cafeneaua noastra vesela !!!-2

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elypetrov spune:

Sarumana !
fug intai la posta apoi vin la sala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Fetele ati venit de la sala?Ce bine de voi ca va pastrati corpolente si va duceti la sala.Eu una mi-e asa de lene cand ma urc pe bicicleta ca renunt imediat.Si zic lasa ca fac maine,si maine zic lasa ca fac poimaine si tot asa

alexia_07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobocel_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete[

Alexia cum e vremea in Moldova?

Daca te refereai la mine sa stii eu sunt de pe langa Bucuresti.Iar vremea astazi este buna, este si soare dar cu dinti.Iar acum vreau sa beau o cafea tare ca sunt chiauna de somn deoarece aseara am fost prin oras si am intarziat cam mult.

alexia_07

Mergi la inceput

Gata sala , acum am ajuns acasa mai stau putin si ma duc sa iau fata de la gradi , apoi fuguta acasa sa gatesc ceva ca vine socrela in vizita imi aduce gutui asa ca in curand va servesc cu o dulceata facuta de mine

Mergi la inceput

Hmmm oare ce sa fac repede , usor si gustos ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

Citat:
citat din mesajul lui elypetrov

Hmmm oare ce sa fac repede , usor si gustos ?

ELYPETROV

omleta cu ceapa shi bacon/slaninutza afumata

Mergi la inceput

daca imi aduce ceva oua de tara ma execut imediat dar nu am bacon , am in schimb cap de piept afumat si muschi tiganesc oare merge

Mergi la inceput

Alexia shi restul, am apelat-o pe ea ca s-a intitulat "scorpie..." shi trag concluzia ca e in zodia din aceasta perioada....am o rugaminte, pentru ca nu vreau sa ne apucam sa facem liste, cu date shi etc, etc...asha incat, fiecare sa spuna din timp sau in ziua cu evenimentul, ca sa pupam shi noi shi sa felicitam cum trebuie!!!

asta e cafenea shi functzionam ca atare...vine omul, declara ca e ziua lui sau a unuia din neamul lui shi face cinste ....

eu ma bag o ora la somnul de frumu...

Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)

Mergi la inceput

iar eu ma duc sa pregatesc covorul rosu pt socrela

Mergi la inceput

oooo, vreau shi eu oua de tzara, aveam 2 surse, dar cica nu se oua acum ca e frig

pofta buna!!!

eu am papat o placinta cu praz de la cofetaria din tomis nord shi acum de "ciuda" ca am mancat asha ceva, ma doare capul...mai am una cu dovleac shi nu shtiu ce sa fac cu ea ...ash manca-o
mai bine ma culc!

Mergi la inceput