cafeneaua noastra vesela !!!-2
Raspunsuri - Pagina 11
DanaAlex spune:
Loryd...am avut o sete ca am dat unul in vole shi acum sunt la al doilea pe final...shtii concentratzia mea, asha ca nu cred ca ma apuca ora 23 ...deja sunt pe reluare
plus ca maine la 9 dimi trebuie da fim cu mic, cu mare in curtea gradinitzei, avem oktoberfest...mare sarbatoare -bem, mancam shi ne distram!!!
va tzin la curent shi anuntz cu noapte buna cand parasesc dansand serata shi plec la
DanaAlex spune:
Lali, Diana sta pe la Kaufland (din cate shtiu eu)...dar bate vantul spre tine!!! sa gushti din clatitele ei, asta ca sa nu ma gandesc cat de bune or fi gogoshelele....sa vezi ce gem face Doamna
mica gospodina
mica pofticioasa
13diana79 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lali_mete
Nu-i asa ca stai in poarta 6? De la tine o veni mirosul de gogosi ? Hai ca iti fac o vizita Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009) Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi |
Nop , sorry Lali ,stau putin mai departe de tine, pe la kauffland, dar daca esti in zona...esti bine primita. Si ai de ales intre 3-4 sortimente de dulceata : de zmeura, de capsuni, de nuci si de visine.
Promit sa fac ptr urmatoarea intalnire intre "cafelgioaice" , depinde de sefa Dana , cand o organizeaza
13diana79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DanaAlex Lali, Diana sta pe la Kaufland (din cate shtiu eu)...dar bate vantul spre tine!!! sa gushti din clatitele ei, asta ca sa nu ma gandesc cat de bune or fi gogoshelele....sa vezi ce gem face Doamna mica gospodina mica pofticioasa |
DanaAlex spune:
frumos tare....primesc vizite joi!!!!
incepand cu ora 9 a.m primesc mosafiri....sa curga cafelele!!!!sa vina clatitele!!!!sa taiem torturile shi checurile!!!!!, joi e paranghelie intre gospodine, la mine in bucatarie
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
Lali_mete spune:
Maaai ce papusa are Jorge !!Si ce ochi aaareeee dublu
Asta e o invitatie ?
DanaAlex frumos tare....primesc vizite joi!!!! incepand cu ora 9 a.m primesc mosafiri....sa curga cafelele!!!!sa vina clatitele!!!!sa taiem torturile shi checurile!!!!!, joi e paranghelie intre gospodine, la mine in bucatarie Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07) |
Diana de la Kaufland imi fac uneori cumparaturile,iar dulceatza de nuci e preferata mea,rauri-rauri de saliva mi se preling ca la copilasi cand le dau dintsii numa' cand aud dulceatza si nuci alaturate
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; maria_rubi
13diana79 spune:
citat din mesajul lui DanaAlex frumos tare....primesc vizite joi!!!! incepand cu ora 9 a.m primesc mosafiri....sa curga cafelele!!!!sa vina clatitele!!!!sa taiem torturile shi checurile!!!!!, joi e paranghelie intre gospodine, la mine in bucatarie Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07) Scumpa, joi e o zi minunata pentru o doamna minunata! Eu ma refeream la o organizare ca cea de la benzinarie sau de la un loc de joaca pentru cei mici si cum tu ai reusit sa ne reunesti de fiecare data... Cat despre inviatia ta, cu siguranta vom savura o cafeluta impreuna , poate chiar inainte de sala sau dupa, in functie de cum ne vorbim |
bobocel_07 spune:
Fetele, nu e nimeni pe aici cu care sa servesc o cafeluta? Ati stat pana tarziu la dansez si acum faceti nani?
Hai sa va inveselesc cu un banc
Alinuta pleaca la bunici. Mama a sfatuit-o ca atunci cand vrea sa faca pipi sa-i spuna bunicului ca vrea sa mearga afara sa fluiere.
In paima seara nu s-a intamplat nimic.
A doua seara la fel. A treia seara
pe Alinuta o trece pipi. Ii spune bunicului:
-Bunicule, vreau sa ies afara sa fluier .
-No, doara, ce-ti veni? Vrei sa te manance lupu'?
-Bunicule, eu nu mai pot, eu vreau sa fluier.
-No, bine , fluiera in urechea mea ca sa n-o trezim pe bunica.
alexia_07