Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Laura asta chiar nu stiu
vrei sa vi la bucuresti numai sa ne vdm?
dc da, zi cand ai putea si eu una pot sa vin oricand,poate se nimereste sa mai aiba timp si alte fete si ne strangem mai multe.
chia rnu stiu ce sa-ti zic.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

shinescu mare drag va poftesc si pe voi la mare
eu vin pe 20 in Bucuresti..am programare la echo
va sarut si va doresc noapte buna
bebeludaca da bebelina ta gol...fac mare cinste

Angie+25

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

bebelu mai vb in legatura cu asta ca vreau sa ne intalnim

la ce va uitati la tv??
este pe euforia nunta cu stil e misto emisiunea

Mergi la inceput

Laura la mine tv e dat p meci

Angi unde faci eco? miercuri acu vi in buc? la ce ora ?
poate ne vdm undeva la un suc

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 28+ cu Natalia Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

al meu se uita cu mine la ce vreau eu

ma duc sa fac baita si apoi imi prajeste seminte al meu sotior, ca mia adus cumnata mea

bag de seama cai bn sa fi gravida ....sa ti se faca toate poftele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

buna seara fetelor burticoase.Am ajuns si eu acasa ceva mai devreme,am fost la cumparaturi si mi-am luat un paltonas tare dragutz si un prim body la bebelusa.sunt tare bucuroasa k am gasit ceva in care sa imi incapa burta si mai incolo si sa fie pe placul meu.

Andreea 23+ cu Medeea

Mergi la inceput

Angi esti suparata??? k al meu e varza...il las sa se racoreasca si dupa il bag in seama.

deea pune poze sa te vdm si noi

m-a luat o stare de greata cu ameteala rau de tot.
dar nu stiu de ce

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Ce faceti burtici? eu sunt super fericita , m-a sunat prietena mea sa imi spuna ca este insarcinata !!!!!! Ne-am hotarat amandoua in acelasi timp sa facem bebe, numai ca la ea intarzia sa apara !!! Maine am programare la doc, o iau si pe ea cu mine sa ii vedem sacul Inca un sufletel mititel va veni pe lume !!!
Mi-ati facut pofta de clatite cu finetti si papanasi.Am coca de papanasi ramasa de ieri, ma bag !!!!
Maine imi zice d-na doc daca ma pot intoarce la munca, dar oricum pe 5.11 intru in prenatal, vreau si eu la intalnire cu burtici !!!

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui djlaura01

bag de seama cai bn sa fi gravida ....sa ti se faca toate poftele

E super misto sa fi gravida !! eu sunt la mama de 2 zile si ieri mi-a facut ciorba de pui,tocanita de pui,chiftele,sarmale in foi de vita, placinta de dovleac si minciunele Adica sa tot bag la ghiozdan, baiatul meu e tare fericit la bunica !

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelu86

m-a luat o stare de greata cu ameteala rau de tot.
dar nu stiu de ce

asa m-am trezit eu azi dim.M-am pus la loc in pat si mi-a trecut.dupa ce se calmeaza sotzul ,pune-l sa-ti faca un masaj si apoi somnic !

carmen
26 + cu Andrei

Mergi la inceput