cafeneaua noastra vesela !!!-2
Raspunsuri - Pagina 14
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex fugim la teatrul de papushi acum... |
Neata! Un ceai doamna, ca ma doare gatul !!
Venim si noi la Mickey azi, sa te uiti dupa noi si sa ne tii un loc in fatza (adica 3 locuri )Te sun, te pup!!
Tare aici la voi, mai citesc da nu scriu ca nu am haz. Da ne place!
she is my baby ...she is my all ! _ Nihil Sine Deo
dadi_t spune:
Hello!
Nu-i bai , ..ma servesc singura cu o cafea..doar ai lasat barul deschis...
Scriitorul brazilian Fernandes Millor a lansat o dezbatere public#259; cu tema:
<<Care este diferen#355;a dintre "politician" #351;i "ho#355;"?>>
Un anume r#259;spuns i-a s#259;rit īn mod special īn ochi.
"Diferen#355;a dintre un politician #351;i un ho#355; este c#259; pe primul īl aleg eu, īn timp ce al doilea m#259; alege el pe mine. Am nimerit-o?".
Iar replica lui Millor a fost: "Stimate domn, sunte#355;i un geniu. Sunte#355;i singurul care a reu#351;it s#259; g#259;seasc#259; o diferen#355;#259; īntre cei doi".
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan
13diana79 spune:
Natza dragutelor,
O cafea mare, tare ,cu lapte si scortisoara , va rog !
Hai sa va povestesc ce-am patit.MI-am cumparat ieri vopseaua de par cu care ma fac de obicei si in graba - ca sa fac si alte lucruri- n-am mai verificat continutul cutiei.M-am vopsit si am fugit la bucatarie si dupa 35 de minute am revenit in baie sa ma spal si...ce sa vezi? De la blond inchis, sunt super extra blond deschis
MA duc pe la 12 sa-mi caut un nuantator ca sa rezolv cazul si asta este...alta data multa multa atentie
DanaAlex spune:
salutare tuturor!!!
hehehe...ce zi frumoasa pana acum, am vizionat un spectacol interactiv la teatrul de papushi, apoi acasa fuga sa culcam minorii shi la ora 16 plecam spre lumea lui Micky....hehehe, la tomis mall!!!!
uite ce am gasit www.diseara.ro/ro/fun/poza-zilei/poza-zilei-2010-10-22.html" target="_blank">aici shi ca sa nu rad singura , hop sa va arat shi voua...plus alte shi alte imagini hazoase- indraznitzi shi butonatzi inainte/inapoi
shi uite shi www.diseara.ro/ro/conversatii/ele-vs-ei-13/blonde-brunete-roscate-satene-1400" target="_blank">aici cateva discutzii interesante despre....eeee, vedetzi voi, doar nu stau eu acum sa va povestesc ...doar atat va spun: eu sunt aia in roshu
DanaAlex spune:
Uka, sper ca tzi-a trecut gatul...ca sa strigam Ura!!!!traiasca aventura!!!...hai, repede, suge shi tu ceva, ca acush ne intalnim cu micky
Dadi, estzi de-a casei deja, nu ne mai formalizam atat cu servitul cafelei pe tava, cu shervetzel/mileu sub farfuriutza, paharul cu apa rece shi fursecul langa...ia o cana, toarna in ea cafea/ceai shi da-i bataie...
Diana, ce sa zic...inseamna ca eshti mai blonda???nu-i nik, bine ca n-a fost negru ....din perioada mea blonda (hihihi, credeatzi ca n-am avut asha ceva!!!nu-i asha???...)shtiu ca mai ushor repari un blond deschis, decat unul inchis...asta-i din putzul gandirii mele!!!...
hai ne vedem la micky!!!!
DanaAlex spune:
shi www.youtube.com/watch?v=x9YHg07NLLc" target="_blank">aici un cantecel special pentru voi..muzica la maxim!!!e duminica dupa-amiaza!!!!
sau poate preferatzi www.youtube.com/watch?v=P_uBQ9jvAZU&feature=related" target="_blank">asha....hmmmm sotz din dotare e la pescuit, ca altfel ne zmotoceam shi noi...pe asha ritmuri, ce sa faci? ceva idei....
ce ziceatzi???...azi e www.youtube.com/watch?v=v54QZgjh7KQ" target="_blank">sunday....????
DanaAlex spune:
am butonat shi am aflat :
info-fun pentru contantzence
- Mickey Mouse, Donald si Goofywww.7fun.ro/mickey-mouse-donald-si-goofy-la-tomis-mall/" target="_blank">aici
- spectacol diseara de stand-up comedy www.7fun.ro/stand-up-magic-duminica-26-septembrie-in-cafe-d%E2%80%99art/" target="_blank">aici
- di tati pentru tatzi, mai mult entertainment in cta www.7fun.ro/lake-view-center/" target="_blank">aici
-pe 4 nov, spectacol serios www.7fun.ro/take-ianke-si-cadir-la-casa-de-cultura/" target="_blank">aici
Lali_mete spune:
m-ai inchis aiiiici,si tu ai plecat acasa !
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lali_mete m-ai inchis aiiiici,si tu ai plecat acasa ! |
auleu, mamica...da' unde erai??? ahaaa, pe canapeaua din coltz...cred ca ai atzipit pe la pranz sau de la ceaiul ala bun, c-am turnat un gat de rom in el
las' ca-tzi dau o cheie, o shi-un ...a trecut!!!