Aspirante optimiste > 20 ani(592)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

noroc ca voi face cezariana si intr-o juma de ora..max o ora..sunt gata si nu sta prea mult in stres si emotii.
k altfel, nu stiu ce ar face dc trebuia sa astepte vreo 10-12 ore sa vada dc suntem bine, cum decurg lcururile..
la elias nu il lasa sa stea cu mine, iar sa stea p hol atatea ore, cred k o ia razna
asa k mai bine cu cezariana, pac pac..m-a taiat, a scos bb, m-a cusut si gata.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

salut fetele
ce ma bucur ca v-ati apucat de povestit ca am ce citi
m-ati facut curioasa cu nasterea Corinei,dati-mi si mie link-ul pls

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157409, doar ca nu mai stiu exact la ce pagina incepe, dar e super tare!
Tu ce faci? Esti in intarziere, asa-i?

in devenire

Mergi la inceput

Apropo azi sau ieri a nascut si Tanamera.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

mersi didi,bebelu pt urari...sa dea dd sa vina si bebele cat mai repede
bebelu cam pe homeopate m-am axat...ca vad ca ma recuperez bine de la ele

ASPIRANTA LA BEBEL

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

Apropo azi sau ieri a nascut si Tanamera.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Serios? Am ratat-o, ma duc sa citesc.
Ramai la cezariana deci?

in devenire

Mergi la inceput

daaa..raman la cezariana..
am luat-o p toate partile, am vazut care sunt plusurile si minusurile la fiecare... raman la cezariana.
acu sper sa nu imi faca vreo surpriza buburuza si sa vina inainte de programarea operatiei si sa se miste totu super repede si sa nu mai apuc sa fac cezariana si sa nasc natural.

o prietena de-a mea inainte sa nasca facea: "eu nu fac cezariana, nasc natural, sa nu aud de cezariana" si dupa ce au inceput durerile, a cerut anestezie, dar ramasese bb fara lichid, era si mare si intr-o pozitie cam aiurea si a bagat-o in cezariana. asa k de ce i-a fost frica nu a scapat.
de asta mi-e si mie..
k mi-e frica de natural si sa vina inainte si sa nasc si natural.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Gata, am citit si de Tanamera, azi a nascut!
Sa stii ca fetele de prin jurul meu care jurau ca ele nasc natural, toate au ajuns la cezariana, asa ca... Dar tie iti tin pumnii sa poti sa nasti cum vrei tu

in devenire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

didi inca nu sunt in intarziere,sapt viitoare o sa fac test

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra

"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
In The 2 Week Wait

Mergi la inceput

eee mergem cu DUmnezeu inainte si trecem noi si peste asta.
pana la urma asa a lasat Dumnezeu femeia sa aduca p lume copiii.
important e sa fim sanatoase. vdm noi atunci ce si cum

Paula in ce zi mai esti ?

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Paula, te-asteptam la cotitura sa dai de beut Cand mai exact, sa stim sa nu plecam cu masina?

in devenire

Mergi la inceput