Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (90)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns djlaura01 spune:

babyleeks mai e bine ca vi cu noi la ieseala(cand poti,nu conteaza) eu i-am zis lui bebelu sa deschida o lista sa ne inscriem pe ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyleeks spune:

soacra mea sta in campina ...asa ca te vizitez de paste daca vrei...gata am pus 3 poze...in ultima poza se vede si spitalul unde am sa-l nasc pe bebe...(seamana cu castelu din harry potter ) dar inauntru e lux

24 + Claudiu

Mergi la inceput

babyleeksvino draga mea

Mergi la inceput

vin
..aaa si vroiam sa va mai zic ca m-am apucat de ascultat colinde...si ieri eram la un pas de a imi cumpara globuri

24 + Claudiu

Mergi la inceput

babyleeks si eu am umblat pe la cd-uri si culmea si eu am ascultat colinde cu cleopatra stratan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

buna seara burtici

cum vi se pare preturile la bodyuri pe siteul asta?(comparativ cu kiabi sa zicem sau altele de unde ati mai cumparat)
http://www.hopababy.com
A mai comndat cineva de la ei?

azi a fost prima zi cand am stat si eu acasa...aveam planuri mari, dar vremea asta. Am iesit totusi un pic pe-afara sa ma uit de niste cizme, asa 2-3 magazine si nu mi-a venit sa cred cat de repedeee pot sa obosesc.

seara buna

29+ Darius Alexandru

Mergi la inceput

si mie imi plac cele cantate de andra....
....va pup ma bag sa fac o fripturica si niste ciupercute cu cascaval la cuptor

24 + Claudiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditzaC spune:

buna seara

ce fac burticutele si buburuzele ?

am intrat si noi putin sa vedem ce faceti ...am fost ocupati , sambata asa cum va ziceam am fost la ziua finutului meu care a facut un aninsor , puteti vedea cateva pozici pe picasa...a fost tare dragut dar si f obositor ..au fost 8 copii in total , doamne era o misuneala pe acolo de zici ce e aia , in schimb au fost niste copii f cuminti , nu a plans nici unul cat am stat acolo.
Astazi am spalat si eu lucrusoarele lui bubu , abia astept sa le calc si sa le pun in sifonier ....eu haine numai am de cumparat , am destule mai imi tb saltea patut , paturi , prosop , cosmetice , pampersi , serv umede si pt mine la spital una alta .
Bubu e bine...un miscator desavarsit...eu am avut dureri in capul pieptului , in cos , spre dreapta asa ..ati mai patit si voi ? am tinut sambata o bebelina de 2 luni in brate ma gandeam sa nu fie de la asta ...ieri ma durut rau , azi a fost un pic mai bine .

fetelor eu nu gasesc saltea pt patut de 70/120 sau pt pat junior de 70 /160 ..... am tot cautat pe net si nu am gasit ....

mai citesc din urma si revin

D-zeu, Fecioara Maria , Sf Nectarie si Sf Spiridon m-au binecuvantat cu
aditza28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

ce faceti fetelor?noi suntem bine , mergem joi la 19 la morfologie.ar fi ultima zi din sapt 24.mi-e dor rau de micut.abia astept sa-l vad.
fetelor stie careva dintre voi daca la kika se gaseste mobila de bebe?mi-ar trebui un dulap o masa de infasat cu sertare si patut.am intrat in panica de cand am "nascut" cu corina in direct.nu am apucat sa iau mai nimic si mai vreau si lucruri scumpe.am ceva hainute, jucarele niste aparatele si mi-a venit si detergentul.trebuie sa imi comand serilizator si pompa de san.cica ar mai fi un targ in noiembrie 25-28 dar parca nu as mai sta pana atunci ca deja ma misc cam greu adica obosesc foarte repede.

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubita.mara spune:

acum am vazut ca la semnatura sunt in avans :)nerabdarea asta....
la intalnire ma inscriu si eu in principiu numai sa stabiliti voi si vad eu cum fac sa ajung

................................................
24+
http://www.pregnology.com/faralong.php?month=2&day=10&year=2011

Mergi la inceput