Aspirante optimiste > 20 ani(592)
Raspunsuri - Pagina 17
camcris spune:
cine ma poate ajuta cu acest grafic

ca nu ma descurc deloc sa-l pun sa-l vedeti?
cine se pricepe sa-mi spuna ca-i dau user si parola, ca io-s batura rau in cap

nu reusesc si basta

www.fertilityfriend.com/ttc/index.php?interface=0" target="_blank">GRAFIC
AlinaBu spune:
Roxy ce TB
.
Bella ma bucur ca analizele tale sunt bune 

Mie incepe sa imi scada tb vad.. ieri 37.09 azi 36.97.. naspa
The life is too short,to have time for sadness too!
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic
cryss_cryss spune:
Buna fetele!
walkiria,eu am avut aceeiasi problema si cand am fost la doctor mi-a spus ca a fost un chist folicular si bine ca l-am eliminat asa ca altfel faceam hemoragie interna.Nu vreau sa te sperii dar ar fi bine sa te duci cat mai curand la doctor.Mie mi-a dat sa iau cate doua antiinflamatoare pe zi si cate 2 no-spa forte timp de 5 zile.n-am mai avut probleme,dar de atunci cand sunt la ovulatie am dureri f mari de nici nu-mi arde de
.Sanatate multa la toate fetele si sa auzit numai de bine(II)!

ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui AlinaBu Roxy ce TB .Bella ma bucur ca analizele tale sunt bune ![]() ![]() Mie incepe sa imi scada tb vad.. ieri 37.09 azi 36.97.. naspa ![]() The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic |
asta nu e scadere de care sa te ingrijorezi

anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui walkiria Bella ce zi esti?...poate totusi e bebita...Doamne ajuta! |
in z 25
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui AlinaBu Roxy ce TB .Bella ma bucur ca analizele tale sunt bune ![]() ![]() Mie incepe sa imi scada tb vad.. ieri 37.09 azi 36.97.. naspa ![]() The life is too short,to have time for sadness too! SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!! www.fertilityfriend.com/home/31a3b3" target="_blank">Grafic |
Alina te-am cautat pe mess
sper sa fie buna prolactina ca totusi e sub val normala
aspiranta la bebik
gabyv spune:
hop si eu 
multumes celor care mi-au raspuns
, acum sa vad cum fac eu cu ai mei, sau ii las in pace pana am vestea cea buna.
Bella, la asa prolactina, nu poti fi insarcinata.
Cami, graficul nu se vede, pt ca tu ai pus linkul de la pagina principala, nu e bine, trebuie sa intri pe laterala la "My home page" si o sa te intrebe acolo ceva setari pt prima data si apoi copii linkul de sus.
Hai incearca asa, ca o sa mearga, linkul trebe sa arate de forma: http:// www.fertilityfriend. com/ home/ 30fde4 (nr asta e nr meu, trebuie sa il vezi pe al tau)
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?
walkiria spune:
| citat din mesajul lui cryss_cryss Buna fetele!walkiria,eu am avut aceeiasi problema si cand am fost la doctor mi-a spus ca a fost un chist folicular si bine ca l-am eliminat asa ca altfel faceam hemoragie interna.Nu vreau sa te sperii dar ar fi bine sa te duci cat mai curand la doctor.Mie mi-a dat sa iau cate doua antiinflamatoare pe zi si cate 2 no-spa forte timp de 5 zile.n-am mai avut probleme,dar de atunci cand sunt la ovulatie am dureri f mari de nici nu-mi arde de .Sanatate multa la toate fetele si sa auzit numai de bine(II)!![]() ![]() ![]() ![]() cristina |
Cristina, iti multumesc foarte mult ca ti-ai impartasit experienta ta cu noi, asa m-am gandit m-am gandit la chist mai mult decat la avort spontant
-la avort spontan de regula urmeaza sangerare dupa eliminarea blastocistului ( la mine dupa acel cheag negru s-a sfarsit si scurgerea maro in aceeasi zi)
La ultima eco trans mi s-a spus ca am chisturi foliculare si am citit pe net ca acestea pot produce simptome "zgomotoase" in momentul ruperii lor. Deci tind sa cred ca a fost chist.
Poate reusesc sa merg la medic sapt viitoare sa ma lamureasca si pe mine un medic.
Ca la ultimul control gineco pe care l-am facut destul de curand, mai exact pe la jum lunii sept, m-a tratat medicul cu o totala superficialitate,- nici ca mai calc pe acolo- si pana atunci fusesem multumita de el. In fine, acum o sa incerc la Dr Albu despre care am citit multe lucruri bune.
Dar m-am saturat ca dau cate 5 mil la fiecare control si sa plec de acolo nemultumita si fara sa mi se ceara sa fac si alte investigatii.
Doar ce am fost la control in septembrie si acum iara tr sa decartez vreo 4-5 mil

bellasamoyed spune:
| citat din mesajul lui gabyv hop si eu ![]() multumes celor care mi-au raspuns , acum sa vad cum fac eu cu ai mei, sau ii las in pace pana am vestea cea buna.Bella, la asa prolactina, nu poti fi insarcinata. Cami, graficul nu se vede, pt ca tu ai pus linkul de la pagina principala, nu e bine, trebuie sa intri pe laterala la "My home page" si o sa te intrebe acolo ceva setari pt prima data si apoi copii linkul de sus. Hai incearca asa, ca o sa mearga, linkul trebe sa arate de forma: http:// www.fertilityfriend. com/ home/ 30fde4 (nr asta e nr meu, trebuie sa il vezi pe al tau) ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
sincer nici nu ma asteptam
.... sa am eu atata noroc sa scap de histero? niciodata.si culmea de felul meu sunt o pers destul de norocasa da se pare ca pe planu cu bebe mi-a fugit pt moment norocul

aspiranta la bebik