagina 5
DanaAlex spune:
Doamnelor, azi m-a intrebat contabila familiei daca mi-am platit www.trombon.ro/national/taxa-pe-sot-intra-in-vigoare-la-1-februarie" target="_blank">taxa pentru anul asta???? nici n-am shtiut, sa vezib ca platesc cu penalitatzi...
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
Lali_mete spune:
Buna dimineatza dupa amiaza!!!
Ce faceti?
Dana ma gandeam ca am un rol in lehamitea ta de ieri ,ma bucur sa constat ca nu-i asa. Dar zi drept,pe cine ai hartuit ?.
Deeci,eu vreau o cafea tareeee,da tare rau sa-mi fluture urechile, si vreau muzica,multa muzica te dantz,se poate? Nu imi vin acum in minte melodii de dantzuiala,dar poate stiti voi . Ca si eu am o stare ca a ta de ieri,dezamagita,uimita si in plus,jignita,dar imi trece,ca doar sunt o invingatoare. As spune mai multe,dar imi e ca ma asortez cu tine,si nu stiu daca ma prinde portocaliul,mie imi sta bine in verde si rosu . missa mea minunata si frumoasa .
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
Lali_mete spune:
Iar despre taxa ce sa zic,gluma mai buna nu am auzit,poate doar pe aia cu taxa pe nastere !
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
DanaAlex spune:
Lali...www.poeziile.com/autori/Ion-Luca-Caragiale/criticilor-mei-19.php" target="_blank">cateva versuri pentru cei ce te-au dezamagit/suparat
mai multe poezioare www.poeziile.com/autori/Ion-Luca-Caragiale/index2.php" target="_blank">aici
la intrebarea ta: "... zi drept, pe cine ai hartuit?"
itzi raspund cinstit - pe cineva care nu merita bagat in seama...un nimeni!!!
dar consider ca am ajutat in acest mod pe cineva, careia acest "nimeni" i-a desconsiderat educatzia pe care o ofera copilului ei!
...pana la urma, ma prinde portocaliul
cryss_cryss spune:
buna fetele!
Sefa,o cafea te rog!si acum sa va spun una....sa va inveselesc(de data asta pe lali)Trei naufragiati pe o insula pustie:un american,un francez si un roman.Rabdara ei de foame cateva zile,si,intr-o seara americanul i-si taie o bucata de pulpa si o pune pe gratar.-Ooooo,mancam gratar,zise francezul si romanul.A doua zi, francezul i-si taie o bucata de pulpa si o pune pe gratar.-Oooo,iar mancam gratar,zise americanul si romanul.A treia zi romanul ce sa faca sa-i fenteze,i-si scoate p...a afara.-Ooooo,mancam hot-dog acuma,zise americanu si francezu.Romanul:-Mancati pe dreaqu,beti laptic si la culcare ca e tarziu!
Lali_mete spune:
Cryss
Ce imi place asta ! :
JALBA HOTILOR DIN INCHISORI
Dati-ne drumul din puscarie,
Dati-ne posturi,
Cu bune rosturi,
Dati-ne voie la talharie,
C-a sta in lanturi
Cand altii danturi
Trag fara frica sus la putere,
Si cand ei fura
Fara masura,
E anarhie!... insa... tacere:
Ei au putere!...
*
Dati-ne drumul, caci, cum se poate
Noi in cateneaiii,
Pe cand in pene
Dansii se umfla, si peste gloate
Pun pungaseala
Si tarnuiala?...
Noi stam la umbra pentru nimica
Si... dansii fura
Fara masura
Si, ei sunt liberi!... Nu cunosc frica,
Nu e nimica!...
*
Dati-ne drumul: e nedreptate
In puscarie
Ca sa ne tie
Colegii nostri! Oh! ce pacate!...
A noastrascoala
A ramas goala,
Caci toti elevii au chilipire,
Au berechete,
Grase budgete...
Iar noi, acilea in amortire
Stam in lihnire!...
*
Dati-ne drumul! fara zabava!
Dati-ne posturi
Cu bune rosturi,
Dati-ne totul: fiti de isprava!
La talharie
Tara sa fie
Pe mana noastra atuturor,
Iar nu voi care
Ati facut stare
S-o smulgeti singuri ca din topor!…
Cat de actuala!
Dati-ne drumul cu mare zor!.
Lali_mete spune:
Asta m-a facut sa plang,sa imi amintesc lucruri ,intamplari pe care nu mi le amintisem de mult :
CANTEC DE LEAGAN PENTRU MAMA
Dormi-adormi, maicuta draga,
Dorm nepotii tai de fraga,
Dorm si blidele spalate,
Dorm si rufele curate;
Dorm trudite-a scarii trepte
Langa cuibul meu de pietre,
Doarme-n tihna greierasu-n
Clopotelul de la usa;
Doarme casa ta batrana,
Doarme via sub tarana.
Dormi! Prin vis, pe val de mare,
Sa te vezi copila mare,
Langa-un ciob si o cordica
Sa te vezi copila mica.
Sa te vezi si mai nainte:
Cand erai cum nu tii minte.
Dormi, maicuta mea albita,
Dormi, maicuta mea iubita!
DanaAlex spune:
hai sa va spun ce veselie e la noi in casa acum...electricitate zero, am aprins lumanari, stam totzi shi ne chitzaim
eu mi-am dat seama ca am laptopul incarcat, am scos netul mobil shi ce sa fac...n-am lumina, dar ma dau pe net
pupici shi beuturici pentru toate cafegioaicele ...cafea la ibric, ca espressorul e la priza
kokiy spune:
Scuzati-mi lipsa ,dar a fost motivata ...ce facusi Dana ,eu zic sa te spovedesti,uite un imbold de la mine http://www.dailymotion.com/video/xl4bl_weird-al-yankovic-amish-paradise_fun
Promo 50%
kokiy spune:
Dana, daca sta si sotu' cu ochii pe noi la laptopul tau musai sa bage un dans din asta
Promo 50%